Festival inovacija

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
12:18
Srp
2020
13

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Festival inovacija

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
19
 
10.2019

Festival inovacija

otvorene prijave za dva natjecanja - fond nagrada je 19,000 KM
Festival inovacijaNext startup competition - spark
 

Imate li ideju kako poboljšati život u gradu Mostaru i želite ju implementirati, a nemate sredstava? Ili ste mladi poduzetnik sa inovativnim startupom kojem treba pomoć? SPARK ima rješenje za vas u vidu dva natjecanja s ukupnim nagradnim fondom od 19,000 KM. Radi se o hackathonu i startup natjecanju, koja će se održati u sklopu Festivala inovacija od 4. do 8.11.2019. u SPARKu i hotelu Mostar. Ako smo vas zainteresirali, čitajte dalje i vidite koje bi natjecanje bilo najbolje za vas.

Natjecanje: Next Innovation Hackathon

Vrijeme: 4.-5.11.2019.

Mjesto: SPARK, Mostar

Tjedan počinje hackathonom imena Next Innovation, gdje se u samo 24 sata stvaraju odlični proizvodi. Natjecatelji će pokazati svoje IT i biznis vještine pri razvijanju inovativnih rješenja na temu Mostar - pametni grad. Ta tema podrazumijeva inovativna rješenja na područjima kulture, turizma i općenito poboljšanja života u Mostaru. Uz podršku grada Mostara na ovaj način možete riješiti probleme u kazalištima, na koncertima, u turizmu, prometu i slično. Ukupno šest timova će raditi na razvoju proizvoda i usluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije), a nagrade su uistinu primamljive: 5,000 KM, 3,000 KM i 1,500 KM. Tijekom 24 sata svaki tim treba osmisliti svoj proizvod, a odmah nakon toga demonstrirati svoj rad. Tražimo programere i gamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projekt menadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja i osvojili ove fantastične nagrade. Prijaviti se možete putem prijavne forme u timu od minimalno troje i maksimalno šest osoba, najkasnije do 30.10.2019.

Natjecanje: Startup natjecanje Next Startup x BETAPITCH

Vrijeme: 7. i 8.11.2019.

Mjesto: SPARK i hotel Mostar

Ovo natjecanje je must-attend za sve startupe jer se radi o globalnom startup natjecanju pokrenutom od strane betahaus-a iz Berlina. Održava se u više od 12 gradova diljem Europe, dok pobjednici iz svakog grada odlaze u Berlin kako bi se upoznali s potencijalnim partnerima na Investors Day-u, ali i na natjecanje sa ostalim startupima. Osim nagrade putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa. Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM. Ne propustite priliku predstaviti svoj inovativni i uzbudljiv proizvod investitorima, predstavnicima medija i drugim sudionicima. Pronađite investitore, promovirajte svoj brand, izgradite poslovne odnose, proširite mrežu i inspirirajte se drugima. Tražimo 8-12 startupa koji se mogu prijaviti najkasnije do 30.10.2019. Troškove smještaja za odabrane startupe snosi SPARK, dok se za troškove prijevoza možete prijaviti na Western Balkans Mobility Fund.

U sklopu Festivala inovacija ćemo također organizirati dvodnevnu radionicu na temu inovacija u kulturi za djelatnike grada Mostara, te konferenciju Next Thing za sve zainteresirane za visokokvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup radionice i jedinstvene mogućnosti umrežavanja.

Saznajte više

na ovom linku.

Festival inovacija ne bi bio moguć bez Grada Mostara, NSofta i Sportradara.

Prijavite se za hackathon ili startupe natjecanje

preko forme.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Next startup competition - spark
  • Zagreb Spark
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Festival inovacija