Ovih blagdana

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
09

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Ovih blagdana

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
13
 
12.2019

Ovih blagdana

činite dobro uz Hrvatski Crveni križ i Rakuten Viber
Ovih blagdanaCrvenikriz 1920x1080 pr objava 1
 

U želji da ovo blagdansko ozračje potakne svaku osobu na činjenje dobrih djela, Hrvatski Crveni križ, zajedno s tvrtkama Rakuten Viber i Mediacor, pokreće kampanju pod nazivom „Čini dobro“. Cilj kampanje je motivirati javnost na konkretno pozitivno djelovanje kako bi se promoviralo volontiranje, humanost i socijalna uključenost.

Kao dio kampanje dolazi i „Kalendar dobrih djela“, koji sadržava prijedloge 24 dobra djela za 24 dana. Riječ je o prijedlozima koja svatko vrlo jednostavno može učiniti te tako pomoći osobi u potrebi, a sebi uljepšati dan. „Kalendar dobrih djela“ dostupan je na internetskoj stranici www.hck.hr. Usto, „Kalendar dobrih djela“ dobit će i društva Crvenoga križa diljem Hrvatske, kao i povjerenici Crvenoga križa u školama koja se žele uključiti u ovu kampanju dobrote.  

Digitalni dio kampanje kojim se ljude dodatno želi potaknuti na činjenje dobrih djela u svojoj zajednici nadopunjen je posebnim besplatnim Viber sticker paketom, koji se može preuzeti ovdje. Paket sadrži 18 jedinstvenih stickera koje će korisnici Vibera moći dijeliti s obitelji i prijateljima kako bi ih potaknuli na činjenje dobrih dijela tijekom prosinca. Stickeri su svojevrsni podsjetnik na dobra djela kojima bi drugima i sebi mogli uljepšati nadolazeće blagdane, ali služe i za slanje poruka ljubavi, topline i zajedništva. Svaka osoba koja preuzme stickere postaje i član communityja Čini dobro, kojem može pristupiti ovdje, u sklopu kojeg će korisnici moći razmjenjivati informacije, ideje i dobra djela.

„Želimo podsjetiti svaku osobu da može učiniti barem jedno malo dobro djelo. Pokloniti nekome osmijeh, pomoći nositi vrećicu, saslušati nekoga komu je to potrebno. Nisu potrebne velike geste, dovoljne su i one male pa da naše društvo odmah postane ljepše“, pojašnjava Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Hrvatski Crveni križ ovu kampanju također promovira putem vlastitih društvenih kanala. Uz kalendar, provodit će se i „Izazov dobrih djela“ koji će biti poslan obrazovnim institucijama, tijelima javne vlasti i partnerima u sustavu civilne zaštite. Cilj izazova je motivirati učenike na činjenje dobrih djela, u čemu će im pomoći povjerenici Crvenog križa u školama. Na izazov će se odgovoriti tako da „izazvana“ osoba ili skupina odabere jedno ili više dobrih djela iz kalendara, a zatim fotografijom ili statusom na društvenim mrežama dokumentira djelo uz pripadajući hashtag #dobradjela.

„Zahvaljujući kampanji 'Čini dobro', svaka osoba u Hrvatskoj dobit će priliku putem Vibera podijeliti stickere Crvenog križa i time potaknuti obitelj i prijatelje da kraj godine dočekaju u duhu dobrote.     Raspoloženje u comunityju Crvenoga križa na Viberu inspirirat će sve pratitelje na dobra djela tijekom 2020. godine kao i nakon nje“, izjavila je Daniela Ivanova, direktorica razvoja poslovanja u Rakuten Viberu.

Činite dobro u svojoj zajednici, preuzmite sticker paket

ovdje

i pridružite se communityju

ovdje.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Crvenikriz 1920x1080 pr objava 1
  • Zagreb Crvenikriz 1080x1920 pr objava 2
  • Zagreb Crvenikriz 1080x1920 pr objava 3
  • Zagreb Crvenikriz 1920x1080 pr objava 4
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Ovih blagdana