Najbolji jaskanski sportaši

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
03

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Najbolji jaskanski sportaši

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
08
 
03.2017

Najbolji jaskanski sportaši

Izvještajna Skupština Sportske zajednice Grada Jastrebarskog
Najbolji jaskanski sportašiGrad jastrebarsko foto promo
 

Izvještajna Skupština Sportske zajednice Grada Jastrebarskog održana je u četvrtak, 2. ožujka gdje je uz detaljno i opširno izvješće predsjednika Domagoja Šlata o radu Zajednice u 2016. godini, jednoglasno usvojeno i Financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2016.

Isto tako, usvojeni su i prijedlozi svih Komisija za raspodjelu sredstava za trening i natjecanja. Izabrani su i najuspješniji sportaši u 2016. godini, a u sklopu sjednice, održala se i svečanost izbora i proglašenja najuspješnijih sportaša Grada Jastrebarskog.

Za najuspješnije sportašice izabrane su Vedrana Halinčić (Kickboxing klub Jastreb) i Maja Resman (Atletski klub Jastreb 99), a najuspješniji sportaš u 2016. godini je bio Gordan Bakšić (Kickboxing klub Jastreb).

Za najuspješniju žensku ekipu izabrana je ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Nikolina Žlimen, Josipa Stunja, Martina Jukić. U muškoj ekipi titulu najuspješnijih su odnijeli muška ekipa BK Klub koturaša Jastrebarsko i kadetska ekipa Karate kluba Jastreb u sastavu Luka Vučinić, Karlo Volarić, Matej Braje i Dominik Pozderac.

Na kraju su se dodijelile nagrade za perspektivne mlade nade Grada Jastrebarskog koje su nagrađene posebno glasni pljeskom. U toj kategoriji, nagrađeni su Andrija Klepić – Stolnoteniski klub Jaska, Luka Vučinić – Karate klub Jastreb, Dario Plantaš – Motocross klub Jaska, Marko Bradvić – Teniski klub Gem, Marko Derdić – Kickboxing klub jastreb, Ella Bjelanović – Karate klub Jastreb, Nika Markulin – Judo klub Jaska, Victoria Pustaj – Stolnoteniski klub Jaska, Jana Budinšćak – Društvo za sport i rekreaciju Jastrebextreme.

Svi sportaši i klubovi nagrađeni su stipendijama po 1.000,00 kuna, a mlade nade poklon bonovima koje će moći iskoristiti u trgovačkim centrima.

Na sjednici su prisustvovali i brojni gosti, među kojima je bio i gradonačelnik Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, predsjednica gradskog Vijeća Željka Kovačić, dopredsjednik Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Boris Makarun, te naš zlatni olimpijac i sportaš Josip Glasnović.

„Čestitam Sportskoj zajednici na uspješnom radu u protekloj godini i da s puno sportskog i radnog elana nastave i u 2017. Čast mi je vidjeti ovoliko mladih sportaša, jer su svi oni naše mlade nade. Prije nekoliko godina takva nada bio je i naš zlatni olimpijac Josip Glasnović, koji je mnogima u Jaski postao sportski uzor. Čestitam svima nagrađenima i onima koji za to još uvijek vrijedno treniraju – jer trud će se isplatiti!.“, istaknuo je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Grad jastrebarsko foto promo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Najbolji jaskanski sportaši