Gastroposao.eu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Lis
2020
01

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Gastroposao.eu

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
15
 
10.2016

Gastroposao.eu

novost iz vrlo vrijedne udruge Gastronomadi !
Gastroposao.euGastroposaofootopress
 

Konačno na Hrvatskom tržištu, Gastroposao.eu, jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika u ugostiteljskom svijetu.

Gastroposao.eu je i više od portala, jer iza projekta stoje profesionalci s višegodišnjim iskustvom te se po prvi puta spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, ...a sa druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommellieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje...

Nadamo se da će ovaj servis smanjiti probleme pronalaženja kadrova u ugostiteljstvu.

 

Gastroposao.eu je ultimativni internet portal ugostiteljskog svijeta u kojem se po prvi puta seriozno spajaju profesionalci i njihove potrebe; s jedne strane tvrtke kao i vlasnici ili voditelji hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, konoba, cateringa, …a sa druge kuhari i pomoćni kuhari, voditelji sala, konobari, sommelieri, slastičari, baristi, koktel majstori, pomoćno osoblje…

Biti dio naše svakodnevno rastuće baze podataka ne znači nužno potraživati djelatnike ili pak potraživati radno mjesto upravo sada – no svima koji djeluju u ugostiteljskom poslovanju poznato je da su jedina konstanta kontinuirane migracije zaposlenika: a to neminovno znači da tko ne traži i ne treba danas, već sutra će mu potreba za djelatnicima ili radnim mjestom biti važna.

Projekt Gastroposao.eu sufinanciran je u sklopu IPA programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II, Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 178.938,29 eura. Iznos bespovratne pomoći koji financira Europska unija iznosi gotovo 170.000,00 eura odnosno 95% od ukupnog iznosa projekta. Nositelj projekta je Udruga za promicanje vrijednosti hrvatske gastronomske i enološke baštine Gastronomadi, partneri na projektu su VIDRA - Agencija za razvoj Virovitičko-podravske županije i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica. Trajanje projekta je 14 mjeseci. Projekt je započeo 25. veljače 2015. godine, a završava 24. travnja 2016. godine.

Gastronomadi i portal Gastroposao.EU organiziraju tematske radionice za poboljšavanje zapošljavanja u sektoru ugostiteljstva. Radionice su namjenjene svima u HoReCa sektoru – ugostiteljima, hotelijerima, te zaposlenicima i tražiteljima posla – kuharima, konobarima, pizzajolima, baristima, pomoćnim radnicima u svrhu poboljšanja mogućnosti zapošljavanja i poboljšanja ponude i potražnje na tržištu rada.

Više o svemu na. www.gastroposao.eu

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Gastroposaofootopress

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Gastroposao.eu