PEPREMINT: Nova runda Art Clubbing-a

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Zabava › PEPREMINT: Nova runda Art Clubbing-a

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
23
 
02.2015

PEPREMINT: Nova runda Art Clubbing-a

U utorak 24.veljače od 22h
PEPREMINT: Nova runda Art Clubbing-aPepermin-t6
 

Kao i do sada zanimljiv umjetničko glazbeni program garantiraju mladi talentirani pojedinci koji će se predstaviti kroz izložbu, modni korner, promociju filma... Izložbom autorskih fotografija predstavit će se sestre Martina i Mirna Marić, koje se iako tek u dvadesetima, mogu pohvaliti mnogim priznanjima ne samo iz Hrvatske već i inozemstva. U modnom korneru brand Hollywood glasses izložit će svoje kreacije od drveta te promovirati svijest o očuvanju okoliša, dok će svi prisutni imati priliku pogledati kratki igrani film redateljice Sanje Milardović pod nazivom "Tek tako." Kao muzički selektor večeri glumac Antonio Franić odabrat će domaće i strane glazbene uspješnice pa je zabava zagarantirana do ranih jutarnjih sati.

MARIC SISTERS PHOTOGRAPHY
Martina (22) i Mirna Marić (20) su sestre fotografkinje rodom iz Đakova, a trenutno studentice u Zagrebu i Osijeku. Fotografijom, i drugim oblicima vizualnog izražavanja, se bave od ranih tinejdžerskih dana. Trenutno iza sebe imaju tri samostalne izložbe i brojne skupne. Mirnini uspjesi u velikoj mjeri su vezani uz manifestaciju Foto Dani mladih gdje je u prvoj godini sudjelovanja 2012. odnijela pobjedu, a narednih godina nastavila s odličnim rezultatima. Martinin najveći uspjeh vezan je uz Londonsku marketing agenciju IcoDesign, zbog koje tri Martinine ulične fotografije krase interijer londonskog aerodroma Luton, u periodu od pet godina. Također, jedna zajednička fotografija je odabrana za naslovnicu knjige talijanskog autora Gianluce Contea, a neke su objavljenje u međunarodnim fotografskim časopisima. Osim toga, sestre izlažu svoje radove u brojnim internetskim galerijama, gdje su dobile priznanja od stranica kao Fotoblur, National Geographic, Vouge.it, Lensblr i dr. Sestre koriste široki spektar motiva i tehnika, a svojim radovima ispunjavaju gotovo sve fotografske kategorije. Premda se u njihovim fotografijama može prepoznati određeni fotografski stil, sestre tvrde da su po tom pitanju još uvijek u postupku definiranja. Na fotografiju gledaju kao medij vizualne umjetnosti kojeg nastoje ne ograničavati u primjeni i prezentaciji. 

PROJEKCIJA FILMA „TEK TAKO“

Kratki igrani film „Tek tako“ režijski je prvijenac redateljice Sanje Milardović. Nastao je u sklopu omnibusa Bio je taj tip koji se sastoji od sedam igranih, animiranih, eksperimentalnih i dokumentarnih filmova koji svi obrađuju istu temu, uspjeli ili neuspjeli ljubavni odnos s nekim tipom. U filmu Tek tako jedna obična prijateljska piva prerasta u neugodnu situaciju nakon što Ona Njemu prizna da joj se sviđa i ne dobije zadovoljavajući povratni odgovor. Nju i Njega glume Sanja Milardović i Dado Ćosić, dok je ulogu Konobara utjelovio Zvonimir Jurić. Ostatak ekipe čine montažerka Sara Gregorić, snimateljica Tamara Dugandžija i njena asistentica Dubravka Kurobasa, ton majstor Marko Gregurić, asistentica režije Dalija Dozet, obrada zvuka Luka Gamulin, kolorkorekcija Luka Matić. Film je snimljen u prostoru kafića Kolaž. Do sada je prikazan u službenoj konkurenciji Zagreb film festivala u okviru programa Kockice i na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva gdje je osvojio drugu nagradu.

HOLLYWOOD GLASSES

Sestre Lanu i Maju ljubav prema prirodi inspirirala je da na trzište plasiraju njihov prvi proizvod - drvene sunčane naočale Hollywood, kupnjom kojih se sadi po jedno stablo te se tako prirodi za posuđenu granu vraća novi život! Njihov drugi proizvod su drvene leptir mašne kupnjom kojih se također sade stabla, a treći proizvod su multifunkcionalni šalovi hug (zagrljaji) koji imaju funkciju i šala i rukavica. Cure žele podići svijest o važnosti prirode ali i o mogućnostima čovjeka da vlastitim djelovanjem utječe na zaštitu okoliša. 

MUZIČKI SELEKTOR

Antonio Franić postao je već poznati sudionik Art Clubbing-a. Naš rezident muzički selektor i ovog puta donosi kolaž svjetskih uspješnica koje nikog neće ostaviti stajati na mjestu!

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Pepermin-t6
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Zabava › PEPREMINT: Nova runda Art Clubbing-a