Mladi poduzetnici iz Europske Unije u Zagrebu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Lip
2020
04

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Mladi poduzetnici iz Europske Unije u Zagrebu

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
10.2014

Mladi poduzetnici iz Europske Unije u Zagrebu

Od 13.10. do 22.10.2014. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odviti će se 10 dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva i multimedije na kojem će sudjelovati mladi poduzetnici iz EU zemalja.
Mladi poduzetnici iz Europske Unije u ZagrebuErasmus 121014
 

Na projektu 4 elements for 4 corners of Europe skupiti će se 28 sudionika iz Mađarske, Poljske i Hrvatske kako bi svojim znanjem, iskustvom i idejama pomogli jedni drugima da unaprijede i razviju svoje poslovne strategije i organizacije. Radionice će biti bazirane na praktičnom znanju te vođene primjerima dobre prakse.  Među sudionicima varira razina iskustva od pojedinaca koji imaju svoje firme do sudionika koji su na početku realizacije vlastitih ideja, što ovaj mix čini veoma zanimljivim. Iskusniji sudionici dobivaju svježe ideje za razvoj usluga i proizvoda dok manje iskusni praktično znanje koje će ih uštediti mnogih grešaka i neuspjeha. Specifičnost projekta je da okuplja mlade koji se bave područjem multimedije poput vlasnika glazbenih, foto i video studija te menedžera plesnih i rekreativnih škola.
Ova razmjena je bazirana na volonterskoj osnovi a cijeli projekt je financiran od strane Europske unije. Organizacija domaćin je Urbana mladež dok su partnerske organizacije Sluzewski Dom Kultury iz Varšave (Poljska) te organizacija mladih Birs Egyesület iz Szombathelya (Mađarska). Od lokalnih partnera projekt su podržali Narodno sveučilište Dubrava, Unija mladih Hrvatske i udruga IN Flux iz Zadra. Predavanja i radionice će se održati u Narodnom sveučilištu Dubrava i Funk Lounge Hostelu.

˝Za jednu mladu osobu koja tek ulazi u svijet poduzetništva na današnje veoma dinamično i stalno promjenjivo tržište, od velike koristi je upoznati se gdje su njegovi vršnjaci poduzetnici griješili te gdje su su prosperirali.  Pogotovo kada svoje ideje i brige mogu raspraviti sa kolegama iz drugih EU država. ˝...
Roberto Mesir, predsjednik udruge Urbana mladež.

Nakon završetka radionica, na internet portalu urbane mladeži www.urbanamlade.hr moći ćete skinuti rezultate projekta ove razmjene, među kojima će se naći i priručnik dobre prakse.

O Urbanoj mladeži;

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala. Bavimo se organiziranjem i  provođenjem programa, projekata i akcija iz područja neformalnog obrazovanja i samoobrazovanja, poduzetništva, multimedije, urbane kulture te glazbe i sporta.

Udruga Urbana mladež vodi se jednostavnim principom ˝Mladi za mlade˝ što znači da su naši voditelji i predavači, isto kao i studenti, mlade osobe.

Administrator: zoo_visitor_guestIzvor: mojzagreb.info
  • Zagreb Erasmus 121014
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Mladi poduzetnici iz Europske Unije u Zagrebu