Daniela Uzelac, blogerica

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Lis
2020
01

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Daniela Uzelac › Daniela Uzelac, blogerica

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
16
 
09.2020

Daniela Uzelac, blogerica

izvadci iz knjige Puta boginje 1 - autorica istražuje odnose između muškaraca i žena, boginja i bogova...
Daniela Uzelac, blogericaDaniela uzelac put boginje
 

PJESMA    

Boginja pjeva svoju pjesmu. * Dolazeći na ovaj svijet, svaki čovjek dobije u sebi jednu pjesmu. Ukoliko je ne otpjeva, njegov život ostaje običan i nepamtljiv. No, ukoliko je otpjeva, čovjek postane bog/boginja, njegov čaroban život obasja svijet, a svemir zauvijek zapamti njegovu pjesmu. Pjevaš li ti svoju pjesmu?   

ZRCALJENJE                                   

Boginja je svjesna da je uzrok svojih odnosa. * Na životnoj stazi susrećeš razne muškarce. No, često nova veza nalikuje prethodnoj. To je zato što naša vibracija privlači iste tipove. U nemogućnosti da vidimo lice vlastite vibracije, ulazimo u partnerske odnose. Oni nas zrcale. Baviti se odrazom u zrcalu je najkraći put do ludila. Boginja popravlja odnose baveći se sobom.

SPONTANOST                                  

Boginju štiti ljubav prema sebi. * Oprez. To je odustajanje od neke želje ili namjere jer misliš da je rizična. To je ideja da ćeš spasiti tijelo ako ubiješ dušu. Oprez je uvijek motiviran strahom.  A boginju ne spašava strah. Nju štiti ljubav prema sebi. Ta ljubav je spontana. Jer je živa. Stvarna.

SRETAN NOVAC                            

Boginja prima onu novčanu energiju koja je izraz zahvalnosti i zadovoljstva. * Svi mi nešto prodajemo: proizvode ili usluge. Čine to i boginje. I one znaju postaviti cijenu svojih usluga. Ali ne naplaćuju ako klijent nije zadovoljan. One uzimaju sretan novac. One ne žele novac na čiju se energiju zakačilo zamjeranje, ljutnja ili bilo kakav oblik nezadovoljstva. Može li se živjeti od toga? Bolje od prosjeka.

Kazalo za lakše snalaženje na Putu boginje

Boginja, diva – izvorna ženstvenost, stvarna žena

Bog, div – izvorna muževnost, stvarni muškarac

Baba, babuška, Roksa – anti-žena, umjetna, nestvarna osoba sastavljena od slojeva boli, povijesti, disfunkcionalnih uvjerenja i starih podataka

Babac, babun, Roki – anti-muškarac, muška babuška

Minibikinibalkanac – balkanac u doba matriksa

Megabalkanac – balkanac iz prapovijesnog, megalitskog doba

Matriks – sustav u kojem živimo, umjetni svijet anti-razuma konfiguriran od filozofskih, religijskih, socijalnih, političkih, ekonomskih, odgojnih, obrazovnih, medijskih, vojnih, psiholoških i svih drugih programa kontrole i posluha. 

O PUTU BOGINJE…

Put boginje je ciklus knjiga koje objedinjuju postove s istoimene blog stranice, a koji se bave raznim pitanjima iz života žene. Kroz arhetipove babe i boginje - koji ocrtavaju jasan, provokativan i duhovit kontrast između uzvišenog i banalnog, vidljivog i nevidljivog, prirodnog i umjetnog, funkcionalnog i disfunkcionalnog, ukiseljenog i svježeg, zombiranog i budnog - čitateljice počinju osvještavati i korigirati vlastite vibracione putove na kojima se ljepše i lakše kreću kroz svakodnevnicu, dovodeći se tako u sklad sa sobom i životom.      

O AUTORICI…

Daniela Uzelac  ex novinarka, sad blogerica, i autorica više knjiga. Godine 2006. objavljuje knjigu Igrači, a četiri godine kasnije tiska pet unikatnih primjeraka knjige Igra. Izdavačka kuća Beletra 2016. objavljuje njezinu prvu knjigu iz ciklusa Put boginje pod nazivom Buđenje boginje (ružičasta, ženska)Godine 2017. izlazi druga knjiga Ritam boginje (modra, muška), a 2019. i treća knjiga Div i Diva (ljubičasta, ljubavna). 

Daniela Uzelac od 2013. godine uređuje Facebook stranicu Put Boginje na kojoj kroz svakodnevne postove piše o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Sa snažnim trendom porasta followersa i stotinjak tisuća klikova mjesečno, a zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica Put Boginje u 2015. godini postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.

tekstove Daniele Uzelac čitajte na: 

https://www.putboginje.com/    

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Daniela uzelac put boginje

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Daniela Uzelac › Daniela Uzelac, blogerica