Jadrankina otopina

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Svi
2020
25

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Zanimljivosti › Jadrankina otopina

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
17
 
04.2018

Jadrankina otopina

hrvatski proizvod bogat jodom u procesu međunarodnog patentiranja
Jadrankina otopinaJadranka Dugina Vrhovec
 

Novi hrvatski proizvod bogat jodom - Jadrankina otopina, koji nastaje u laboratoriju tvrtke JadroMel u Križevcima, od sada je dostupan u više od pedeset ljekarni širom Hrvatske, a u tijeku je i međunarodno patentiranje ovog jedinstvenog dodatka prehrani.

"Tvrtka JadroMel je s Jadrankinom otopinom pristupila postupku međunarodne zaštite patenta koji se odnosi na jedinstven proizvodni proces stvaranja Jadrankine biljne otopine, vrijedit će u cijelom svijetu i štitit će upravo tehnološki know-how poduzeća u ovom jedinstvenom slučaju. mi smo razvojna, inovativna tvrtka s budućnošću u koju ulažemo i na koju računamo. Ovo je drugi postupak pred Državnim zavodom za zaštitu intelektualnog vlasništva koji vodimo. Mi znamo da trajan uspjeh ovisi najviše o znanju i inovativnom razvoju. Želimo biti dio razloga za bolju poziciju Hrvatske na Blombergovoj skali", ističe Jadranka Dugina Vrhovec, kreatorica Jadrankine otopine i vlasnica tvrtke JadroMel. "Jadrankina otopina je proizvod koji se sve bolje prodaje zbog činjenice što je doista jedinstven na tržištu, a i važno je da je da cjenovno vrlo dostupan. Naime, jedna  bočica od 50ml je dovoljna za dnevno uzimanje kroz period od 4 mjeseca, ukoliko se uzima preventivno radi poboljšanja i održavanja zdravlja, a u slučaju intenzivnije terapije i suzbijana već nastalih oboljenja, 1 bočica traje prosječno mjesec do dva", naglašava Jadranka Dugina Vrhovec, hrvatska poduzetnica. 

"Trenutačno smo na tržištu u već više od pedesetak ljekarni u svim krajevima Hrvatske predstavljeni s našom Jadrankinom otopinom, koja je prirodni proizvod, bez GMO-a. Radi se o kombinaciji nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi koje su najbogatije jodom, te su prirodnim procesom pretvorene u nano čestice gdje je izvučen sav sadržaj kako bi otopina bila učinkovita i djelotvorna, a naravno i iskoristiva, jer u takvom obliku odmah ulazi u stanicu. Naime, jod je kroz povijest često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje daleko šireg spektra zdravstvenih teškoća. Jod je esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja koristi jod za proizvodnju hormona, koji su pak ključni za metabolizam i sintezu proteina i rast. Pored svega, jod je neophodan za pravilan razvoj mozga i moždanih struktura u prenatalnom periodu, a nedostatak joda u trudnoći može prouzročiti nenadoknadive posljedice na novorođenčad, kao što su loše motoričke i kognitivne funkcije; njegov se nedostatak kod trudnica direktno povezuje i s mentalnom retardacijom kod djece. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje, te je on u brojnim znanstvenim istraživanjima potvrđen kao univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji, ali i kao podrška u oporavku od brojnih zdravstvenih teškoća poput HPV virusa, policističnih jajnika, karcinoma dojke i grlića maternice i drugih srodnih bolesti. Također, uz redoviti unos joda, žene često mogu riješiti probleme s izostancima ovulacije, ali i neplodnost"; naglašava Dugina Vrhovec, a kaže i da broj ljekarni i dućana zdrave hrane u koje stiže Jadrankina otopina sve veći iz tjedna u tjedan. "Vlasnici ljekarni i dućana zdrave hrane me najčešće sami kontaktiraju, jer žene prepoznaju moj proizvod pa ga pokušavaju kupiti u ljekarnama. To smatram izuzetno dobrim pokazateljem da moja otopina pomaže, a u što sma se i sama uvjerila jer sam otopinu prvenstveno kreirala kako bih sebi pomogla s bolesnom štitnjačom, a tako sam otopinu prije svega testirala na sebi", zaključuje Križevčanka Jadranka Dugina Vrhovec.

Ljekovito djelovanje joda, poznato je još od davnina. Tako ćete u brojnim izvorima i relevantnoj literaturi o jodu i proizvodima na bazi joda pročitati da je:

- Univerzalni antioksidans za organizam

- Prirodni antibiotik za raznovrsne upale

- Pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače i normalnom funkcioniranju živčanog sustava

- Antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora

- Potpomaže bolju funkciju mozga

- Šiti od srčanog i moždanog udara

Popis ljekarni i dućana zdrave hrane u kojima se može kupiti Jadranka otopina nalazi se ovdje:

https://www.jadrankinaotopina.com/prodajna-mjesta/

Administrator: Koraljka Dilić, kdilic@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Jadranka Dugina Vrhovec
  • Zagreb U prirodi
  • Zagreb Otopina
  • Zagreb Laboratorij

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Zanimljivosti › Jadrankina otopina