Hrvatski audiovizualni centar

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:20
Lip
2020
01

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Hrvatski audiovizualni centar

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
27
 
01.2015

Hrvatski audiovizualni centar

Predstavljanje brošure „Čista petica/Excellent Five“ i hrvatskih rezultata u okviru Potprograma MEDIA u 2014. godini
Hrvatski audiovizualni centarKic270115
 

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da nam se u srijedu 28. siječnja 2015., s početkom u 11 sati, u prostorijama KIC-a(Preradovićeva 5, Zagreb), pridružite na predstavljanju brošure „Čista petica/Excellent Five“ koja ujedinjuje detaljan prikaz hrvatskih rezultata ostvarenih unutar Programa MEDIA u razdoblju od 2008. do 2013. godine u ukupnom iznosu od 3,3 milijuna eura, te rezultata ostvarenih u 2014. godini u okviru Potprograma MEDIA.

Podsjetimo, u 2014. godini u okviru Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA u kontekstu poziva za predlaganje programa koji se referiraju na razvoj pojedinačnih projekata, festivale, kontinuirano usavršavanje te automatsku i selektivnu distribuciju, osiguran je ukupan iznos od 531.424 eura. Tako se Hrvatska, s pet filmskih festivala, našla na visokom trećem mjestu u odnosu na 33 zemlje članice Potprograma MEDIA. Potrebno je naglasiti i da su prvi put u povijesti Programa/Potprograma MEDIA odobrena sredstva za 4 hrvatska filma unutar jednoga roka poziva za razvoj pojedinačnih projekata, pa se tako Hrvatska prema broju odobrenih filmova našla u rangu Velike Britanije!

Projekte kojima su odobrena sredstva predstavit će producentica Nina Petrović iz producentske tvrtke Švenk d.o.o. i Danijel Pek iz Antitalent produkcije d.o.o. (igrani filmNosila je rubac črleni), producentice Marina Andree Škop i Darija Kulenović Gudan iz producentske tvrtke Studio dim d.o.o. (igrano-animirana TV serija za predškolsku djecuPričaj mi, pričam ti), redateljica Marija Ratković Vidaković, izvršna producenticaBarbara Jukopila, producentica Vera Robić-Škarica (dokumentarni film U potrazi za izgubljenom državom), Ena Rahelić, menadžerica industrijskog odjela i voditeljica projekta Operacija Kino iz Sarajevo Film Festivala, Alen Munitić, direktor Festivala mediteranskoga filma Split i voditelj projekta Kino Mediteran, Sergej Stanojkovski, direktor zadarskog Avvantura Film Foruma koji će predstaviti specifičnosti platforme Eye on Films, Marina Burić iz Udruge Restart koja će predstaviti projekt Kinedok, te uži tim projektne grupe HRT Akademije i Hrvatskog radija koji će predstaviti projekt FRED at School.

Na predstavljanju će sudjelovati i ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar, a moderirat će ga voditeljica Deska Kreativne Europe – Ureda MEDIA Martina Petrović.

 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Kic270115

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Hrvatski audiovizualni centar