Ayurveda centar Prema

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
30

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Ayurveda centar Prema

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
08.2020

Ayurveda centar Prema

donosi zdravlje i dobrobit mnogima
Ayurveda centar PremaAbhyanga 1
 

Zašto Ayurveda?

Početak je dvadeset prvog stoljeća. Čovjek se osjeća pomalo ponosan na sav napredak koji je postignut u ovom zadnjem stoljeću, zar ne? Ako vratimo pogled, za samo jedan ljudski vijek unatrag, možemo zaista vidjeti da je tehnički napredak imao veliki skok u odnosu na prošla stoljeća. Razvili su se moderni gradovi, vozimo se brzinama o kojima prije sto godina nismo mogli ni sanjati, standard života je viši nego ranije, većina kuća ima kućanske aparate koji olakšavaju život, u većini europskih zemalja hrane ima u izobilju, čovjek je svemir oko nas ispunio komunikacijskim i "raznim drugim" satelitima i svemirskim stanicama. I mogli bi još puno tako nabrajati. Ali...

Opširnije...

Ayurveda i Panchakarma

Prastaro znanje pod nazivom Ayurveda, u prijevodu znači "Znanost o životu".
Najkraća definicija zdravlja prema Ayurvedi je; kad su sve tjelesne, mentalne i duhovne funkcije u ravnoteži, čovjek se može nazvati zdravim. Jedan od vrlo važnih dijelova Ayurvede, naziva se Panchakarma ili pet čišćenja.
Pomoću te izvanredne metode čišćenja tijela od toksina i stresa, u stanju smo fiziologiju do duboko u starost održati u savršenom stanju. Panchakarma spada u najbolje prirodne metode prevencije protiv bolesti. Pomoću te metode možemo spriječiti dolazak bolesti ili vraćanjem ravnoteže možemo vratiti narušeno zdravlje.
Tretmani Panchakarme izvode se u tišini, a jedan od strogih principa je, da muški terapeuti rade sa muškim klijentima, a ženski terapeuti sa ženskim.

Najviša kvaliteta po umjerenoj cijeni.

Prije puno godina postavio sam si cilj da napravim Ayurveda centar koji će nuditi najvišu kvalitetu tretmana, po najniže mogućoj cijeni. Sada se moj san ostvaruje. Razni faktori omogućuju mi da su naše cijene puno niže od onih u Evropskim Ayurveda centrima. Prvi je taj što smo mi potpuno samostalni, ne pripadamo nikakvoj organizaciji, pa nismo dužni plaćati nikakve licence. Drugo, troškovi odlično obučenih terapeuta (2 mladića i dvije djevojke) su niži nego u evropskim zemljama. I svi drugi troškovi su niži, a to nam omogućuje da Vam Panchakarmu možemo ponuditi po vrlo prihvatljivoj cijeni. Po drugoj strani, na opremi za tretmane ni malo nismo štedjeli! Što više, vrhunska je! Sistem za izvođenje tretmana Shirodahre i Pizzichillija je potpuno bešuman, i omogućuje rad bez sekunde zastoja. Sva ulja koja se koriste za tretmane su oplemenjena supstancama ljekovitog bilja, dok u drugim centrima koje mi poznajemo, to nije slučaj. Još jedna garancija visoke kvalitete je i naša odluka, da nikad ne primamo više od 4 klijenta na dan. To je zbog toga, da nam za svakog našeg gosta ostane dovoljno vremena i energije, da bi mogli pružiti svakom našem gostu vrhunske tretmane uz maksimum pažnje.

Za više informacija:

www.ayurveda-prema.com

 ili 091 569 8803

Upućeni smo u znanje o ayurvedskim masažama i drugim postupcima čišćenja tijela od toksina i stresa pod nazivom Ayurvedska Panchakarma, spremanju ljekovitih ulja koja djeluju protiv upala, rješavaju vas bolova u kralježnici i zglobovima, čiste ten, odstranjuju toksine iz tijela. Ujedno sam u tim klinikama radio i kao joga učitelj, tako da sam u tom periodu sakupio preko 3000 sati joge! 1996. godine, imali smo veliku sreću, da u Indiji nekoliko tjedana provedemo u blizini Avatara SRI SATHJA SAI BABE i uživamo u njegovoj blizini i znanju. Vratili smo se, da bi znanje i iskustvo koje smo sakupili, učinili dostupnim i stavili ga na raspolaganje našim ljudima.

U jednu kuću mira, u Pišćanovcu kraj Varaždinskih toplica, smjestili smo naš mali Ayurvedski centar. Imamo dvije sobe za tretmane, u kojima se izvode sve masaže; Abhyanga, Vishesh, Udvartana, Pizzichilli, zatim Shirodara, Marma, Swedana, Netra-tarpana, Nasya, i drugi tretmani. Tu je i soba za odmor s kupatilom, te soba za pripreme tretmana. U ugodno opremljenoj sobi za boravak gostiju, možete provesti vrijeme prije ili nakon tretmana čitajući, radeći yogu ili u meditaciji. A na prostranom dvorištu pred centrom možete uživati u divnom pogledu na zelenilo koje se proteže dokle pogled seže. Za one koji vole duge šetnje, tu čete imati veliki izbor; u kojem god pravcu krenete, ne možete pogriješiti.

Vladimir Maruševac, rođen 1950. godine, počinje se baviti jogom i meditacijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a školovanje za ayurvedskog terapeuta završio je zajedno sa svojom suprugom Snježanom u Njemačkoj gdje rade u raznim ayurvedskim klinikama po cijeloj Europi punih 8 godina. Upućeni su u znanje o ayurvedskim masažama i drugim postupcima čišćenja tijela od toksina i stresa, spremanju ljekovitih ulja koja djeluju protiv upala, rjeašavaju vas bolova u kralježnici i zglobovima,čiste ten, odstranjuju toksine iz tijela. Vladimir je u tim klinikama radio i kao yoga učitelj te tako sakupio preko 3000 sati yoge. Nakon povratka u Hrvatsku otvaraju centar kako bi svoje znanje i vještine u liječenju učinili dostupnim našim ljudima. Svojim klijentima nudi najefikasniju metodu čišćenja toksina i stresa, zvanu "Panchakarma". Postupcima "nježne medicine" ili "kraljevskim tretmanima" kako te postupke zovu na zapadu, u stanju su odstraniti čak teške metale iz fiziologije. 

Ayurveda centar Prema

Vladimir Maruševac

Pišćanovec 46

42223 Varaždinske Toplice

00385 91 569 8803

info@ayurveda-prema.com

www.ayurveda-prema.com

foto: privatna arhiva Vladimir Maruševac

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
 • Zagreb Abhyanga 1
 • Zagreb Abhyanga 2
 • Zagreb Apartman 2
 • Zagreb Apartman 5
 • Zagreb Apartmani 3
 • Zagreb Apartmani 1..
 • Zagreb Apartmani 4
 • Zagreb Apartmani 6
 • Zagreb Netra
 • Zagreb Prema4
 • Zagreb Shiro1
 • Zagreb Shiro2
 • Zagreb Soba za goste 2
 • Zagreb Soba za goste 3
 • Zagreb Soba za goste 4
 • Zagreb Soba za goste 5
 • Zagreb Soba za goste
 • Zagreb Soba za odmor 1
 • Zagreb Soba za odmor 2
 • Zagreb Soba za tretmane 1
 • Zagreb Soba za tretmane 2
 • Zagreb Swedana3
 • Zagreb Swedana4

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Ayurveda centar Prema