Podržite crowdfunding kampanju

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Ruj
2020
26

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Podržite crowdfunding kampanju

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
03.2019

Podržite crowdfunding kampanju

koja vraća smiješak na lica štićenicima Stančića
Podržite crowdfunding kampanjuMes06999
 

Lansirana je  crowdfunding kampanja Smiješak za Stančić kojom se prikupljaju sredstva za opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem unutar kompleksa Centra za rehabilitaciju Stančić iz Dugog Sela. Volonteri su Centru Stančić, gdje je smješteno više od 200 korisnika s tjelesnim i intelektualnim oštećenjima, prijeko potrebni kako bi korisnici, kojih više od pola ne može samostalno popiti, a kamoli doseći čašu vode, vodili život dostojan čovjeka.

Cilj kampanje je prikupiti 10.000 eura koliko je još potrebno kako bi započelo opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem unutar kompleksa Centra za rehabilitaciju Stančić iz Dugog Sela.

Snimanje video materijala osigurano je sredstvima Europske unije kroz projekt CROWDfunding to mainSTREAM innovationna (CrowdStream) na kojem je Zagrebački inovacijski centar (ZICER) partner. Ova, s plemenitim ciljem pokrenuta kampanja, lansirana je kroz Croinvest.eu platformu.

Od preko 200 odraslih osoba s primarno intelektualnim oštećenjem više od polovice je nepokretno i ima značajne dodatne zdravstvene tegobe. Oni koji su pokretni također imaju mnoge pridružene smetnje kao što su epilepsija, sljepoća, gluhoća, kronična oboljenja. S obzirom na broj radnika nemoguće ih je svakodnevno i izvesti u šetnju i pojedinačno se posvetiti svakom od njih. Zato mi je važan svaki volonter i svaki izlazak i druženje svakog od korisnika., kaže ravnateljica Centra za rehabilitaciju Stančić Sanjica Grabavac.

Grupnim financiranjem prikupljat će se sredstva za preuređenje i prilagodbu postojećeg prostora u kompleksu Centra Stančić kako bi mogao služiti kao prenoćište volonterima, ponajprije studentima psihologije, fiziologije, sestrinstva i srodnih studija koji bi pomagali korisnicima Stančića i njegovim vrijednim djelatnicima te ujedno odrađivali stručnu praksu. Centar za smještaj volontera trebao bi profunkcionirati do kraja godine.

Drago mi je što je s današnjim danom lansirana prva crowdfunding kampanja za koju smo EU sredstvima, kroz projekt CrowdStream, osigurali podršku u njezinoj  pripremi i provedbi. Podrška je ostvarena kroz edukaciju o mogućnostima i provedbi crowdfunding kampanja, što se pokazalo nužnim za promjenu percepcije i podizanje svijesti o mogućnostima korištenja alternativnih izvora financiranja. Također, kroz Projekt smo osigurali i sredstva za snimanje video materijala za kampanju u iznosu od 15.000 kn. Preduvjeti za uspješnost kampanje su ostvareni. Sve vas pozivam da se uključite te svojim makar i simboličnim doprinosom pomognete ovoj izuzetno vrijednom humanom cilju., izjavio je Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Smiješak za Stančić akcija je koju provodi Udruga 'Smiješak za sve' u suradnji s upravom Stančića. Udruga Smiješak za sve više od godinu dana u sklopu projekta Danas sam tu! Za tebe! svake druge srijede posjećuje Stančić i provodi poslijepodne s njegovim štićenicima uz priču, šetnju i pjesmu te na taj način doprinosi podizanju kvalitete života u toj ustanovi.

Ova crowdfunding kampanja traje do 4. travnja 2019. godine.

Podržati je možete putem linka

http://croinvest.eu/campaigns/danas-sam-tu-za-tebe/#pledges.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Mes06999
  • Zagreb Mes 3227
  • Zagreb Mes07038

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Podržite crowdfunding kampanju