EdukaCentar

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Velj
2020
28

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › EdukaCentar

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
27
 
01.2020

EdukaCentar

Pripreme za državnu maturu - upisi u tijeku
EdukaCentarEdukacentar foto promo
 

Iako se sada ne čini tako, ispiti iz državne mature se sve više približavaju pa samim time i pripreme. U EdukaCentru (Zagreb, Preradovićeva 39) 15.02.2020. počinjemo s grupnim priprema za ljetni rok državne mature 2020.

Upiši jedan ili sve predmete, a za paket dobivaš i poseban popust. 

Obvezni i izborni predmeti, viša i niža razina, raspravljački školski esej, matematičko modeliranje problemske situacije, termini polaganja ispita, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja, ispitni katalozi za državnu maturu – kad čuješ ove pojmove, oblijeva li te znoj ili ne možeš dočekati lipanj?

Uznemirena si i ne znaš otkud početi? Mi znamo odgovore na sva tvoja pitanja, bez obzira na to koji te predmet i koji dio gradiva muči. Uskoro ćeš ih znati i ti.

Da, Dobriša Cesarić je rekao da je znanje krhko, ali nije mislio na školsko gradivo. Sve što si dosad možda propustila naučiti ili nisi naučila s razumijevanjem, savladat ćeš s našim predavačima koji znaju što je učenicima teže shvatiti, pa to objašnjavaju posebno pažljivo i strpljivo.

U ponudi grupnih priprema imamo sve obvezne predmete u nižoj i višoj razini. Sve izborne predmete, kao što su kemija, fizika, biologija, psihologija i ostalo, provodimo kroz inidividualnu nastavu. Prednost individidualnih priprema je da sami dogovarate vrijeme i tempo kojim želite pohađati nastavu i naravno prema dostupnosti našeg predavača. Osim toga, ako Vam je draži rad jedan na jedan s predavačima, pripreme za maturu iz obveznih predmeta uvijek Vam možemo organizirati kroz individualni pristup. EdukaCentar brine o Vašim željama i potrebama!

Cijena priprema za pojedinačne obvezne predmete za grupnu nastavu kreće se već o850,00 kn.

Po povoljnijoj cijeni nudimo paket od tri obvezna predmeta u kombinacijama razina prema Vašim željama u cijeni već od 2000,00 kn.

Naše pripreme za državnu maturu provode se prema ispitnim katalozima. Pripreme se održavaju subotama po 3 školska sata iz svakog predmeta. Između predmeta smo organizirali pauze, kako bi nahranili mozak, održali dobro raspoloženje i napunili se energijom.

Javite nam se za rezervaciju mjesta na: 01/4645 230 ili 

zagreb@edukacentar.hr 

ili jednostavno putem online 

obrasca

sve o pripremama za državnu maturu pomno proučite na 

https://bit.ly/2Rn7b7n

EdukaCentar

S nama početak nije težak

EdukaCentar je suvremeni centar obrazovanja koji djeluje u Zagrebu i Splitu, a osnovan je 2006. godine: naši su predavači specijalizirani u različitim područjima i odgovorit će na sve što želiš znati, bez obzira na to je li riječ o učenju stranog jezika, uspješnijem komuniciranju u poslovnom okruženju, savladavanju web dizajna, polaganju državne mature ili nečem drugom.

Provodimo i programe obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, s upisom u radnu knjižicu, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita koje provodi British Council.

Edukacije su prilagođene interesima različitih skupina polaznika, a vode ih vrhunski stručnjaci: s njima smo kreirali programe koji odgovaraju na izazove koje donosi tvoja budućnost (kako u privatnom, tako i u poslovnom segmentu).

Nastava se odvija na našim lokacijama, no i na lokaciji koja tebi možda više odgovara. Želimo da što više ljudi može naučiti ono što ih zanima, pa se trudimo biti fleksibilni - za one kojima je zbog nedostatka vremena tako draže, organiziramo i online edukacije.

Bez obzira na tvoj trenutni stupanj obrazovanja, bez obzira na tvoje trenutno radno mjesto – čekamo te spremni!  Najbolji se rezultati postižu kada s nama podijeliš što želiš ostvariti, a naši edukatori program prilagode upravo tvojim potrebama. Promičemo ideju cjeloživotnog obrazovanja i stvaramo programe prilagođene svim dobnim skupinama zato što znatiželja i volja za učenjem u svakom periodu čine život kvalitetnijim.

Edukacijski Centar - Ustanova za obrazovanje 

https://www.edukacentar.hr/

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Edukacentar foto promo

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › EdukaCentar