LOKALNI IZBORI: SDP i HNS protiv HSS-a u Zagrebačkoj županiji

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
28

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Politika › LOKALNI IZBORI: SDP i HNS protiv HSS-a u Zagrebačkoj županiji

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
19
 
03.2013

LOKALNI IZBORI: SDP i HNS protiv HSS-a u Zagrebačkoj županiji

Oporba optužuje HSS za nerad
LOKALNI IZBORI: SDP i HNS protiv HSS-a u Zagrebačkoj županijiKonferencija za novinare
 

"Ovo je ružna politčka priča, ružno političko podmetanje sugrađanima, rekla je Ivana Posavec Krivec na današnjoj konferenciji za tisak u zagrebačkom hotelu International, mašući knjižicom koja je nedavno osvanula u poštanskim kaslićima građana Zagrebačke županije a koju je, kako Posavec Krivec kaže, župan Stjepan Kožić ne samo "odjenuo" u boje HSS, ne samo potrošio županijski novac za privatnu kampanju već i tom slikovnicom, kako ju je nazvala, pokazao 12 godina nerada navodeći projekte Zagrebačke županije od 2009. do 2012.

Ivona Beus Richembergh, kadidatkinja HNS-a za dožupanicu Zagrebačke županije, ukazala je kako je nemoralno na takav pamflet staviti privatnu adresu jedne društvene mreže i pri tom na tiskanje knjižice potrošiti 100nak tisuća kuna županijskog novca. "Ovog se ne bi posramio ni Sanader samo bi on stavio knjižicu u plavu boju i napisao HDZ" rekla je i dodala kako je ovo jedan nemoralan čin.

Prof.dr. Boško Pribičević, kanidadat SDP-a za dožupana Zagrebačke županije ukazao je na jedan od primjera krivog informiranja u "slikovnici". "Projekti kojima se kiti župan Kožić, IKEA-om i Plivinim pogonom nisu ostvareni zahvaljujući njemu. IKEA je tek sada i to iz drugog pokušaja, a prvi je bio prije 15ak godina, nakon pet godina čekanja dobila građevinsku dozvolu. A Plivin pogon normalan je nastavak ulaganja u Savskom Marofu gdje Pliva radi godinama. Mnogo je važniji projekt terminal Zračne luke Zagreb vrijedan 265 milijuna eura a čiji je petpostotni vlasnik Zagrebačka županija ili podbačaj s Distributivnim centrom u Velikoj Gorici, od kuda ja dolazim, a koji je loš: to je poluproizvod i samo s još jednim i to nepovoljnim kreditom koji treba uzeti, moći će se dovesti do faze punog korištenja. Na kraju su se koalicijski kandidati Posavec Krivec, Beus Richembergh i Pribičević složili kako je u 12 godina napravljeno ništa ili malo.

"Da je svake godine napravljen i ostvaren samo jedan projekt, to bi u 12 godina stolovanja ovog župana bilo 12 projekata. Na žalost, na sve što je naveo kao učinjeno mogu, rekla je Posavec Krivec, samo pitati : Zar je to sve? Koliko je novca otišlo na HSS d.o.o. a moglo se uložiti u nešto bolje i potrebnije, pitala je Posavec Krivec spominjući kuću za autiste koja je napravljena prije mnogo godina ali i kako upravo večeras, Udruga za sindrom Down za koji je već podijelila karte, ima koncert u Hypo centru a za prikupljanje sredstava za nastavak terapije djece s Downovim sindromom koja su u recesiji na žalost osjetila manjak sredstava.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Konferencija za novinare
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Politika › LOKALNI IZBORI: SDP i HNS protiv HSS-a u Zagrebačkoj županiji