Karl Dawson

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Srp
2020
07

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Karl Dawson

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
26
 
06.2018

Karl Dawson

Svjetski poznati Master EFT metode Karl Dawson održao trening u hotelu Westin
Karl DawsonKarl dawson i martina tisljar 01
 

Karl Dawson, utemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice pomoću EFT-a i jedan od prvih majstora „tehnike emocionalne slobode“ (EFT – Emotional Freedom Technique), u Zagrebu je pretprošloga vikenda predstavio svoj rad te održao trening EFT-a.  Riječ je o jednoj od najraširenijih tehnika u svijetu zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti  u rješavanju problema,  kao što su suočavanje s fobijama i trauma, liječenje ovisničkih ponašanja, probleme vezane za negativna uvjerenja  te iscjeljivanje problematičnih odnosa.

Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja, koja omogućuje pristup bolnim sjećanjima koja nas drže vezanima za prošlost kako bismo ih preobrazili u nova iskustva. Baza ovog reprogramiranja je tehnika EFT, poznatija kao „tapkanje“, odnosno terapija kojom se postižu iznimni zdravstveni rezultati, kako na fizičkoj, tako i na emocionalnoj razini. Zainteresirana zagrebačka publika u Makronovi imala je priliku poslušati predavanje o ovoj tehnici   koje je održao sam osnivač Karl Dawson, ali čuti više  o zanimljivom životnom putu autora koji ga je doveo do proučavanja EFT-a. Dawson je ujedno predstavio i hrvatsko izdanje svoje knjige „Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a“ u izdanju nakladničke kuće Planetopija.

Tijekom petka pa sve do nedjelje, Dawson je održao trening u hotelu Westin te je u sklopu njega Hrvatska je, osim potencijalnih praktičara, dobila i prvog trenera EFT metode. Naime, Martina Tišljar, organizatorica treninga,  poznata kao i „šaptačica anđelima“, postala je certificirani EFT trener te od sada i samostalno može educirati buduće praktičare ove metode. Martini Tišljar je pripala velika čast,  s obzirom na to da joj je njezin dugogodišnji mentor Karl Dawson osobno uručio trenerski certifikat i licencu međunarodne EFT/MR Akademije na kraju treninga u Zagrebu.

„Iznimno nam je zadovoljstvo, ali i čast što se svjetski poznati master EFT-a Karl Dawson odazvao pozivu da održi trening u Hrvatskoj. Svjesni smo veličine koja je pretprošloga vikenda posjetila Zagreb te i sama mogu svjedočiti da su polaznici treninga uživali u svakom trenutku, ali još važnije i riješili na jednostavan, brz i učinkovit način svoje traume i boli tehnikom „tapkanja“. Kako bi  razumjeli dubinu i snagu ove tehnike potrebno je proći detaljan trening , a zagrebačka publika je imala jedinstvenu priliku učiti o tome od najboljeg.“, rekla je Ivana Tišljar, praktičarka EFT metode i asistentica Karlu Dawsonu nakon održanog treninga.

O KARLU DAWSONU
Karl Dawson internacionalni je EFT trener i utemeljitelj Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. Autor dviju knjiga na tu temu i osoba koja je jedno od prvih imena energetske medicine u svijetu te ujedno  osnivač međunarodne EFT/MR Akademije. Njegov značajan doprinos zapažen je gotovo u svim dijelovima svijeta pa ne čudi da njegovi treninzi pune dvorane diljem Europe,  Sjeverne i  Južne Amerike, čak i u Japanu te u mnogim drugim zemljama svijeta.

Administrator: Koraljka Dilić, kdilic@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Karl dawson i martina tisljar 01
  • Zagreb Karl dawson eft01
  • Zagreb Karl dawson02
  • Zagreb Eft trening zagreb01
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Karl Dawson