DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Budi Prijatelj životinja i osvoji…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Tra
2020
08

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Budi Prijatelj životinja i osvoji…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
11
 
06.2013

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Budi Prijatelj životinja i osvoji nagradu

Trg Bana Jelačića, srijeda, 12. lipnja od 11 sati
DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Budi Prijatelj životinja i osvoji nagraduLogo Prijatelji Životinja
 

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2013., udruga Prijatelji životinja predstavit će na svojem informativnom štandu rad Udruge i organizirati nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi prolaznici. U nagradnoj igri sudjeluju i svi koji na web stranici udruge www.prijatelji-zivotinja.hr ispune pristupnicu za članstvo.

Događaj će se održati 12. lipnja 2013. od 11 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, dok će ostale dane, do 15. lipnja, građani moći posjetiti ured Prijatelja životinja gdje ih očekuju nova iznenađenja. Tijekom Dana otvorenih vrata udruga, od 12. do 15. lipnja, svi koji se učlane i uplate godišnju članarinu, osim redovitih popusta, dobit će slatki i mirišljavi dar iznenađenja. Prijavnica za učlanjenje nalazi se na web stranici Udruge. Cilj događanja jest građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode Prijatelji životinja te pozvati zainteresirane iz cijele Hrvatske na potporu, članstvo i sudjelovanje. Volonteri Prijatelja životinja građane će informirati o aktivnostima koje provodi udruga Prijatelji životinja te kako mogu kao pojedinci pomoći radu za životinje volontiranjem u različitim projektima, doniranjem, članstvom i na druge načine. Uz mogućnost učlanjenja, moći će se potpisati aktualne peticije te upisati e-mail adresa za dobivanje mjesečnog newslettera AnimaList i tjedno novih recepata.

U gotovo 12 godina postojanja, udruga Prijatelji životinja prepoznatljiva je u javnosti kao najveća i najutjecajnija udruga za zaštitu i prava životinja u Hrvatskoj. Održavši stotine kampanja i akcija kojima skreće pozornost na patnje životinja u prehrambenoj industriji, laboratorijima, farmama krzna, lovu i ribolovu, industriji zabave te promovirajući održiv i etički način života, udruga Prijatelji životinja značajno je utjecala na promjenu svijesti pojedinaca o ljudskom postupanju prema životinjama. Osim edukacije putem javnih akcija, informativnih štandova, predavanja i projekcija, prosvjeda, performansa i slično, Prijatelji životinja rade i na promjeni relevantnih zakona i pravilnika. Rad i djelovanje Prijatelja životinja, osim na domaćoj, zapaženi su i na međunarodnoj sceni na kojoj je ostvarena uspješna suradnja sa srodnim udrugama.

Potpora građana izuzetno je važna jer omogućava opstanak rada udruge Prijatelji životinja i nastavak započetih projekata i kampanja. Stoga je dobrodošao svatko tko želi pridonijeti stvaranju svijeta s manje nasilja i može se uključiti u razne aspekte zaštite životinja i promicanja održivog načina življenja. Svima su na raspolaganju informativne i edukativne web-stranice udruge Prijatelja životinja s pregršt informacija, peticija i drugih zanimljivih sadržaja, razni besplatni letci i brošure, kao i video materijali. Učlanjenjem putem web-stranice, plaćanjem članarina i donacijama u novcu, robi ili usluzi omogućavaju se organizirane aktivnosti i promjene u društvu. U znak zahvalnosti članovima, čiji broj stalno raste, Prijatelji životinja organiziraju brojne članske pogodnosti i popuste jer su članovi važni u volonterskom i neprofitnom radu Udruge. Odabirom artikala poput majica, šalica, bedževa, torbi i slično, uz potporu udruzi Prijatelji životinja, ujedno se promoviraju prava životinja. U projektima Prijatelja životinja može se sudjelovati i volontiranjem na štandu, prosvjedima, u uredu ili od kuće.

Aktivisti pozivaju građane da briga za životinje postane sastavnim dijelom njihove svakodnevice, čime pozitivno utječu na ukupno ozračje nenasilja u društvu te porast zdravih životnih navika i suosjećanja za druge. Time mogu učiniti konkretnu promjenu zbog sebe, životinja i okoliša, i pridonijeti daljnjem razvoju humanih vrijednosti i civilnoga društva. Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže već tisućama ponosnih članova Prijatelja životinja kako bi, zajedno okupljeni za opće dobro, učinili ovaj svijet ljepšim mjestom za sve njezine stanovnike. Za članstvo i druge načine potpore i sudjelovanja nema uvjeta osim želje za pozitivnom promjenom.
 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Logo Prijatelji Životinja

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Budi Prijatelj životinja i osvoji nagradu