Otvorene su prijave

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Lis
2020
01

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Otvorene su prijave

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
04
 
08.2020

Otvorene su prijave

za petu generaciju Startup Factoryja - Grad Zagreb startupovima osigurao više od pola milijuna kuna!
Otvorene su prijaveStartup factory 2020 2
 

Petoj generaciji inovativnih razvojnih timova i tehnoloških startupova otvara se nova prilika za rast. I u ovim izazovnim vremenima Grad Zagreb nastavlja podržavati mladi poduzetnički duh. A kako i ne bi, kada se višestruko nagrađivani model ZICER-ovog predakceleracijskog programa i u najtežim danima korona krize dokazao smislenim. Prijašnje generacije ljestvicu su postavile visoko. To su odlične vijesti jer znamo da isti potencijal nosiš i ti. Usudi se prijaviti i postani dio snažne ekipe koja stvara nove vrijednosti!  

Zašto Startup Factory?

Zato jer tu dobivaš jaku edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Zajednica je ovdje bitna. Samo jedan savjet iskusnog startupa tvoj proces razvoja višestruko ubrzava!

Najboljim timovima Startup Factoryja Grad Zagreb ove godine osigurava bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne novčane vrijednosti od 550.000 kn.

Ovaj Program ne ulazi u vlasničku strukturu tvoga startupa već mu pomaže da stane na svoje noge nakon čega biraš put prema novim tržištima i investitorima.

Pobjednici programa bit će izabrani početkom prosinca na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect.

Tko, kako i do kada se može prijaviti?

Prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja.

Prijave su otvorene do 20. rujna 2020. putem web stranice startupfactory.zicer.hr.  Tamo ćeš pronaći sve detalje o uvjetima i mogućnostima prijave!

S transferom tehnologije u fokusu!

Rezultati znanstvenog rada koji su stvoreni na sveučilištima i u istraživačkim organizacijama imaju jak tržišni potencijal. Bitno ih je prepoznati i podržati. Kada se komercijaliziraju, postaju dostupni i time posredno i neposredno unapređuju živote. Proboj na tržište znanstvenom projektu osiguravaju održivost i povećavaju potencijal za novi rast. Ponosan sam što smo kroz protekle Startup Factory generacije radili s hrvatskim znanstvenicima kojima smo pomogli u stjecanju poduzetničkih kompetencija. Pozivam akademsku zajednicu da se i ove godine uključi u Startup Factory. Zajedničkim znanjima možemo pokrenuti tržište! – kaže Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Za startupove Grad Zagreb osigurao 550.000 kn!

Timovi koji su prošli intenzivan predakceleracijski program Startup Factory pokazuju inicijativu,  kreativnost i izdržljivost i u ovim izazovnim vremenima. Oni ne čekaju već djeluju. Ovo novo stanje njima nije toliko neprirodno jer su i onako navikli raditi u uvjetima neizvjesnosti, prelazeći granice poznatoga. Do sada je kroz program prošlo 57 timova, a 22 tima su za razvoj ostvarila ukupno više od tri milijuna kuna. Ove godine iznos bespovratnih sredstava je 550.000 kuna. – poručuje Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliš.

Oni su uspjeli! Zašto ne bi i ti?

Naš interdisciplinarni tim znanstvenika je tijekom višegodišnjih znanstvenih istraživanja na različitim projektima razvio agroekološke formulacije mikrokapsula za prihranu i zaštitu bilja,  a sve u svrhu snižavanja upotrebe mineralnih gnojiva i drugih organskih kemikalija u modernoj poljoprivrednoj proizvodnji i proizvodnji funkcionalne hrane. Nakon Startup Factoryja otvorile su nam se nove mogućnosti za različite suradnje i prijave projekata. Osim znanja i novca koje smo dobili najvažnije su ipak poznanstva i prijateljstva koja smo stekli, a koja ne bi ostvarili da se nismo prijavili. Zato potičem sve znanstvenike koji imaju ideje ili proizvode, a koji mogu napraviti velike promijene u različitim područjima da se prijave na Program. Zajedničkim djelovanjem i radom mogu se napraviti fantastične stvari. Prema tome, samo hrabro i pozitivno. Dopustite da nemoguće postane moguće. Sada je na vama red! – ističe Marko Vinceković, osnivač startupa Makabi Agritech.

Startup Factory je odlična inicijativa koja mladim timovima i firmama daje priliku razviti, usavršiti te naposljetku i plasirati proizvod na tržište. Mundusu je sudjelovanje u programu značilo u toj mjeri da nas je ubrzalo jedno tri puta. Vjerujemo da bi bez podrške ZICER-ovih mentora i financijske podrške Grada Zagreba naš put bio puno duži, sporiji i teži.- kaže Filip Hercig, osnivač i član Uprave startupa Mundus Technologies, jedan od pobjednika lanjskog Startup Factoryja.

Više informacija doznaj na web stranici:

http://startupfactory.zicer.hr/.    

 LINK ZA PRIJAVU

foto promo: ZICER

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Startup factory 2020 1
  • Zagreb Startup factory 2020 2
  • Zagreb Startup factory 2020 3

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Oglasi-natjecaji › Otvorene su prijave