Erste Banka

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Erste Banka

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
11
 
11.2017

Erste Banka

otvorene prijave za stipendijski program „Best of South East“
Erste BankaErste banka foto promo
 

Otvorene su prijave za stipendijski program „Best of South East“ koji je devetu godinu zaredom organiziran u suradnji Sparkasse Bank i Sveučilišta u Grazu, Montanuniversitaet Leoben te TU Graz. Program je namijenjen studentima prava i ekonomije, studentima tehničkih fakulteta i studentima geologije ili metalurgije, a omogućuje nadogradnju znanja stečenog na dodiplomskom, odnosno, diplomskom studiju te stjecanje iskustva međunarodnog studiranja na nekima od najstarijih austrijskih sveučilišta.

Program uključuje mjesečni džeparac u iznosu od 750 eura (ili 420 eura i osiguran smještaj u jednokrevetnim sobama u jednom od studentskih domova u Grazu), oslobađanje od plaćanja školarine, intenzivan tečaj njemačkog u sveučilišnom jezičnom centru „Treffpunkt Sprachen“ te pokrivanje troškova raznih društvenih i kulturnih događanja tijekom cijele godine. Cilj „Best of South East” programa je tijekom jednogodišnjeg boravka u Grazu kroz kombinaciju studija s praksom ili obukom u jednoj od vodećih bankarskih institucija u Štajerskoj stipendistima omogućiti razvijanje i učenje u međukulturalnom okruženju.

Sve prednosti ovoga programa istaknula je i jedna od prošlogodišnjih stipendistica Marija Lonjak:
„Moje iskustvo u Grazu je jedno predivno iskustvo, koje je imalo veliki utjecaj na mene i moj osobni razvoj te bih ga poželjela svakom studentu koji bi volio odraditi praksu u internacionalnoj bankarskoj instituciji s dugogodišnjem iskustvom poslovanja. Sudjelovala sam u trainee programu koji se sastojao od 10 mjeseci rada u različitim odjelima unutar Steiermärkische Sparkasse te završni, jedanaesti mjesec prakse u Erste banci u Zagrebu. U Grazu sam kroz rotacije prošla 15 odjela unutar Sparkasse, od filijale, kontrolinga, HR, interne revizije. U Zagrebu sam odradila praksu u Sektoru razvoja i podrške poslovanju korporativnih klijenata i financijskih tržišta, gdje sam dobila i priliku za posao koji radim već mjesec dana i jako sam zadovoljna.

Više o programu i prijavama moguće je pronaći na linku: https://www.erstebank.hr/hr/karijere/best-of-south-east.

Studenti prava i ekonomije (10 mjesta) mogu se prijaviti do 7. prosinca 2017. godine, dok se studenti tehničkih fakulteta (2 mjesta) mogu prijaviti do 12. prosinca 2017. godine. Za studente geologije/metalurgije (2 mjesta) prijave su moguće do 8. prosinca 2017. godine.

O programu „Best of South East“
„Best of South East“ je 2008. pokrenuo Steiermärkische Bank und Sparkassen AG u suradnji sa Sveučilištem u Grazu. Program je pored hrvatskih, namijenjen i studentima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, te studentima koji već studiraju u Austriji, ali dolaze iz ovih zemalja. U Hrvatskoj Sparkasse Bank program provodi Erste&Steriermarkische Bank Hrvatska d.d. (Erste banka).

Administrator: zoo_visitor_guestmojzagreb.info
  • Zagreb Erste banka foto promo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Erste Banka