Arriva i Cammeo

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
06

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Arriva i Cammeo

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
08
 
10.2019

Arriva i Cammeo

novo i poboljšano iskustvo putovanja
Arriva i CammeoPetar dragi cammeo i vedran tomicic arriva hrvatska
 

Iz obje kompanije poručuju kako su za putnike osigurali dodatne pogodnosti u obliku popusta, a sve što oni trebaju je opustiti se i uživati u putovanju

Na domaćoj prijevozničkoj sceni osvanulo je novo partnerstvo. Naime, predstavnici Arrive Hrvatske i Taxi Cammea potpisali su ugovor o suradnji koja je, sudeći prema najavama, početak nove ere mobilnosti.

-  Iznimno nas veseli što su Arriva i Cammeo, kao lideri u svojim domenama prijevoza, započeli suradnju za koju vjerujem kako će se u budućnosti proširiti, a sve na zadovoljstvo naših brojnih putnika kojima zajedno želimo pružiti najbolju, najsigurniju i najkvalitetniju uslugu - rekao je Vedran Tomičić, član Uprave Arriva Hrvatska.

Naime, Arriva i Cammeo pripremili su posebne pogodnost za svoje putnike. Riječ je o promo kodu koji donosi popuste na vožnju, a dostupan je svim korisnicima Arriva Croatia mobilne aplikacije te svima koji kupe kartu u aplikaciji. Tako putnici Arrive koji će prvi puta koristiti Cammeo uslugu ostvaruju 20%, a postojeći korisnici 10% popusta.

Popust ostvaruju i svi korisnici Taxi Cammeo mobilne aplikacije. Tako će oni koji će se prvi puta registrirati u Arriva Croatia aplikaciji dobiti 20% popusta na vožnju Arrivom, a postojeći korisnici ostvaruju 10 %.

- Potpisivanje ovog ugovora prvi je korak i svojevrsni 'kamen temeljac' suradnje koju ćemo u budućnosti dići na jednu sasvim novu razinu mobilnosti. Našim putnicima želimo pružiti samo najbolje, a u ovom slučaju to je usluga putovanja 'od vrata do vrata' u zajedničkoj režiji vodećeg regionalnog taksi prijevoznika i jednog od vodećih europskih autobusnih prijevoznika -- rekao je Petar Dragić, izvršni direktor Taxi Cammea.

Koliki je potencijal spomenute suradnje govore i brojke. Naime, Arriva je jedna od najvećih prijevozničkih kompanija u Europi koja posluje u 14 zemalja, zapošljava više od 60 000 djelatnika te realizira više od 2,4 milijarde putovanja godišnje.

S druge strane, Cammeo je vodeći regionalni taksi prijevoznik koji danas broji preko 1400 zaposlenih i 900 vozila, a dostupan je u 38 gradova u 4 države te godišnje preveze preko 12 milijuna putnika.

- Vjerujemo da su naši udruženi resursi, iskustvo, znanje i profesionalnost dobitna kombinacija koju će putnici prepoznati jer će im isti znatno olakšati put od polazišta do odredišta - dodaje Tomičić.

Osim kvalitete, iskustva i najpovoljnijih cijena, jedan od 'aseva iz rukava' ove suradnje svakako je i dostupnost koja jamči integrirani prijevoz na najvišoj razini. Dovoljno je samo spomenuti da je na razini Hrvatske Cammeo prisutan s 500 automobila u 25 gradova, a Arriva prometuje sa 600 autobusa, što jamči visoku kvalitetu putovanja i potpunu mobilnosti od polazišta do odredišta.

- Neslužbeni moto Taxi Cammea je da 'prijevoz mora biti dostupan kao voda', a upravo se ova suradnja naslanja na spomenutu nit vodilju. Cammeu je cilj za budućnost umrežiti sve gradove u Hrvatskoj te tako još više olakšati putovanje, a s partnerom poput Arrive dobivamo vrijednog saveznika s istim ciljem- naglasio je Petar Dragić.

Iz obje kompanije putnicima poručuju kako ih čeka novo i poboljšano iskustvo putovanja za vrijeme kojeg se samo trebaju opustiti i uživati, jer o svemu brinu Arriva i Cammeo.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Petar dragi cammeo i vedran tomicic arriva hrvatska
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Arriva i Cammeo