Neale Donald Walsch održao seminar u Zagrebu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:27
Kol
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Neale Donald Walsch održao seminar u Zagrebu

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
26
 
03.2018

Neale Donald Walsch održao seminar u Zagrebu

slijedi seminar u Beogradu 31. ožujka
Neale Donald Walsch održao seminar u ZagrebuNeale donald walsch 1
 

Neale Donald Walsch, autor besteselera „Razgovori s Bogom“, svojom jednostavnošću, produhovljenošću i humorom oduševio zagrebačku publiku!
Zagreb, 25. ožujka – Zagrebačka publika je u nedjelju je u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog imala jedinstvenu priliku poslušati seminar jednog od najutjecajnijih američkih autora duhovne književnosti u svijetu Nealea Donalda Walscha. Cjelodnevni seminar na temu „Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas“ publici u Lisinskom na vrlo jednostavan i primjenjiv način približio je koncept ljudskih emocija, kako one funkcioniraju te kako se na njih može svjesno utjecati s ciljem promjene životne stvarnosti.

Priznati autor svjetski poznatih bestselera „Razgovori s Bogom“ u cjelodnevnom nedjeljnom druženju sa zagrebačkom publikom prenio je svoje znanje o emocijama i njihovom velikom utjecaju na ljudske živote. Neale Donald Walsch je na vrlo jednostavan i primjenjiv način govorio o tome kako emocije utječu na naš svakodnevni život i koji su to mehanizmi koje možemo primijeniti kako bismo promijenili misli, a time i kvalitetu naših života.

„Mjesto iz kojeg promatrate određenu životnu situaciju određuje ono što vidite. Jedna od životnih ljepota jest da ne moramo imati svi iste odgovore na temeljna životna pitanja te da svi možemo promijeniti mišljenja kada god to želimo. Onoga trenutka kada odlučite krenuti s promjenama u vašim životima, poželjno je prvo krenuti od promjene svojih pretpostavki o tome zašto se promjene uopće događaju. Moje mišljenje je da se one događaju upravo zbog onoga što mi doista jesmo, zbog naše prave prirode i zbog onoga zašto smo ovdje. Smisao života je i u ponovnoj izgradnji samoga sebe u nešto posve novo, i to kroz svaki sadašnji trenutak.“, rekao je Neale Donald Walsch govoreći o procesu prolaska kroz velike životne promjene.

Neale Donald Walsch prilikom posjeta Zagrebu predstavio je i hrvatsko izdanje knjige „Devet promjena koje će promijeniti sve“. Knjiga govori o trenutcima u životu kada je potrebno promijeniti misli, način na koji doživljavamo život te emocije koje osoba prolazi jer „kada se promijene misli, dolazi do promjene životne stvarnosti“, ističe Walsh.

Neale Donald Walsch najpoznatiji je po seriji knjiga „Razgovori s Bogom“ koje su prevedene na čak 37 jezika i prodane u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je Walsch uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film „Conversations with God“, a sedam njegovih naslova našlo se na popisu besteselera New York Timesa. Seminari Nealea Donalda Walscha u svijetu su rasprodani godinama unaprijed zbog iznimnog interesa koji vlada za njima, a zagrebačka publika imat će još jednu priliku poslušati večernje lekcije Nealea Donalda Walscha u utorak, 27. ožujka, u hotelu Antunović, s početkom u 18 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava eventim.hr.

Nakon Zagreba, Neale Donald Walsch održat će seminar u Beogradu, 31. ožujka, u hotelu Hyatt s početkom u 12 sati. U Beogradu će također, 2. travnja održati i večernje lekcije, a koje će otvoriti napoznatija regionalna life, health i business coacherica, Beograđanka Dragana Jovanović. Večernje lekcije će se održati u 18 sati u teatru Madleanium.

Foto: Millenium promocija

Administrator: Koraljka Dilić, kdilic@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Neale donald walsch 1
  • Zagreb Neale donald walsch 2
  • Zagreb Neale donald walsch 3
  • Zagreb Neale donald walsch 4
  • Zagreb Neale donald walsch 5
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Neale Donald Walsch održao seminar u Zagrebu