Naj-poduzetnice Hrvatske

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:58
Ruj
2020
23

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Naj-poduzetnice Hrvatske

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
07
 
01.2020

Naj-poduzetnice Hrvatske

otvorene prijave za 2020. godinu
Naj-poduzetnice HrvatskeSlavica sipicki
 

U sklopu petog po redu Kongresa poduzetnica 2020 -  najvećeg okupljanja žena u biznisu jugoistočne Europe

Bit će dodijeljene nagrade Naj-poduzetnice za koje su otvorene prijave

Pet godina djelovanja Ženskog poduzetničkog centra, po aktivnostima koje provodimo najveće, te po članstvu, najbrojnije nevladine i nepolitičke asocijacije ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe, koja okuplja vlasnice i vlasnike tvrtki i obrta, ali i sve one koji to žele postati u ovom dijelu Starog kontinenta, obilježiti ćemo kroz cijelu 2020. godinu brojnim sadržajima, projektima i aktivnostima.

Među prvima na našem petom po redu Kongresu poduzetnica, koji će se održati kao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu, 08. ožujka ove godine u Zagrebu, dodjelom nagrada Naj-poduzetnica u nekoliko kategorija.

Prijave za ovu nagradu otvorene su od subote, 04. siječnja do utorka, 04. veljače 2020. nakon čega će žiri odlučiti o Naj-poduzetnici u tri kategorije:

1. Naj-poduzetnica (glavna nagrada - bit će dodijeljena poduzetnici koja je primjer odgovornog, poštenog, inspirativnog te angažiranog gospodarskog djelovanja u ovom dijelu Europe i koja je nepresušni izvor pozitivnog primjera kojega trebaju sve vlasnice tvrtki i obrta slijediti u svom poslovnom moralu i elanu)

2. Naj-inspiracija (za poduzetnice koje su svojim djelovanjem, poslovanje, društvenim i gospodarskim angažmanom stalni izvor motivacije za sve koji posluju na realnom tržištu)

3. Naj-početnica (nagrada za mlade poduzetnice do 35 godina koje su otvorile svoje tvrtke i obrte, a s ciljem da im i kroz ovu nagradu pomognemo u njihovom stasavanju i poduzetničkom sazrijevanju).

Osim ove tri nagrade u tri kategorije koje će se dodijeliti poduzetnicama, natječaj je otvoren i za naše kolege u poduzetništvu za kategoriju:

Naj-poduzetnik (nagrada će biti dodijeljena jednom vlasniku tvrtke ili obrta koji svojim primjerom nesebičnog pomaganja ženama u poduzetništvu, suradnjom, te aktivnošću pomaže dokidanju diskriminacije koju žene svakodnevno osjećaju u društvenom, te gospodarskom angažmanu u Hrvatskoj)

- Cilj je Ženskog poduzetničkog centra i kroz otvoreni natječaj za Naj-poduzetnicu u nekoliko kategorija animirati sve vlasnice tvrtki i obrta, ali i naše kolege poduzetnike da se prijave jer samo zajedničkom promocijom možemo puno toga učiniti za sve one koji djeluju na realnom tržištu. Mnogi članovi i članice Ženskog poduzetničkog centra uložili su veliki trud, znanje i vrijeme da bi postigli izuzete rezultate u svojim djelatnostima, a ovaj natječaj je idealna prilika da budu nagrađeni upravo od sebi sličnih - poduzetnica i poduzetnika kojima su uzor i motivacija u svom tržišnom angažmanu. Stoga pozivamo sve zainteresirane poduzetnice i poduzetnike iz Lijepe naše da se prijave na natječaj i predstave svoja najveća poslovna postignuća – izjavila je zamjenica direktorice Ženskog poduzetničkog centra Slavica Šipicki, predsjednica Ocjenjivačkog žirija.

Nagrade u sve četiri kategorije svečano će se uručiti na ovogodišnji Međunarodni dan žena u sklopu Kongresa poduzetnica, a sve prijave obavljaju se putem maila:

info@poduzetnica.hr (motivacijskim pismom te dostavom podataka fizičke osobe prijavitelja, te pravne osobe ili obrta prijavitelja)

Ocjenjivački sud pregledat će sve prijave te do 20. veljače ove godine donijeti odluku o izboru nagrađenih u svim kategorijama Naj-poduzetnice 2020. 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Slavica sipicki

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Naj-poduzetnice Hrvatske