Otvaranje prijava

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Kol
2020
06

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Otvaranje prijava

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
08
 
03.2020

Otvaranje prijava

za 29. zagrebački maraton
Otvaranje prijavaFoto promo pr zagrebacki maraton 1
 

29. zagrebački maraton otvara svoje prijave u ponoć, 8. ožujka 2020., te Vas ovim putem pozivamo da iskoristite sve prednosti ranih prijava I osigurate svoje mjesto na još boljem Zagrebačkom maratonu koji će se održati 11. 10. 2020.

I ove godine nastavljamo s tradicijom darivanja pripadnica ljepšeg spola, akcijom na Međunarodni dan žena, kotizacije za utrku po izboru su snižene samo za dame i to prijavom i uplatom u nedjelju, 8. 3. 2020..
Prijave će biti moguće u tri razdoblja:

Rane prijave: 8. 3. - 15. 6. 2020.
Drugi val prijava: 16. 6. – 15. 8. 2020.
Kasne prijave: 16. 8. – 28. 9. 2020.

Naravno, rane prijave su uvijek najpovoljnije pa pozivamo sve da svoju utrku prijave i uplate u što kraćem roku i time osiguraju mjesto na utrci. Limit za prijavu glavnih utrka je 6000 sudionika, dok je limit za prijavu Garmin 10 K utrke 2000 sudionika.

Utrke ostaju iste kao i prošle godine, Garmin 10 K, maraton, polumaraton i maratonska štafeta. Novost je da pripremamo izmjenu trasa! O novim trasama utrka obavijestit ćemo Vas čim budu službene.

Startne pakete smo ove godine obogatili i olakšali. Svi sudionici utrka maratona, polumaratona i štafete dobit će uz startni broj sa čipom, trkaču majicu dugih rukava, najljepšu finishersku medalju i posebno dizajniranu torbu Zagreb maratona. Torba je višenamjenska, vodonepropusna, izvrsnog dizajna i unisex te najvažnije od svega nastavljamo sa GO Green akcijom Zagreb maratona i izbacujemo plastične vrećice u startnim paketima.

Sudionici Garmin 10 K utrke u svom startnom paketu dobit će startni broj sa čipom, trkaču majicu kratkih rukava, finishersku medalju te naravno poklon sponzora kao i prošle godine na njihovom punktu za vrijeme maratonskog vikenda.

Druga velika novost startnih paketa je da će sudionici ostvariti sve pogodnosti sponzora preko virtualnih startnih paketa (Virtual bag). Nakon uplate startnine moći ćete putem weba i Zagreb marathon aplikacije otvoriti vaš startni paket sa pogodnostima i koristiti ih kad Vama odgovara.

U procesu je i izrada aplikacije Zagreb maraton koja će olakšati komunikaciju sa našim sudionicima oko svih novosti i dodatnih programa Zagreb maratona, korištenja raznih pogodnosti sponzora te svih informacija o utrkama Zagreb maratona.

Predstavit ćemo Vam uskoro medalju i majice, organizirati ćemo zajedničke treninge svaki mjesec kao i prošle godine, napraviti još bolji maratonski vikend. Svečano otvorenje povodom 29. Zagrebačkog maratona održat će se u subotu 10. 10. 2020.…. stoga nas partite od sada, do nedjelje, 11. Listopada 2020. i 29.

Zagrebačkog maratona
https://www.facebook.com/zagreb.marathon/

i web:

www.zagreb-marathon.com

Zagreb maraton 2020 najavljuje veliku humanitarnu akciju za Udrugu INSPIRO sa partnerom GivenGain

Organizacijski tim Zagreb maratona 2020. najavljuje partnerstvo s online platformom za prikupljanje humanitarnih donacija, GivenGain uoči 29. Zagrebačkog maratona koji će se održati 11. 10. 2020. Naša zajednička suradnja omogućit će svim sudionicima utrka i njihovim prijateljima prikupljanje sredstava za humanitarni dio kao sastavni segment priprema za Zagreb maraton – pokret za koji smo uvjereni da će povećati utjecaj centralnog hrvatskog maratona na cijelu zajednicu.

I ove godine Zagrebački maraton nastavlja podupirati Udrugu INSPIRO, udrugu osoba s transplatiranim plućima u njihovom rehabilitacijskom procesu. „Trkači mogu osigurati lakši početak aktivnog i zdravog života osobama s transplantiranim plućima svojim doprinosom tako da uključe svoje kolege, prijatelje i obitelj u humanitarni projekt. Zajedno mogu pomoći udruzi INSPIRO u postizanju cilja i poboljšanja rehabilitacijskog centra za osobe s transplantiranim plućima.“ – poručuje direktor Zagreb maratona, Marko Jakopović.

„Humanitarni karakter Zagreb maratona i GivenGain platforme vrijedi za sve sudionike utrka 29. Zagreb maratona kao i za njihove prijatelje, partnere te osobe koje jednostavno žele sudjelovati u donaciji Udruzi INSPIRO ili nekoj drugoj humanitarnoj akciji“ - direktor Zagreb maratona, Marko Jakopović.

Neka maraton bude više od trčanja

GivenGain platforma omogućuje svim sudionicima kreiranje vlastitog donacijskog projekta za humanitarnu utrku po želji i na taj način primati donacije iz cijelog svijeta, dajući događanju i humanitarnoj akciji veću vidljivost potencijanim donatorima – objašnjava Marius Maré, predsjednik GivenGain platforme.

Korisnost online donacija je u tome da svaki pojedinac koji sudjeluje u donacije ima potpunu kontrolu vlastitog projekta bez posredovanja administratora. Dobiva se potpuna podrška i savjetovanje od platforme GivenGain kako poboljšati uspješnost humanitarne akcije te mogućnost da uključite ljude iz svoje društvene mreže u doniracijama za Vaš projekt putem e-maila, društvenih mreža i WhatsApp-a.

GivenGain je neprofitna organizacija čija misija je povećati vidljivost humanitarnih aktivnosti i prikupljanja donacija. Iza sebe imaju iskustvo podrške preko 2700 humanitarnih akcija u 194 zemalja.

Sudionici Zagreb maratona 2020. mogu početi svoje sudjelovanje u humanitarnoj dijelu Zagreb maratona na linku:

https://www.givengain.com/e/zagreb-marathon-2020/

foto: promo pr zagrebački maraton

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Foto promo pr zagrebacki maraton
  • Zagreb Foto promo pr zagrebacki maraton 1
  • Zagreb Foto promo pr zagrebacki maraton 2
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Otvaranje prijava