CroHoops košarkaška liga

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
08:59
Svi
2019
27

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › CroHoops košarkaška liga

Zagreb Banner moj zagreb final c
Zagreb Čitajte Pelikana
Pizzeria ŠPICA
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
15
 
11.2016

CroHoops košarkaška liga

već četiri godine izvorište košarkaškog talenta
CroHoops košarkaška ligaCrohoops kosarkaska liga
 

Na putu iz Zagreba postati jedno od najbrže rastućih te najprepoznatljivijih amaterskih košarkaških natjecanja u Europi

Ako se traži rasadnik talenata i učinkovitoga sportskoga rada, marljivih sportaša i srčanih boraca pod košem, onda je to definitivno CroHoops košarkaška liga – najjače amatersko natjecanje za sudionike s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Boćarski dom svake je nedjelje, jesensko-proljetnog natjecateljskog perioda, sjecište pravog košarkaškog entuzijazma, zalaganja, truda i želje uživati u jednom od najljepših momčadskih sportova.

Već četiri godine CroHoops košarkaška liga dokazuje kako se sport može razvijati i u čistom amaterizmu na najučinkovitiji način, u  kojem je zalaganje plaćeno jedino pljeskom gledatelja i osobnim zadovoljstvom, te momčadskim elanom dogurati do finala i biti najboljima u sezoni.

Kroz naš je sustav u šest sezona prošlo više od 30 sastava s više od 600 košarkaša. Naši najbolji igrači, poput MVP-a lige Damira 'Feliksa' Mijića (trenutno vrlo uspješno nastupa za sastav KK Hermes Analitica u A1 ligi), Nenada Milkovića, Domagoja Matića i Hrvoja Božića postali su ne samo prepoznatljivi trademark dinamike i atraktivnosti CroHoops lige, već i mjerilo košarkaških vrijednosti kako u domaćim amaterskim, tako i u profesionalnim ligama – ističe Pere Markić, direktor tvrtke Sportmixta, u čijem je vlasništvu CroHoops košarkaška liga.

CroHoops košarkaška liga ima izraženu tendenciju širenja na susjedne županije (u ligi nastupa i sastav Bjelovara), s dugoročnim ciljem postati nacionalni amaterski košarkaški projekt (u ligi također već drugu uzastopnu sezonu nastupa sastav Zadra).

Primarna nam je misija učiniti sve kako bi se igrači u našem sustavu natjecanja osjećali prihvaćeno i cijenjeno, dakle bili u centru pažnje. Moto "Players first" najbolje opisuje našu misiju. Utakmice traju 48 minuta čiste igre, a diskvalificirajuća je 6. osobna pogreška (kao u NBA ligi). Svi su sastavi i igrači detaljno prezentirani na web stranici
crohoops.com, koja je ažurirana na dnevnoj bazi uz pregršt tekstovnih objava, statističkih pokazatelja te obrađenih video materijala. Zvuči fascinantno, ali je činjenica – CroHoops liga na tjednoj bazi producira i objavljuje veću količinu obrađenih te publici prilagođenih video materijala od svih domaćih liga zajedno! – naglašava Marjan Crnogaj, voditelj lige.

Sezona 2016./'17. uvelike je u tijeku, a svaka nedjelja u Boćarskom domu predstavlja 10 sati čistog košarkaškog užitka u srazu 12 ekipa koje se trenutačno bore za ulazak u finale. Natjecateljski ciklus traje 22 kola, a 8 najboljih momčadi ulazi u završnicu CroHoops košarkaške lige. Namjera je u svakom slučaju ovim velikim amaterskim projektom unaprijediti razinu natjecanja, na FIBA certificiranom parketu Boćarskog doma, sucima koje delegira Hrvatski košarkaški savez (HKS), te redovitim tjednim objavama u hrvatskom medijskom prostoru pokazati vrijednost ovog amaterskog natjecanja – rasadnika košarkaških talenata.

Želja nam je, imajući na umu tradiciju, iskustvo, ali i sportsku kvalitetu koju CroHoops košarkaška liga danas ima, postati jedno od najbrže rastućih te najprepoznatljivijih košarkaških natjecanja ove kategorije u cijeloj Europi, pa i šire.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Crohoops kosarkaska liga 1
  • Zagreb Crohoops kosarkaska liga
  • Zagreb Crohoops kosarkaska liga2
  • Zagreb Crohoops kosarkaska liga3

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › CroHoops košarkaška liga