I ja sam sportaš

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Lip
2020
03

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › I ja sam sportaš

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
03
 
04.2020

I ja sam sportaš

25 gostiju, 22 podcasta, 14 sportova, 3 mjeseca SPORTCASTA
I ja sam sportašUnnamed
 

Prije točno tri mjeseca započeli smo snimati podcaste s hrvatskim sportašicama i sportašima na  novootvorenom YouTube kanalu „Podcast I ja sam sportaš“. On je nastavak i nadogradnja istoimenoga Instagram profila na kojem  već dvadeset mjeseci objavljujemo sportske vijesti i zanimljivosti mahom vezanih uz sportašice i sportaše iz manjih ili manje popularnih sportova, ne zanemarujući, naravno ni one velikih i popularne.

Kanal „I ja sam sportaš“ na YouTubeu pokrenuli smo kako bismo u opuštenoj atmosferi javnosti predstavili sportašice i sportaše kakvi oni zapravo jesu te približili njihov život  sportskim zaljubljenicima, sportašima rekreativcima ili, jednostavno, brojnim ljudima koje zanima svijet sporta i sportaša. U razgovorima naglasak pokušavamo staviti na važnost bavljenja sportom, sportske vrijednosti koje sportaši grade baveći se sportom, predstavljanje sportašica i sportaša kroz njihove sportske uspone i padove, pobjede i poraze, na njihovo razmišljanje o sportu i životu.

Sjajni rezultati koje hrvatske sportašice i sportaši postižu svakako su hvalevrijedni, ali mi pokušavamo iz ponešto drukčije perspektive promatrati sport a nit vodilja nam je misao da će rezultati proći, ali prijateljstva, putovanja, sportske navike, sportske i životne vrijednosti, kvaliteta osobe – ostaju i nakon završetka karijere. Osim toga, mnogi od naših gledatelja i pratitelja nikad neće biti vrhunski sportaši, ali se zdušno i predano bave odabranim sportom, marljivo treniraju, nadilaze svoje granice i temeljito uživaju u natjecanju,  i doista – jesu sportaši.

U prva tri mjeseca otkad smo počeli sa snimanjem sportskih podcasta redom smo ugostili: Anu Jelušić Black, Halila Jaganjca, Tonija Filipija, Tomislava Katića, Doris Pole, Antu Joskića, Dominika Etlingera, Snježanu Pejčić, Ivanu i Josipu Jurković, Matea Ružića, Kristijana Blaževića, Krešimira Ljubičića, Paolu Borović, Martina i Valenta Sinkovića, Mirnu Bosak, Ivana Velića, Natka Zrnčića-Dima, Marka Sedlačeka, Ivana Kelavu, Roka Prkačina, Lovru Gnjidića, Stipu Žunića.  Sportaši su to koji se bave skijanjem, rukometom, boksom, američkim nogometom, taekwondoom, tenisom u kolicima, hrvanjem, streljaštvom, veslanjem, atletikom, kondicijskom pripremom sportaša, košarkom, kuglanjem, odbojkom i nogometom.

Drago nam je da i sportašice i sportaši sve više prepoznaju naš projekt te svojim pričama, upornošću, voljom i predanošću sportu, kao i prihvaćanjem odgovornosti i utjecaja na mlade sportaše i nas motiviraju da nastavimo dalje raditi i na njihovoj promociji i na promociji hrvatskog sporta. Vjerujemo da ćemo u narednim mjesecima, makar i usred očekivana  izostanka uzbudljivih sportskih natjecanja,  uspjeti ugostiti  i predstaviti brojne zanimljive, obećavajuće mlade sportašice i sportaše i promovirati još mnoge dosad nedotaknute sportove.

Sportski podcasti „I ja sam sportaš“ plod je osmišljen, pokrenut i realiziran u okviru kreativnoga obiteljskog projekta kojega su, uz ostale, glavne snage studenti Damjan i Viktor Peterlin. Za dosadašnja dostignuća projekt „I ja sam sportaš“ 2019. godine na najvećoj hrvatskoj sportskoj konferenciji „Sport Fest“ u Poreču nagrađen je godišnjom „Nagradom za online promociju sporta“. 

Cijeli Youtube kanal možete pronaći 

OVDJE.

 Instagram: @i_ja_sam_sportas

Facebook: Ijasamsportas

Youtube kanal: Podcast I ja sam sportaš

foto: promo PR

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Unnamed
  • Zagreb Unnamed (1)
  • Zagreb Unnamed (2)

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › I ja sam sportaš