Oboji svijet

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
07:08
Sij
2020
19

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Oboji svijet

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
04
 
10.2018

Oboji svijet

raspisan je natječaj za 2018. godinu - Forum za slobodu odgoja
Oboji svijetOboji svijet
 

Forum za slobodu odgoja je raspisao natječaj kreativnih radova Oboji svijet! namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova iz cijele Republike Hrvatske. Natječaj se provodi u okviru projekta Oboji svijet šarenim bojama tolerancije, kojeg financira Grad Zagreb, Ured gradonačelnika. Natječaj traje do 26. listopada 2018. godine.

Natječaj Oboji svijet! se provodi osmu godinu zaredom, a cilj ovogodišnjeg natječaja je skrenuti pažnju učenicima, učiteljima, roditeljima i školskim djelatnicima na važnost prihvaćanja i poštivanja različitosti te individualnih razlika u svakodnevnom životu, školi i lokalnoj zajednici.

Ove godine će se natječaj Oboji svijet! provoditi istovremeno u četiri europske zemlje, zahvaljujući EU projektu Pokreni promjenu, kojeg Forum za slobodu odgoja provodi u partnerstvu sa organizacijama iz Italije, Velike Britanije i Slovenije.

Učenici mogu prijaviti radove u kategoriji videa, stripa, plakata, priče, pjesme, a radovi koji najbolje obrade temu ovogodišnjeg natječaja će biti nagrađeni na priredbi koju Forum za slobodu odgoja organizira povodom Međunarodnog dana tolerancije. Radovi koje učenici pošalju na natječaj će biti izloženi u knjižnicama u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku.

Natječaj traje od 3. rujna 2018. do 26. listopada 2018., a na njega se mogu prijaviti učenici iz osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova iz cijele Hrvatske.

Više detalja možete pronaći na ovoj poveznici te vas potičemo da pažljivo proučite pravila natječaja.

Informacije o natječaju i projektu Oboji svijet šarenim bojama tolerancije možete pratiti na Facebook stranicama Foruma za slobodu odgoja i Facebook stranici Svi mi koji bojimo svijet tolerancijom.

Osoba za kontakt: Filip Gospodnetić, 01/4663-503, fgospodnetic@fso.hr

O Forumu za slobodu odgoja. Forum za slobodu odgoja je organizacija civilnog društva aktivna u Hrvatskoj od 1992. godine, registrirana 1998. g. prema Zakonu o udrugama. Temeljni cilj Foruma je implementacija obrazovnih standarda suvremenih demokratskih društva u hrvatski obrazovni sustav. Članovi Foruma su obrazovni stručnjaci, iskusni eksperti i akademici, profesori i učitelji, roditelji, studenti i učenici koji su zainteresirani za unapređenje i razvoj obrazovanja. U posljednjih 24 godine svog rada glavne aktivnosti uključuju kreiranje i provedbu edukacijskih programa za metodičku izobrazbu nastavnog osoblja, nenasilno rješavanje sukoba, zdravstveno obrazovanje, integralno građansko obrazovanje, stipendiranje učenika, te usavršavanje u metodici poučavanja. Forum za slobodu odgoja član je „European Forum for Freedom in Education“, mreže „Street Law“, „RWCT International Consortium“, „Network of Education Policy Centers“ te Koordinacije udruga za djecu. Mrežna stranica: www.fso.hr | FACEBOOK: Forum za slobodu odgoja | TWITTER: www.twitter.com/fsohr

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Oboji svijet

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Oboji svijet