Hrvatska tehnološka tvrtka

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Kol
2019
21

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Hrvatska tehnološka tvrtka

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
02.2019

Hrvatska tehnološka tvrtka

okupila svjetske lidere na 9. TMC konferenciji - Nove tehnologije u industriji putovanja
Hrvatska tehnološka tvrtkaGovornici panel diskusije - 9. tmc konferencija nove tehnologije u industriji putovanja
 

 Prihvatiti izazove, prilagoditi se promjenama, povezati se i ići u korak s trendovima ključni su faktori uspjeha u industriji putovanja 

Ključni predstavnici svjetskih lidera u području tehnologija i distribucije u avioindustriji, s prihodima koji se mjere u milijardama eura, Kiwi.com, Travelport, Amadeus, AerTicket, KupiBilet gostovali su jučer zajedno s drugim govornicima na konferenciji 

“Nove tehnologije u industriji putovanja”

u

Travel & Tehnology Hub-u ”Gacka 16” u Zagrebu.

Organizator konferencije, tvrtka Travel Management Company (TMC), okupio je predstavnike najuglednijih i najutjecajnijih europskih turističkih tvrtki, putničkih i tehnoloških tvrtki, globalnih hotelskih dobavljača i ostalih sudionika iz Hrvatske i inozemstva, te je tako Zagreb 7. veljače bio centralno mjesto avioindustrije na mapi Europe. Na predavanjima, B2B radionicama i panelu govorilo se o trendovima u industriji putovanja, utjecaju novih tehnologija i mogućnostima koja ona nude. Naglasak je stavljen na rješenja koja se odnose na kombiniranje iskustva, tradicije i novih tehnologija.

“Na TMC konferenciji okupili smo najrelevantnije stručnjake u industriji putovanja, 9 govornika iz 8 zemalja, osvrćući se na tehnološke promjene, utjecaje globalnih regulatora, novim modelima distribucije VI (virtual interlining) kao i novim standardima (NDC) u industriji putovanja, s naglaskom na avioindustriju. Ciklus TMC konferencija daje odgovore na promjene koje dolaze, putem osoba i tvrtki lidera iz avioindustrije koji prezentiranjem svojih poslovnih praksi prenose iskustva, izazove i prepreke  koje su ih pozicionirale kao vodeće u ovom segmentu poslovanja.“

Anđelko Ćalušić, CEO TMC Solutions 

Zdenek Komenda, direktor poslovnog razvoja za Kiwi.com, naglasio je važnost sveobuhvatne ponude za pametno planiranje putovanja koja štedi vrijeme i novac. Kiwi.com tako korisnicima predlaže i povezuje aviopromet, transfere i ostala sredstva prijevoza. Snažna vizija koju predstavlja Kiwi.com, kao predvodnik virtual interlining modela poslovanja, očituje se i kroz najavu razvoja modela “door to door” strategije na kojoj aktivno rade a što je izazvalo oduševljenje sudionika konferencije.

Predstavnik najvećeg europskog konsolidatora za aviokarte, Oleksii Murovtsev, regionalni direktor za središnju i južnu Europu i Euroaziju iz AerTicketa nadovezuje se na priču povezivanja i partnerstva te ističe da tvrtke iz područja putovanja i avioprometa ne bi trebale biti konkurencija nego zajedno činiti distribucijsku mrežu koja se nadopunjava partnerstvima.

Ovom prigodom predstavljena je suradnja na području razmjene sadržaja posebnih cijena aviokarata s TMC-em, putem čega AerTicket dobiva pristupa tržištu Hrvatske i regije a TMC globalnu snagu koja se očituje kroz mrežu posebnih cijena koju AerTicket stavlja na raspolaganje cijelom nizu korporativnih klijenata i agencija koje koriste neke od tehnologija razvijenih od strane TMC-a.

Značaj novih tehnologija u industriji putovanja naglasili su i Aleksandra Tomaszewska, prodajna senior managerica za središnju i istočnu Europu i Oleksii Smotrov, zadužen za razvoj software-a u Travelportu, svjetskoj distributivnoj platformi za putovanja. Njihovo istraživanje mišljenja putnika kaže da su baš aplikacije i pametni telefoni kojima mogu plaćati i rezervirati usluge putem neprekinutog procesa od pretrage do rezervacije i plaćanja, ključni za doživljaj i vrijednost putovanja.

Nicole Zapp, direktorica prodaje u Amadeusu, dotaknula se digitalne transformacije u industriji putovanja, kako ona mijenja svijet i iskustva putovanja uz tehnologije koje su sveprisutne i koje naša putovanja čine okosnicom širih društvenih procesa.

Boris Pirozhnikov, operativni direktor vodećeg ruskog online distributera aviokarata KupiBilet.ru, predstavio je stanje i specifičnosti poslovanja na ruskom tržištu kao i činjenicu da im je cilj proširiti se i na tržište prodaje željezničkih karata, koje će kako oni predviđaju, i dalje imati značajan potencijal za rast na ruskom tržištu.

Više o tvrtki TMC (Travel Management Company), organizatoru konferencije

Strateški lokalni partner svjetskih lidera u avioprometu, organizator ove konferencije tvrtka TMC, svojim tehnološkim rješenjima i alatima, kao i tehnološkom i savjetodavnom podrškom u nabavi na području avioprometa, agencijama i korporativnim klijentima omogućuje da naprave značajnu uštedu i veći profit. Njezini alati i tehnologije naslanjaju se na rad putničkih agencija i globalnih distributivnih sustava u industriji putovanja, posebno u području avio putovanja. TMC  također daje podršku pružateljima tih usluga kako bi krajnjim korisnicima omogućili što bolji doživljaj putovanja. S druge strane ta rješenja omogućuju pružateljima usluga avio prometa da se što bolje i brže prihvate promjene i integriraju ih u svoje poslovanje.

Prateći trendove, TMC konferencije organiziraju se kako bi brojne sudionike inspirirali na promjene i pripremili za izazove koji ih očekuju na području avioprometa i putovanja.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Govornici panel diskusije - 9. tmc konferencija nove tehnologije u industriji putovanja
  • Zagreb Andelko calusicceo tmc
  • Zagreb Nicole zapp, amadeus
  • Zagreb Zdenek komenda, kiwi.com
  • Zagreb Sudionici 9. tmc konferencije nove tehnologije u industriji putovanja
  • Zagreb Andelko calusic, ceo tmc i aleksandra tomaszewska, travelport

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Hrvatska tehnološka tvrtka