Djeca iz poplavljenih područja na ljetnom odmoru i oporavku…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Srp
2020
05

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Djeca iz poplavljenih područja na ljetnom odmoru i oporavku…

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
30
 
07.2014

Djeca iz poplavljenih područja na ljetnom odmoru i oporavku u organizaciji…

U Puli je tjedan dana organiziranog odmora provelo 126 učenika osnovne i srednje škole iz Gunje kao i 80 djece iz Prijedora u Bosni i Hercegovini
Djeca iz poplavljenih područja na ljetnom odmoru i oporavku u organizaciji Crvenog križaPlaza 300714
 

Osim novčane i materijalne pomoći koju Hrvatski Crveni križ osigurava za osobe pogođene poplavama u svibnju ove godine, društva Crvenog križa su u svojim objektima u gradovima na obali, u suradnji s lokalnim zajednicama i Hrvatskim Crvenim križem, organizirala besplatna ljetovanja za djecu iz poplavljenih područja.

U Puli je tjedan dana organiziranog odmora provelo 126 učenika osnovne i srednje škole iz Gunje kao i 80 djece iz Prijedora u Bosni i Hercegovini.Ljetovanje za djecu s poplavljenih područja Slavonije i Bosne i Hercegovine organizirali su Učenički dom Pula i Gradsko društvo Crvenog križa Pula u suradnji s Gradom Pula i Istarskom županijom.

Na Fratarskom otoku kraj Pule, u organizaciji udruge “Pokloni mi budućnost” gdje su bila smještena djeca s poplavljenih područja Slavonije (60-tak djece), volonteri i djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Pula organizirali su radionice te uz pomoć grada Pule dijelili međuobroke.

U odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Solin ugošćeno je 92 djece s poplavljenih područja iz Rajevog Sela, Gunje, Posavskih Podgajaca, Drenovaca, Račinovaca, Komletinaca, Županje i Otoka. Boravak djece omogućili su Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split i Gradsko društvo Crvenog križa Solin.

U Centru za edukaciju, odmor i rekreaciju Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić u Selcu je boravilo 40 učenika osnovnih škola iz Gradišta i Cerne te škole Antuna i Stjepana Radića iz Gunje.

U suradnji sa Savezom izviđača Zagreb Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb organiziralo je kampove za 100 djece na sedam lokacija uz rijeke Mrežnicu, Koranu i Kupu te u Jablancu i Pakoštanima. Crveni križ sudjeluje u donaciji prehrane, vode i higijenskih potrepština za potrebe održavanja kampova.

U organizaciji Hrvatskog Crvenog križa i Gradskog društva Crvenog križa Pakrac u odmaralištu na Viru krajem kolovoza i početkom rujna boravit će 34 djece s posebnim potrebama - članovi Udruge “Zvjezdice” iz Gunje. 

Na zamolbu Društva "Naša djeca" iz Virja, Hrvatski Crveni križ omogućio je u Selcu sedmodnevni boravak petero djece iz područja pogođenog poplavama. 

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek u suradnji s Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka organiziralo je odlazak 21 djeteta iz Gunje, Drenovaca i Soljana na desetodnevni odmor i oporavak u Dječje odmaralište u Splitu. Financijska sredstva za boravak djece u Splitu osigurao je Grad Osijek, a djeca su upućena prema preporuci Centra za socijalnu skrb Osijek.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Plaza 300714
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Djeca iz poplavljenih područja na ljetnom odmoru i oporavku u organizaciji Crvenog križa