Kretanje mojim kvartom

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Tra
2020
05

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Kretanje mojim kvartom

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
11
 
04.2017

Kretanje mojim kvartom

susret s građanima zapadnog dijela Novog Zagreba - u srijedu 12. travnja 2017. od 18:00 do 20:00 sati u Centar za kulturu Novi Zagreb (Trg narodne zaštite 2, Remetinec)
Kretanje mojim kvartomNovi zagreb-zapad
 

Stanovnici s područja Gradske četvrti Novi Zagreb-zapad, dođite u srijedu 12. travnja 2017. od 18:00 do 20:00 sati u Centar za kulturu Novi Zagreb (Trg narodne zaštite 2, Remetinec) i podijelite s nama probleme i prijedloge vezane uz poboljšanje prometa i kretanja vašim kvartom. Pitajte, raspravljajte, predlažite, vaše mišljenje je važno!

U vašem kvartu nedostaju parkirališna mjesta, pothodnici su neprikladni za sve kategorije pješaka i slabo korišteni, pješačka i biciklistička infrastruktura je nedostatna, Savski pješački most, rotor i željeznička postaja Remetinec već dugo čekaju bolje dane, prometnu signalizaciju i regulaciju treba poboljšati. I još mnogo toga...

Šesti po redu susret s građanima "Kretanje mojim kvartom" organiziramo s Gradom Zagrebom, Udrugom "Sindikat biciklista" i u suradnji s Gradskom četvrti Novi Zagreb-zapad. Odgovore očekujemo od predstavnika gradske uprave i samouprave te drugih nadležnih organizacija.

Europska iskustva svjedoče kako široko uključivanje građana u traženje najpovoljnijih rješenja može biti put do logičnih i prihvatljivih odgovora. Na tom se putu gradi kultura dijaloga i suradnje, razvija povjerenje između građana i predstavnika gradskih vlasti te uspostavlja stalna praksa konzultiranja o pitanjima od obostranog interesa.

Do sada smo održali susrete s građanima na području gradskih četvrti Črnomerec, Peščenica-ŽitnjakDonji gradNovi Zagreb-istok i Trešnjevka-jug. Održani susreti su pokazali visoku razinu zanimanja građana za sva pitanja vezana uz kretanje njihovim susjedstvom. Pokazalo se, a dio građana je to i ustvrdio, kako nedostaju slični susreti te kako ima puno prostora za poboljšanje komunikacije s građanima i njihovo redovito obavještavanje o aktivnostima i koracima koje poduzimaju mjesni odbori, gradska četvrt i uprava Grada Zagreba.

Vidimo se u srijedu 12. travnja, od 18:00-20:00 sati, u Centru za kulturu Novi Zagreb (Trg Narodne zaštite 2, Remetinec)!

* Susret organiziramo u okviru projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu", koji ima za cilj povećati sudjelovanje građana u savjetovanju o mobilnosti u gradu. Projekt financira Europska unija i sufinancira Ured za udruge Vlade RH.

Poziv

 
Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Novi zagreb-zapad

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Kretanje mojim kvartom