Besplatne edukacije

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
13:59
Kol
2020
10

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Besplatne edukacije

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
14
 
06.2020

Besplatne edukacije

diljem Hrvatske omogućila udruga Centar poduzetnica
Besplatne edukacijeEdukacije-daruvar-800x445
 

Krenuli smo s besplatnim predavanjima diljem Hrvatske nakon korone

Poduzetnice ističu: Treba nam više znanja iz on-line poslovanja i učinkovite prodaje nakon korone!

Korona je poprilično zaustavila suradnju Centra poduzetnica (nekadašnji Ženski poduzetnički centar

www.poduzetnica.hr)

s jedinicama lokalne uprave i samouprave kroz projekt Grad / Županija - prijatelj ženskog poduzetništva u kojemu brojimo 14 gradova - prijatelja ženskog poduzetništva, te tri županije, naših partnera u prvom redu u provedbi besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji to tek kane postati.

No, s prvim naznakama popuštanja mjera zaštite od pandemije korone, krenule su i naše pripreme za nastavak besplatnih edukacija diljem Hrvatske, u prvom redu u gradovima prijateljima ženskog poduzetništva: Daruvaru, Poreču, Prelogu i Zagrebu, za sve poduzetnice i poduzetnike, ali i one koji to žele postati, s ciljem unapređenja poduzetničkih vještina i kompetencija.

Nakon prve održane besplatne edukacije u Daruvaru iz drugog modula Poduzetničke akademije na temu "Ja sam prodajni čarobnjak!", polaznice su složno poručile - nedostaje nam znanja o on-line poslovanju, kao i prodajnim vještinama u uvjetima nakon korona situacije. Poprilično jasna oko usvajanja novih znanja bila je Svjetlana Lovrenčić, svjesna koliko je korona ostavila traga na njezino poduzetništvo i želju da ga pokrene i unaprijedi.

- Vrlo bi nam bilo od koristi predavanje o novim alatima i aplikacijama, koje kao da su došle zajedno s ovom koronom. Kako smo se gotovo svi preselili u virtualni svijet, to je prvenstveno aplikacija ZOOM. Meni bi u radu koristila i aplikacija QUIZLET, ali jako bi mi dobro došlo i znanje o tome kako raditi on - line ankete . Ujedno svakako se želim zahvaliti za svo nesebično znanje koje predavačice i predavači dijele s nama na besplatnim edukacijama u Daruvaru, te vjerujem da ćemo imati puno koristi od njega u u daljnjem poslovanju - istaknula je nakon prve održane besplatne edukacije u Daruvaru nakon korone Svjetlana Lovrenčić.

Bez propuštene edukacije u prvom predavačkom modulu, te sada s nastavkom i drugog modula, na predavanja dolazi i daruvarska poduzetnica Andrijana Vinković, vlasnica cvjećarnice Andy. Ističe da nije mogla dočekati besplatne edukacije, ali i da je sama bila tijekom korone u potrazi za poslovnom inspiracijom i poduzetničkim idejama, koje uvijek dobro dođu.

- Baš mi je nakon dva mjeseca stanke nedostajalo edukacijsko druženje, ali i ženska energija kojom pršte predavanja. Posebice nova znanja koja uvijek usvajamo s puno koristi za naše poslovanje. S obzirom da smo svi "preživjeli" koronu, ali sada moramo preživjeti i gospodarsku krizu, željna sam znanja oko poduzetničkih inovacija, kreativnosti, kao i o tome kako što kvalitetnije prodavati usluge i proizvode nakon korona krize - iznijela je svoje ideje poduzetnica Andrijana Vinković.

Uz nju, početku besplatnih edukacija Grada Daruvara, u provedbi Ženskog poduzetničkog centra raduje se i Dragica Šarić, kojoj smo kako ističe, također nedostajali u poduzetničkom opusu.

- Čim sam se i nakon korone vratila na predavanja, znači da su mi od velikog značaja. Jer i sve ono što smo do sada poslušali bilo je poučno, zanimljivo, od koristi te mogu samo reći da sam sretna da idemo dalje s edukacijama. Želim svakako iznova sudjelovati na edukacijama, ali i ohrabriti se na nove korake, dobiti inspiraciju na novo djelovanje. Svakako smatram da nam treba još više predavanja koja će nas motivirati da ne odustajemo i da ustrajemo u našim poduzetničkim aktivnostima - ocijenila je Dragica Šarić svoju inspiraciju za dolazak na edukacije u Daruvaru.

Nevenka Bergovac po prvi je puta sudjelovala na edukaciji u Daruvaru i to ni manje ni više na temu učinkovite prodaje, koja je kako ističe, baš dobro došla za njezine poduzetničke aktivnosti usmjerene proizvodnji na vlastitom OPG-u. U prvom redu - hrane, koja se pokazala tijekom korone, ako dolazi od domaćih proizvođača, vrlo traženom.

- Ovo je zaista hvale vrijedna aktivnosti i svakako mi pomaže da obnovim svoja poduzetnička znanja, ali i da ih unaprijed. Posebice mi pomaže da budem kreativna, jer je korona poprilično "ugasila" puno naših mogućnosti i sada je vrijeme da ih ponovo aktiviramo. Ne želim biti depresivna jer su aktivnosti sajmova, na kojima sam često izlagala, nema, kao i nekih drugih načina prodaje koje smo organizirali, ali vrijeme je da se stoga ustrojimo na drugi način i da nađemo nove mogućnosti za rad. Edukacije mi vraćaju pozitivno raspoloženje i optimizam i sretna sam da sam došla te najavljujem i dolazak na nova druženja - ističe poduzetnica Nevenka Bregovac.

Kroz projekt Grad / Županija - prijatelj ženskog poduzetništva, u prvom redu besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji će to tek postati koje organiziramo ili smo provodili u gradovima: Vukovar, Prelog, Nova Gradiška, Lipik, Pakrac, Daruvar, Sisak, Zaprešić, Petrinja, Zagreb, Jastrebarsko, Poreč, Senj i Županja, te Međimursku, Varaždinsku te Krapinsko zagorsku županiju, do sada smo imali više od 1.500 edukacija s više od 900 polaznica i polaznika.

- Projekt je pomogao da je 1/3 sudionica i sudionika otvorilo svoje tvrtke nakon edukacija, do je 1/2 polaznica i polaznika ostvarila kroz projekt učinkovit networking te plasman svojih proizvoda i usluga. 1/5 polaznica i polaznika prije pohađanja edukacija željela je odustati od svojih poduzetničkih aktivnosti, ali su se nakon edukacija predomislili - istaknula je rezultate dosadašnjeg rada u suradnji s jedinicama lokalne uprave i samouprave Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra.

Aktivnosti Centra poduzetnica u lipnju:

• BaBIZnjak u Zagrebu, kojemu je domaćica naša Loyalty članica Tatjana Plašćar Pećin te koje će se održati u utorak, 16. lipnja 2020. od 18 do 20 sati U Ulici Frana Kesterčaneka 2b (zgrada ispod garaže Rebro), ulaz Poliklinike Body Balance, Zagreb

• Besplatna edukacija za poduzetnice i poduzetnike Grada Daruvara - grada prijatelja ženskog poduzetništva, a u provedbi Centra poduzetnica na temu: Lidership u poslu i privatnom životu, koja će se održati u srijedu, 17. lipnja od 16 sati u Gradskoj vijećnici Grada Daruvara

• Besplatna edukacija za poduzetnice i poduzetnike Grada Poreča - grada prijatelja ženskog poduzetništva, a u provedbi Centra poduzetnica na temu: Ja sam prodajni čarobnjak, koja će se održati u petak, 19. lipnja od 16 sati u Obrtničkom domu Grada Poreča, Partizanska 5a, Poreč (Dom obrtnika, kongresna dvorana 1.kat)

• Prvi kvarnerski BaBIZnjak u organizaciji poduzetnice Milene Matešić Lipovšćak i Centra poduzetnica koji će se održati 20. lipnja 2020. Rijeka, na adresi obrt Art IN FUZIJA, Milana Butkovića 2, Rijeka, od 16 do 19 sati.

• Besplatna eduakacija za poduzetnice i poduzetnike Grada Daruvara - grada prijatelja ženskog poduzetništva, a u provedbi Centra poduzetnica na temu: Online poslovanje u službi razvoja poduzetništva, koja će se održati u srijedu, 24. lipnja od 16 sati u Gradskoj vijećnici Grada Daruvara.

• Besplatno predavanje i druženje na temu - Poduzetništvo kroz franšizno poslovanje, koje će se održati u ponedjeljak, 29. lipnja od 18 sati u prostorima ZICER-a, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, u organizaciji članice Ljiljane Kukec i Centra poduzetnica, te pod pokroviteljstvom ZICER-a.

Sudjelovanje na sadržajima koje organizira Centar poduzetnica u suradnji sa svojim Loyalty članicama i članovima, Premium partnerima, sponzorima ili Gradovima - prijateljima ženskog poduzetništva u cijelosti je besplatno uz prethodnu prijavu putem maila: info@poduzetnica.hr s naznakom na kojem događanju želite sudjelovati.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Svjetlana-lovrencic300x225
  • Zagreb Nevenka bergovac
  • Zagreb Edukacije-daruvar-800x445
  • Zagreb Dragica saric
  • Zagreb Andrijana vinkovic
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Besplatne edukacije