Fotoklub Klik

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
08:59
Svi
2019
27

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Fotoklub Klik

Zagreb Banner moj zagreb final c
Zagreb Čitajte Pelikana
Pizzeria ŠPICA
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
11.2018

Fotoklub Klik

proglašene su najbolje fotografije i dodjeljene nagrade ovogodišnjeg FotOOka
Fotoklub KlikRaph5819
 

06. studenog 2018., u prepunom prostoru Turističko informativnog centra Svete Nedelje otvorena je izložba najboljih fotografija ovogodišnjeg FotOOka. Proglašene su najbolje fotografije i dodjeljene nagrade. Nagradni fond je ove godine iznosio preko 10.000 kn.

Dobitnici ovogodišnjih nagrada FotOOka su; u kategoriji „Foto-Oko“ Marica Franjić, u kategoriji „E pursi muove“ (Ipak se kreće) - Siniša Jakopec, u kategoriji „Ekipa“ -  Emanuel Aračić te u kategoriji „Tajanstveno“ Hrvoje Mareković. Najbolje fotografije su odabrali fotografi koji su predavali i držali radinice na FotOOku; Iva Lulić – kategorija „Tajanstveno“,  Maja Strgar  - kategorija „E pursi muove“, Banimir Kralj -  „Ekipa“ i Branimir Butković – „Foto-Oko“. Novitet ove godine je najbolja fotografija fotografirana mobitelom i objavljena na Instagramu. Pobjednička fotografija je ona koja je imala najviše lajkova na Instagramu a autorica fotografije je Ana Kerep.

Djeca iz godine u godinu sve više oduševljavaju. Ovogodišnji pobjednici su u kategoriji „Foto-Oke“ Tea  Avdagić, u kategoriji „E pursi muove“ (Ipak se kreće) - Leon  Kociper, u kategoriji „Ekipa“ - Leon  Kociper te u kategoriji „Tajanstveno“ Leon  Kociper. Ukupni pobjednik FotOOkeca je Leon Kociper! Leon ima svega 11 godina a na izložbi je imao čak 9 izloženih fotografija i osvojio je 3 prva mjesta. Leon je apsolutni rekorder po broju izloženih fotografija svih dosadašnjih FotOOkeca. 

„Bio sam jako sretan kad sam saznao da je 9 fotografija odabrano za izložbu FotOOkeca i nadao se da ću osvojiti barem jednu treću nagradu. Jako mi se svidjelo na Fotooku fotografirati vratolomije koje su izvodili stunt rideri na motorima. A također me je oduševila vještica koju je utjelovila Đurđica Kocijančić i puno sam vremena proveo fotografirajući je dok je ona strpljivo pozirala! Također su me fascinirali svi kostimirani modeli s Fotooka što se uostalom i vidi na mojim fotografijama. Pokušao sam na najbolji način dočarati nešto tajanstveno i bit samih likova a da ih prikažem onako kako sam ih doživio! Nagrade koje sam osvojio za mene predstavaljaju veliki poticaj da se još više trudim i naučim još bolje fotografirati. Još bi istaknuo da mi se jako sviđaju izložbe fotografija jer na njima imam priliku vidjeti fotografije u većoj dimenziji i doživjeti ih skroz drukčije nego na kompjuterskom ekranu!“ – rekao je vidno uzbuđen Leon Kociper.

Samo lijepe riječi pohvale za organizaciju FotOOka i rada fotokluba Klik uputili su gosti, Hrvoje Frankić zamjenik župana Zagrebačke županije i Marija Hršak zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje. FotOOko se održalo pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Svete Nedelje, Turističke zajednice Grada Svete Nedelje i Zajednice kulturno umjetničkih udruga Grada Svete Nedelje.

Izložba se može razgledati do 16. studenog 2018. u prostoru Turističko informativnog centra Sveta Nedelja.

Autori fotografija u fotogaleriji su Romana Avdagić i Mario Kociper

                        

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
 • Zagreb 1s5a6771
 • Zagreb 1s5a6774
 • Zagreb 1s5a6778
 • Zagreb 1s5a6780
 • Zagreb Leon kociper - ukupni pobjednik
 • Zagreb Raph5664
 • Zagreb Raph5738
 • Zagreb Raph5774
 • Zagreb Raph5811
 • Zagreb Raph5819
 • Zagreb Raph5820

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Fotoklub Klik