JURČIĆ: Imamo 300 bogatih i 300.000 blokiranih. To nije normalno!

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
13:59
Ožu
2020
30

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Politika › JURČIĆ: Imamo 300 bogatih i 300.000 blokiranih. To nije normalno!

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
24
 
08.2016

JURČIĆ: Imamo 300 bogatih i 300.000 blokiranih. To nije normalno!

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić zajedno s prvim kandidatom na listi koalicije u VII. izbornoj jedinici Ljubom Jurčićem te ostalim kandidatima s liste u srijedu su posjetili sajmeni dan u Ogulinu. Glavna tema o kojoj su razgovarali s brojnim građanima bila je decentralizacija i ravnomjerni razvoj Hrvatske.
JURČIĆ: Imamo 300 bogatih i 300.000 blokiranih. To nije normalno!Koalcija-365
 

#Premijer Milan Bandić je naglasio kako je pri ulasku u Ogulin odmah primjetio jedan problem koji se može riješti već na prvoj sjednici buduće Vlade.

„Gledao sam ove naplatne kućice na ulazu u grad. Mislim da se naplata cestarina treba obavljati putem vinjeta i na taj način unijeti red u sustav. Kad se formira nova Vlada, smatram da to treba odmah uvesti, a da sve zaposlene na naplatnim kućicama treba zaposliti na drugim drugim radnim mjestima. Mislim da će građani prepoznati vrijednost ovoga prijedloga jer će se smanjiti gužve i općenito uvesti red na našim cestama“, rekao je Milan Bandić.

Ljubo Jurčić objasnio je okupljenim građanima da se gospodarska politika Koalicije za premijera temelji na načelu ravnomjernog razvoja Hrvatske,  povećanju proizvodnje i posljedično povećanju ukupnog standarda svih građana.

“ Sve to se ne može provesti bez jasne državne strategije. Država prvenstveno mora, pored strategijskog plana, omogućiti ravnomjerno u cijeloj Hrvatskoj izgradnju potrebne infrastrukture, važne za bilo kakav daljni razvoj. U takvoj strategiji razvoja Hrvatske mora biti jasno i detaljno definirano što, kako i gdje nešto proizvoditi i stvarati. Ne može se nešto proizvoditi u Ogulinu ako država nema jasan cilj za taj kraj, a pored toga sve to mora biti dobro iskoordinirano s lokalnom zajednicom. Da bi se sve to postiglo, moraju postojati ljudi s iskustvom, a mi u koaliciji za premijera  takve ljude imamo. Jer nije normalno da u Hrvatskoj imamo 300 bogatih, a 300. 000 blokiranih. Zato se prvo treba ustrojiti sustav koji bi bio temelj za ravnomjerni razvoj. Osim toga, u Hrvatskoj postoji još jedan važan problem za naše gospodarstvenika, a to je nepostojanje  sigurnosti naplate. Stoga, samo pametna ekonomska politika koja je prilagođena hrvatskim specifičnostima može stvoriti poslovnu klimu da svakom našem proizvođaču bude isplativo“ – kazao je Jurčić, dodavši kako se posebno treba brinuti o starijoj populaciji, odnosno umirovljenicima te da bi se primjena gospodarske politike Koalicije za premijera, koja razvoj Hrvatske vidi samo kroz ravnomjernost, automatski preslikala na ukupan gospodarski rast koji bi pak doveo do povećanja ukupnih plaća i mirovina.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Koalcija-365
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Politika › JURČIĆ: Imamo 300 bogatih i 300.000 blokiranih. To nije normalno!