Grad bana Jelačića

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Grad bana Jelačića

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
13
 
06.2019

Grad bana Jelačića

ima novog direktora turističke zajednice
Grad bana JelačićaGrad zapresic foto promo
 

Toni Ganjto novi direktor Turističke zajednice grada Zaprešića

Grad bana Josipa Jelačića, u kojem se nalazi banov kompleks Novih dvora, ima novog direktora turističke zajednice kojeg je izabralo Turističko vijeće TZ grada Zaprešića. Radi se o mladom stručnjaku iz turizma Toniju Ganjti koji je predstavio svoj program "Zaprešićka priča". Između četiri pristigle prijave koje su udovoljavale propisanim uvjetima sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, nakon provedenog razgovora i prezentacije programa, Turističko vijeće izabralo je Ganjtu za novog direktora TZ grada Zaprešića. 

Toni Ganjto rođen je 1990. godine u Zagrebu, a uz zaprešićki kraj veže ga dolazak na studij na Veleučilište Baltazar Zaprešić gdje je završio preddiplomski studij Poslovne ekonomije i financija te diplomski studij Projektnog menadžmenta nakon čega otvara svoju turističku agenciju s naglaskom na razvoj specifičnih oblika turizma i usluge savjetovanja iz područja poslovanja turističkih agencija. Gotovo desetogodišnje iskustvo i svoje stručno znanje iz turizma počeo je graditi kroz posao u prodaji i marketingu turističkih agencija, produkciji turističkih aranžmana i razvoju novih turističkih proizvoda te poslovima turističkog praćenja i vođenja na hrvatskim, europskim i dalekim destinacijama. Ganjto je predavao, vodio i predsjedavao Povjerenstvom za provedbu ispita za nove turističke pratitelje u putničkim agencijama Toptours, Mondo Travel i APP Požega (današnja Arriva), a nakon toga na Veleučilištu Baltazar Zaprešić inicirao i pokrenuo, kao vanjski suradnik, seminare i edukacije iz turizma za voditelja poslovnice turističke agencije i turističkog vodiča. Predavač je na kolegijima: Osnove turizma i uvod u turističko poslovanje, Turističke agencije i Operativno-tehnički poslovi vođenja za turističkog vodiča, kao i voditelj seminara i edukacija iz turizma te predsjednik ispitnog Povjerenstva prema rješenju Ministarstva turizma. Njegovo posebno područje interesa usmjereno je na razvoj novih turističkih proizvoda i upravljanje destinacijom koje smatra najvećim profesionalnim izazovom, a prigodom preuzimanja dužnosti istaknuo je da Zaprešić može i mora postati ozbiljna turistička destinacija koja ima viziju i ciljeve koje želi ostvariti, a turistička zajednica mora biti destinacijska menadžment organizacija koja će usmjeravati taj razvoj u suradnji s lokalnom zajednicom, poduzetnicima, gradskom upravom i strukom u turizmu. "Posao upravljanja turističkom destinacijom nije samo važan već nužan posao kako bi Zaprešić postao konkuretna turistička destinacija s održivim rastom turizma i kako bi brendirao svoju turističku ponudu. Zato će moj rad biti usmjeren u dva ključna smjera - prvi koji se odnosi na obogaćivanje ponude za Zaprešićane, a drugi će biti usmjeren na razvoj Zaprešića kao turističke destinacije. Velika je odgovornost i obveza voditi turističku zajednicu grada bana Jelačića i stoga vjerujem da ću uspjeti okupiti sve dionike turizma u zaprešićkom kraju kako bi zajedno izgradili novu platformu uspješne "Zaprešićke priče" koju ćemo ispričati svijetu."

Ganjto će zamijeniti dugogodišnju direktoricu TZ grada Zaprešića gospođu Branku Barilović koja je otišla u mirovinu i kojoj zahvaljujemo na cjelokupnom radu i doprinosu u razvoju temelja turističke ponude grada Zaprešića. 

Novi direktor će do kraja 2019. provoditi već usvojen i donesen program rada Turističke zajednice Zaprešića za ovu godinu s tim da će paralelno započeti aktivnosti vezane uz pripremu funkcioniranja turističke zajednice kao destinacijske menadžment organizacije (DMO) sukladno novom Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma koji će stupiti na snagu 01. siječnja 2020..

Vjerujemo kako će novoizabrani direktor donijeti nove perspektive zaprešićkom turizmu i želimo mu puno uspjeha u radu.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Grad zapresic foto promo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Grad bana Jelačića