INOVATIVAN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
19

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › INOVATIVAN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
08.2018

INOVATIVAN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ

U HRVATSKU DOVODI PACIJENTE IZ CIJELE REGIJE
INOVATIVAN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJDr. vesna cubric, marino divkovic
 

VATERPOLIST MARINO DIVKOVIĆ NAKON PREGLEDA U AFFIDEI SANIRAO OZLJEDU KOLJENA

Uz rastući turizam te iz godine u godinu sve bogatiju ponudu, Grad Split može se pohvaliti  iskorakom i u medicinskoj dijagnostici i razvoju medicinskog turizma. Splitska poliklinika Affidea Kalajžić u svoje je usluge uvela najmoderniji uređaj magnetske rezonance zbog kojeg je uz ostale pacijente, svoje povjerenje poklonio i vaterpolist Marino Divković. Splićanin koji svoju karijeru razvija u Italiji, uslijed naporne sezone i utakmica ozlijedio je koljeno. Nakon pregleda u poliklinici Affidea na najmodernijem uređaju Magnetom Area utvrdilo se da se ne radi o teškoj ozljedi i Marino je spreman za nove sportske uspjehe.

„Brzi tempo koji zahtjeva vaterpolo u Italiji vrlo često sa sobom nosi i poneku ozljedu. Tijekom jedne utakmice dobio sam udarac u koljeno. Nakon sezone u Splitu sam u poliklinici Affidea napravio preventivni pregled magnetskom rezonancom na kojem smo utvrdili da se ne radi o težoj ozljedi. Spreman sam za nova sportska uzbuđenja!“ – izjavio je vaterpolist Marino Divković.

Inovativni uređaj magnetske rezonance Magnetom Area medicinsku dijagnostiku u Hrvatskoj podiže na novu razinu. Ovaj uređaj jedini je takav u Dalmaciji. U regiji ga posjeduje jedino još Affidein centar u Zagrebu stoga ne čudi kako zbog detaljne dijagnostike u Hrvatsku na preglede dolaze i brojni pacijenti iz susjednih zemalja.

Uređaj magnetske rezonance radu na principu jakog magnetnog polja i radiovalova. Za razliku od MSCT uređaja MRI je metoda snimanja bez štetnog ionizirajućeg zračenja što joj daje veliku prednost zbog mogućnosti višekratnih snimanja i kontrola. Uz to je MRI najoptimalnija metoda u analizi osteomuskularnog sustava koji je i najugroženiji kod sportaša jer nudi puno bolju tkivnu razlučivost što doprinosi detaljnijoj analizi vrlo ranih ozljeda koje se ne mogu drugim radiološkim metodama  detektirati- ozljede hrskavice, ozljede kosti, stres frakture.

Affidea Kalajžić iz Ulice moliških Hrvata 4 u Splitu pripada prestižnom lancu Affidea koji predstavlja vodećeg europskog pružatelja usluga napredne radiološke i laboratorijske dijagnostike te usluga radioterapije u više od 160 medicinskih centara u 15 zemalja diljem Europe, primajući tako više od 4.5 milijuna pacijenata godišnje i nastojeći pri tome zadovoljiti najviše kriterije struke. Splitska Affidea Kalajžić tijekom niza godina poslovanja, uz tim vrhunskih stručnjaka, dugogodišnje medicinsko iskustvo i velika ulaganja u kompetencije cjelokupnog tima,  postala je nezaobilazna odrednica, kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja.  Postizanje izvrsnosti u pružanju zdravstvene skrbi osnova je poslovne kulture i vizije Affidea Kalajžić te prožima sve segmente aktivnosti i nastojanja da svaki pacijent dobije pristupačnu dijagnostičku pretragu po najvišim standardima struke.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Dr. vesna cubric, marino divkovic
  • Zagreb Dr. vesna cubric
  • Zagreb Img 2623-2
  • Zagreb Img 2670

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › INOVATIVAN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ