Coca-Colina podrška

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Tra
2020
01

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Coca-Colina podrška

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
12.2018

Coca-Colina podrška

u Zagrebu završen posljednji ovogodišnji ciklus radionica u okviru programa obrazovanja mladih
Coca-Colina podrškaFotografija 1
 

Radionice u okviru programa Coca-Colina podrška mladima u Zagrebu su održane u ovoj godini  šest puta, a posljednjom je radionicom zatvoren ovogodišnji ciklus toga obrazovnog programa 

Pod vodstvom iskusnih predavača posljednje radionice ovogodišnjega ciklusa besplatnog obrazovnog programa Coca-Colina podrška mladima, koji mladim nezaposlenim osobama pruža mogućnost stjecanja poslovnih i životnih vještina radi povećanja njihove zapošljivosti, održane su od 5. do 7. prosinca u Zagrebu.

Nakon trodnevnih radionica na kojima su mladi sa zagrebačkoga područja usvajali životne i poslovne vještine koje im najčešće nedostaju pri ulasku na tržište rada, uručene su im potvrde o uspješnome završetku programa, a životopisi polaznika ostat će u bazi Grupe Selectio, vodeće grupacije specijalizirane za savjetovanje u ljudskim potencijalima i potrazi za kadrovima, ujedno partnera projekta.

Polaznici ovogodišnjih radionica iznimno su pozitivno reagirali na predavače te naučena znanja i vještine, a zadovoljstvo provedbom programa i rezultatima nije skrivala ni Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu: „Coca-Cola HBC Hrvatska kao društveno odgovorna tvrtka želi dati odgovore na probleme u zajednici u kojoj posluje. Ovaj smo projekt pokrenuli prošle godine kako bismo dali svoj doprinos odgovoru na veliki problem nezaposlenosti i nedostatka tržišno traženih vještina kod mladih. U prošloj smo godini našim besplatnim trodnevnim radionicama osnažili vještinama i znanjima 250 mladih u četiri hrvatska grada, a u ovoj smo godini projektom obuhvatili gotovo tisuću nezaposlenih mladih diljem Hrvatske. Osobito sam ponosna na rezultate naših napora: u prošle su dvije godine radionice pomogle čak 51 % polaznika u pronalasku zaposlenja nakon završetka obrazovnoga programa. U novu godinu ulazimo još ambicioznije jer ćemo svojim radionicama obuhvatiti još veći broj mladih“ , istaknula je.

Tijekom prvoga dana programa polaznici su stjecali znanja iz područja životnih vještina, kao što su osobni razvoj i razumijevanje sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima ih je prenosila Ana Frlan Bajer, stručnjakinja Grupe Selectio specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potrage za kadrovima. Druga su dva dana radionica bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima su govorili iskusni predavači Vesna Kezdorf, Marija Vurnek, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

Prijave su za ovogodišnje radionice završene, a svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju kriterije bit će o datumu novoga kruga prijava pravodobno obavješteni na službenoj stranici projekta na Facebooku: www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimaHrvatska.

O Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca‑Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca‑Cola Company. Coca‑Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca‑Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju putem šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara. Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea te robnih maraka pod ovlasnicom drugih tvrtka. Coca‑Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca‑Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca‑Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE).

Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu

 https://hr.coca-colahellenic.com/hr/

na fotografijama ovim redom:

Fotografija 1 – Polaznici radionica Coca-Coline podrške mladima u Zagrebu

Fotografija 2 – Zbog velikog interesa radionice su održane u Zagrebu šest puta

Fotografija 3 – Polaznici su učili kroz praktične primjere

Fotografija 4 – Uz stjecanje vrijednih znanja i vještina, sudionici su se i dobro zabavili

Fotografija 5 – Na trodnevnim radionicama polaznici su usvajali poslovne i životne vještine

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Fotografija 1
  • Zagreb Fotografija 2
  • Zagreb Fotografija 3
  • Zagreb Fotografija 4
  • Zagreb Fotografija 5

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Coca-Colina podrška