BACAČI SJENKI

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Lis
2018
20

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › ZagrebDox Pro 2019.

Zagreb Čitajte Pelikana
Zagreb Srednja europa
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
20
 
10.2018

ZagrebDox Pro 2019.

otvorene prijave za projekte
ZagrebDox Pro 2019.Zagrebdox
 

ZagrebDox Pro poziva redatelje, scenariste, snimatelje i producente dokumentarnih filmova da se prijave na program usavršavanja ZagrebDox Pro 2019.

Rok za prijavu je 1. prosinca 2018. godine. 

ZagrebDox Pro je šestodnevni program koji objedinjuje četverodnevnu radionicu za 12 dokumentarnih projekata u različitim fazama razvoja i produkcije, pitching forum na kojem se ti projekti predstavljaju javnosti i potencijalnim financijerima i distributerima, te  dan međunarodne suradnje namijenjen susretu pojedinaca iz različitih zemalja koji se profesionalno bave dokumentarnim filmom kroz različite profesije. Tijekom radionice sudionici će se pojedinačno sastajati s TV urednicima, distributerima, producentima, predstavnicima filmskih fondova i scenarističkim savjetnicima. Mentori radionice i moderatori pitching foruma su Leena Pasanen i Stefano Tealdi. Službeni jezik ZagrebDox Pro-a je engleski, a program traje od 24. veljače do 1. ožujka 2019. godine.

Cilj radionice je pomoći sudionicima da uspješno usvoje vještine potrebne za pronalaženje međunarodnih partnera za realizaciju filmova te da usavrše strukturu i prezentaciju konkretnih projekata kroz grupni i individualni rad s mentorima Leenom Pasanen i Stefanom Tealdijem. Na događanjima otvorenima za javnost sudionici će razmjenjivati znanja i iskustva s vrhunskim stručnjacima s područja dokumentaristike. Na radionici mogu sudjelovati redatelji i producenti. U pojedinim slučajevima moguće je da se projektnim timovima pridruže scenarist, snimatelj ili montažer. Projektni timovi obično se sastoje od dva, ali mogu imati i do tri člana.

Uz projektne timove, predavanjima ZagrebDox Pro zatvorenima za javnost može prisustvovati najviše šest sudionika bez projekta. U sklopu radionice bit će organizirana i događanja otvorena za javnost.

Sudionici koji dolaze na radionicu iz inozemstva mogu se prijaviti za stipendiju ZagrebDox Pro-a, koja pokriva troškove puta i smještaja tijekom radionice. ZagrebDox Pro dodijelit će šest stipendija.

Sudjelovanje na ZagrebDox Pro-u je besplatno, a rok za prijavu je 1. prosinca 2018. godine. 

Više informacija o radionici i prijavama pronađite ovdje. Izradite ZagrebDox korisnički račun i pristupite online prijavnici ovdje. Pravilnik ZagrebDoxa dostupan je ovdje

Za sva pitanja i dodatne informacije obratite se na pro@zagrebdox.net. ZagrebDox Pro financijski podržava potprogram MEDIA Kreativne Europe.

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Zagrebdox

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › ZagrebDox Pro 2019.