Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba i GUP-a Sesvete

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Tra
2020
08

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba i GUP-a Sesvete

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
02.2014

Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba i GUP-a Sesvete

...
Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba i GUP-a SesveteGup 1202144
 

Na inicijativu gradonačelnika Milana Bandića u Gradskoj skupštini održani sastanci s gospodarstvenicima koji imaju tvrtke na području Zagreba i s predstavnicima Zagrebačkog holdinga, u povodu izrade Nacrta prijedloga izmjena i dopuna GUP-ova Grada Zagreba i Sesveta i rokova za njihovu predaju. 

Budući da je 14. veljače zadnji rok za predaju prijedloga i zahtjeva za izmjenu i dopunu GUP-ova za prethodnu raspravu, sazvali smo ovaj sastanak kako bi vas podsjetili da na vrijeme date svoje prijedloge, naglasio je gradonačelnik. Nastojat ćemo u okviru zakona, izaći u susret vašim zahtjevima kako bi zajedničkim naporima, kroz izmjene i dopune GUP-a Grada Zagreba i GUP-a Sesvete, napravili što bolji temelj za razvoj gospodarstva i u konačnici otvaranje novih radnih mjesta. Naša je zadaća, dodao je gradonačelnik Bandić, da budemo istinska logistika gospodarstvenicima i istinski servis građanima, a s vašim će prijedlozima resorni uredi sudjelovati na javnoj raspravi koja će biti u svibnju ove godine. 

Navedene GUP-ove usvojit ćemo najkasnije u rujnu, a budući da će se sjednice Skupštine održati i u srpnju i kolovozu, bilo bi dobro da ih usvojimo već u kolovozu, kako bi što prije mogli djelovati za dobrobit svih, rekao je zagrebački gradonačelnik, nabrojavši imena i telefone suradnika kojima se mogu obratiti za pomoć, savjet i postupke u proceduri, a, kako je naglasio, ako negdje zapne možete se obratiti i meni. 

Kako se čulo, sastanak s predstavnicima podružnica Zagrebačkog holdinga održan je kako bi se vidjelo do kuda su došle pripreme prijedloga, te kao dodatni podsjetnik na rokove i poštovanje procedure. Očekujem sinergiju između Holdinga i gradskih ureda, jer to je jedini način da postignemo dobre rezultate, napomenuo je gradonačelnik. 

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić istaknuo je da ova gradonačelnikova inicijativa pokazuje da zakon ne mora nužno biti usmjeren protiv napretka poduzetništva koje je ključ za ekonomski rast i izlazak iz krize.
 
Danas je započela javna rasprava za prostorni plan Medvednice, podsjetio je na kraju gradonačelnik, posebno, u tom kontekstu, podvukavši važnost projekta sljemenske žičare, čiji se početak realizacije očekuje u 2015.

Administrator: zoo_visitor_guestizvor: www.zagreb.hr
  • Zagreb Gup 1202144

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Izmjene i dopune GUP-a grada Zagreba i GUP-a Sesvete