Otvorene prijave za radionicu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Srp
2020
14

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Otvorene prijave za radionicu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
02
 
06.2015

Otvorene prijave za radionicu

'Profesionalna briga na setu' i 'Kaskadersku radionicu'
Otvorene prijave za radionicuHrvatskokaskaderskodrustvopromo
 

U prostoru Kina Tuškanac u Zagrebu, 11. srpnja od 9 do 17 sati, u organizaciji Hrvatskog kaskaderskog društva, održat će se cjelodnevna radionica 'Profesionalna briga na setu' (Duty of Care), s temom - koliko smo stvarno sigurni na filmskom setu. Drugi, praktični dio radionice namijenjen glumcima i kaskaderima, održat će se 12., 18., 19. i 25. srpnja u Zagrebu i Lipiku. 

Cilj radionice je istaknuti pitanje bolje sigurnosti na radu u filmskoj, televizijskoj i kazališnoj industriji, definirati kako kvalitetno i učinkovito primijeniti, održavati i nadograđivati sigurnost na radu za postojeće i buduće radnike na filmskom setu, osvijestiti važnost brige o sigurnosti na setu te u tom smislu edukacije svakog filmskog, televizijskog i kazališnog radnika. 

Cjelodnevna radionica 'Profesionalna briga na setu' (Duty of Care) održat će se na engleskom jeziku, a namijenjena je svim sektorima i djelatnicima filmske, televizijske i kazališne industrije, kao i svim zainteresiranima koji bi to profesionalno željeli postati i/ili utječu na sigurnost na radu na filmskom setu. 

U sklopu iste radionice, ali u drugom terminu (12., 18., 19. i 25. srpnja), za glumce i kaskadere nastavit će se praktični drugi dio – 'Kaskaderska radionica' (Stunt Performens). Ova četverodnevna radionica dizajnirana je za sve kategorije glumaca i kaskadera, a glavne teme su filmska borba, vožnja, visinski padovi, ljudska zapaljenja i zračne tehnike letenja na sajlama. S obzirom da prisustvo kaskaderskog sektora na setu povećava koncentraciju rizičnih radnji, kroz oči kaskaderskog koordinatora sudionici radionice će se metodički upoznati s aktualnim svjetskim standardima uočavanja, preuzimanja i rješavanja rizičnih radnji u cilju opće sigurnosti na setu.

Radionice su povezane, pa je kao uvjet za ulazak na 'Kaskadersku radionicu' postavljeno prisustvovanje na prvom dijelu radionice 'Profesionalna briga na setu' (Duty of Care) 11. srpnja u kinu Tuškanac.

Voditelj radionice je Darko Tuškan, kaskader, međunarodno priznati kaskaderski koordinator, pomoćni redatelj i supervizor za sigurnost. Član je National Stunt Grading Committee (NSGC) od 2000. godine, a posljednje dvije godine obnaša funkciju predsjednika ove australske Organizacije za ocjenjivanje kaskadera. Dugogodišnji je predavač na Griffith Univerity Queensland i drugim studijima, a poznat je po radu na filmovima kao što su Iron Sky, Nemoguća misija 2, The Pacifik, trilogiji Matrix i mnogim drugim visoko budžetnim naslovima. . 

Detalje o sadržaju radionica potražite u privitku s desne strane. Više informacija možete saznati kontaktom s organizatorom putem maila contact@croatianstunt.org, ili na službenim web stranicama ili Facebooku.

 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Hrvatskokaskaderskodrustvopromo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Otvorene prijave za radionicu