Croatian Erasmus Event 2018.

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:58
Svi
2019
24

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Croatian Erasmus Event 2018.

Zagreb Banner moj zagreb final c
Zagreb Čitajte Pelikana
Pizzeria ŠPICA
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
02
 
06.2018

Croatian Erasmus Event 2018.

jedan od najboljih vikenda u životu...
Croatian Erasmus Event 2018.Boat party (2)
 

Hrvatska je po mnogočemu poznata u svijetu – tisućljetnoj kulturnoj baštini, očaravajućoj prirodi, ali i onome što je studentima najprivlačnije, izvrsnim destinacijama za zabavu.

Erasmus Student Network Hrvatska (ESN Hrvatska) jednim je putovanjem objedinila svo troje. Croatian Erasmus Event (24.-27.5.2018.), drugo ime za četiri dana boravka u Novalji na otoku Pagu, događaj je koji je okupio više od 250 Erasmus studenata iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Organizirali su ga članovi ESN-a Hrvatska, volonterske organizacije čija je primarna zadaća pomagati Erasmus studentima koji iz stranih zemalja dolaze na razmjenu u Hrvatsku. Ovim događajem nastojali su studentima pružiti jedinstvenu priliku da upoznaju vrijednosti i ljepote ljetovanja na hrvatskoj obali.

Studenti su bili smješteni u hostelu u Novalji, gdje su im bila osigurana tri obroka dnevno i mogućnost odmaranja na bazenu nakon sunčanog dana. Bogati program sastojao se od posjeta Lunjskim maslinama prilikom kojeg su imali priliku vidjeti masline stare 2000 godina, igara na plaži kao što su odbojka, nogomet, ronjenje, nogometni pikado, beer-pong i vodeni grad. No, studenti su bili najimpresioraniji onime po čemu je Zrće i dobilo nadimak „hrvatska Ibiza“– tulumi. Croatian Erasmus Event uključivao je pet organiziranih partyja, od kojih ih je troje bilo u proglašenom šestom najboljem klubu na svijetu - Papaya, a jedan od njih bio je 'boat party', ili tulum na morskim valovima. 

Organizirati događaj ovako velikih razmjera za jednu volontersku organizaciju nije bilo jednostavno: „Budući da smo volonteri, moramo se oslanjati na sponzore i donatore, što može biti težak posao, pogotovo u kratkim vremenskim okvirima. Međutim, imali smo tu sreću da nam je svatko koga smo kontaktirali maksimalno izlazio u susret. Svi su nam pomagali kako bi organizacija eventa prošla što je bolje moguće i zahvalni smo svim partnerima koji ovakva događanja vide kao priliku za povezivanje mladih iz cijele Europe, ali i za promociju Hrvatske, objašnjava glavni organizator Bruno Zakarija.

Iako je na putu bilo poteškoća, organizatori su iznimno zadovoljni, a Croatian Erasmus Eventom jednako su zadovoljni i Erasmus studenti: „Croatian Erasmus Event apsolutno je jedan od najboljih vikenda u mom životu. Pun aktivnosti, zabave i ljubavi, sve što je potrebno za jedno nezaboravno iskustvo. Organizacija i atmosfera je bila nevjerojatna.“, opisuje Aube Brunet, studentica iz Francuske na razmjeni u Rijeci.

Ovo je bila peta godina da ESN Hrvatska organizira Croatian Erasmus Event, a pripreme za šesti počinju uskoro.

Erasmus Student Network (ESN)  najveća je studentska organizacija u Europi s više od 15000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom „studenti pomažu studentima“, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

pogledaj video: 

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb After beach
  • Zagreb Boat party (2)
  • Zagreb Cee team
  • Zagreb Check-in
  • Zagreb Flag parade 2
  • Zagreb Lunske masline2
  • Zagreb Papaya
  • Zagreb Plaza gajac 2
  • Zagreb Plaza gajac 3
  • Zagreb Plaza gajac 4

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Croatian Erasmus Event 2018.