NOVA GODINA

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Svi
2020
31

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › NOVA GODINA

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
14
 
01.2018

NOVA GODINA

NOVE ODLUKE
NOVA GODINABlog poslovnaedukacija.hr
 

I evo nas u Novoj godini, na još jednom novom početku, praznoj stranici novog poglavlja naših života. I neka bude drugačija od svake do sada, neka nove vrijednosti obilježe vaše nove početke, dopustite svom srcu i intuiciji da vas vode dok ispisujete svoje nove stranice. Sreća neka bude novo bogatstvo. Unutarnji mir novi uspjeh. Zdravlje novo blagostanje. Ljubaznost novi ‘cool’ imidž.

Krenite od sebe, i budite vi ta promjena koju želite vidjeti u drugima oko sebe, a upravo ove vrijednosti će vam pomoći kreirati ono što želite i vratiti vas u sadašnji trenutak u kojem trebate biti kako bi se sigurno kretali prema svojim zacrtanim ciljevima za godinu pred vama.

“Biti svoj u svijetu koji vas neprestano pokušava pretvoriti u nešto drugo najveće je postignuće.” – Ralph Waldo Emerson

Ponekad svi osjećamo kako danas nije lako ostati autentičan i živjeti u skladu sa sobom, svojim željama i svojim mogućnostima jer nas pomalo ‘pritišće’ svijet izvana da budemo nešto drugo, što možda niti ne želimo biti, kao i da se prilagođavamo svemu oko sebe. Biti i ostati svoj, donositi odluke onako kako sami želimo i kako nama odgovara, bez da na to utječu tuđe želje i potrebe, doista je najveće postignuće.

No i ljepota postojanja i življenja upravo i jest u tome da budemo različiti, da istaknemo ono najbolje, da razvijamo svoje talente, sposobnosti i potencijale u nama željenom smjeru, i da volimo, prihvaćamo I poštujemo sebe baš takve kakvi smo i da nastojimo pronaći volje, spremnosti, hrabrosti i odvažnosti zadržati sebe takvima, kreirajući se i mijenjajući iznutra, zbog sebe, a ne zbog drugih.

Nije bitno koju odluku ste donijeli , bitno je da s tom odlukom budete sretni i zadovoljni.” – Mirjana Petković

Donošenje odluka ponekad može biti vrlo stresno, zahtjevno i izazovno, pogotovo kada se radi o odlukama koje će nam iz korijena promijeniti život. Sigurno se ponekad poslužite već dobro poznatom metodom “za i protiv” kako bi si olakšali odluke. I dok tako na jednom mjestu sakupljate sve pozitivne i sve negativne strane nekog događaja ili osobe, osvještavate na jedan lakši način što i kako trebate učiniti.

No, sigurno vam je poznato i to da kada dođe do trenutka odluke, u stvari, odgovor uvijek već znate unaprijed, samo što često zanemarite taj unutarnji glas koji vam pokušava došapnuti što je dobro za vas, a što nije. Vjerujem da kada se zagledamo duboko u svoje srce i dušu pronalazimo sve odgovore, a osluškujući svoju intuiciju gotovo uvijek možemo znati, kao i osjetiti, kako i da li učiniti nešto i kojim putem treba krenuti. No jednom kada odlučite, ono što je najvažnije, je da budete s tom odlukom sretni i zadovoljni.

Pridružite mi se na radionicama koje ću uskoro održati, donesite željene odluke i postanite najbolja verzija sebe.    

- Mirjana Petković, Life & Relax Kids Coach & Heal Your Life® Teacher

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Blog poslovnaedukacija.hr
  • Zagreb Lakoca-zivljenja-logo

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › NOVA GODINA