Krenule su prijave

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
14

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Krenule su prijave

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
06
 
02.2017

Krenule su prijave

za novi val EduSplash besplatnih edukacijskih programa
Krenule su prijaveEdusplash foto promo
 

EduSplash – multimedijska platforma za edukaciju i razvoj poziva vas da se pridružite trećoj generaciji polaznika edukacijskih programa, koji će se održati od ožujka do svibnja u Društvenom Centru Rojc u Puli.

Ovogodišnja edukacija fokusira se na u praksi primjenjiva znanja i vještine kroz četiri programa, a to su to su:Edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, Edukacija o produkciji zvuka uživo, Edukacija o osnovama fotografije te Edukacija Ableton Lab.

Cilj je da se kroz osnove teorije s naglaskom na praktična iskustva na području audio-vizualnih umjetnosti i procesa stvaranja, provedbe i praćenja kulturnih događanja, uključe svi zainteresirani kreativni pojedinci u stvaranje platforme nove generacije profesionalnih radnika na području nezavisne kulture i umjetnosti.

EduSplash platforma ove godine donosi niz novosti o kojima možete pročitati više u pojedinačnim opisima svakog edukacijskog programa.

Prijave kreću danas, i traju do 22. veljače, a prijaviti se može putem online prijavnice ovdje.

Više o EduSplash#2017

Svaki edukacijski program uključuje teorijski i praktični dio. Teorijski dio edukacija obuhvaća predavanja stručnih predavača u DC Rojc (tijekom ožujka i travnja, dva puta tjedno u poslijepodnevnim/večernjim terminima), dok je za praktični dio (od svibnja) predviđena aktivna participacija polaznika uz mentorstvo, u provedbi i praćenju raznih kulturnih događanja na području Pule. Nakon uspješno završenog prvog dijela edukacije, zainteresirani polaznici mogu nastaviti usavršavati svoja znanja putem naprednijeg ciklusa edukacija LEVEL#2 (krajem godine), ali i predstavljati svoje uratke te stečena znanja i vještine javnosti.

Ako vas zanima pogled na svijet glazbeno-scenskih manifestacija izbliza, pozivamo vas da putem edukacijskih programa iskušate svoju perspektivu.

EduSplash#2017 polaznicima nudi četiri edukacijska programa

Edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja polaznicima pruža priliku da se u teoriji upoznaju s osnovnim pojmovima event menadžmenta, fazama planiranja aktivnosti, osnovama financijskog upravljanja i projektnog menadžmenta, metodama produkcije različitih događanja te osnovama marketinga (s naglaskom na promociju i odnose s javnošću). Novost ovogodišnje edukacije o produkciji i organizaciji biti će prilika da polaznici kroz praktični dio sudjeluju u realizaciji nekoliko kulturnih događanja.

Predavači: članovi Seasplash kolektiva: Davor Uljanić, Vedran Meniga, Ina Kihli, Boris Bjelica, Maja Gujinović, Danijel Sikora, Alen Nužda, Matija Ljevar te gosti: Davor Mišković (Drugo more), Marino Jurcan (Udruga Metamedij), Milena Radošević (Aktivist d.o.o.), Danijela Ustić (VCI), Sergej Lugović (Poduzmi@TVZ) i drugi.

Edukacija o produkciji zvuka uživo obuhvatit će teoriju i praksu ovog specifičnog zanata. Uz poseban naglasak na praksu i “live mix”, polaznicima će pružiti priliku da se upoznaju s osnovnim pojmovima zvuka, osnovama akustike i raznim uređajima koji se koriste u današnjoj industriji zvuka (zvučne kutije, kablovi, mikorofoni, pojačala, skretnice, audio konzole, processing). Nadalje, obuhvatit će i snimanje benda po kanalima, miks benda (miksanje po kanalima) i live miks (miksanje bendova uživo) te sudjelovanje u završnom snimanju live materijala. Osim navedenog, polaznici će po prvi puta u regiji dobiti priliku okušati se i u miksanju bendova uživo te upotpuniti svoj portfolio ovim vrijednim iskustvom.

Predavači: Damir Babojelić, Dean Pavletić i dr.

Edukacija o osnovama fotografije će kroz teoriju i praksu polaznike upoznati s osnovama analogne i digitalne fotografije, vrstama i dijelovima fotoaparata zatim pravilnim rukovanjem, izražajnim sredstvima i tehnikama snimanja te svim ostalim pravilima i načelima fotografskog zanata. Edukacija, pored pogleda na suvremenu digitalnu fotografiju koja nas svakodnevno okružuje, polaznicima nudi povratak u prošlost i priliku da ispitaju vlastitu kreativnost razvijanjem filmova i fotografija u mračnoj komori. Glavna novost ovogodišnje fotografske radionice biti će rad u tehnici sitotiska kroz čija će se predavanja polaznici upoznati s temeljnim principom rada tehnike, ali se i sami okušati u proizvodnji.

Predavači: Hassan Abdelghani, Daniel Kiršić i dr.

Edukacija Ableton Lab polaznicima pruža priliku da se u teoriji i praksi upoznaju s osnovnim tehnikama rada u glazbenom programu Ableton Live pomoću kojeg je moguće snimati, komponirati i izvoditi glazbu na vrlo karakterističan način. Novoj generaciji polaznika, ovisno o prethodno stečenom iskustvu, na raspolaganju će biti upis u osnovni ili napredni stupanj. Ovogodišnja se radionica može pohvaliti i suradnjom s EduSplash edukacijskim programom Produkcija zvuka uživo kroz koju će polaznici imati prilike posjetiti predavanje na temu Live recording. Između ostalog, glavna vijest za sve ljubitelje Abletona je ta da je rad u Ableton programu prepoznat od strane edukativnog tima Ableton kompanije koji su u 2016. godini kroz “Push Donation Program” ovogodišnjim polaznicima omogućili da svoje glazbeno stvaralaštvo upotpune korištenjem kontrolera Push.

Predavači: Marko Grbac Knapić, Edi Cukerić i Damir Babojelić

EduSplash#2017 virtualno

www.seasplash.net
www.slurpfestival.com
www.pozitivanritam.hr 
FACEBOOK PAGE

 

 

 

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Edusplash foto promo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Krenule su prijave