POLJOPRIVREDNI SAJAM

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
12:59
Velj
2020
22

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › POLJOPRIVREDNI SAJAM

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
09
 
11.2019

POLJOPRIVREDNI SAJAM

PONOVO U ZAGREBU!
POLJOPRIVREDNI SAJAMCroagro 2019.
 

Gospodarski list d.d. i Zagrebački velesajam d.o.o. u zajedničkoj suradnji odlučili su obnoviti tradiciju poljoprivrednog sajmovanja u glavnom gradu Hrvatske i od 05.- 08. prosinca 2019., organizirati CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije u Zagrebu, na prostoru Zagrebačkog velesajma.

Nakon skoro dva desetljeća, u doba godine kad je Zagreb u adventskom ruhu i vlada blagdansko ozračje, u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovo je povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj i šire, idućih godina i desetljeća.

U doba brzog razvoja tehnoloških inovacija i svekolikog napretka poljoprivrede, ali i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, nastup i predstavljanje tvrtki i svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost.

U godini obilježavanja 110. obljetnice neprekinutog rada, Zagrebački velesajam d.0.0. uvrstio je Sajam hrane i zdravog življenja u program poljoprivrednog sajma CROAGRO 2019, a bogat i sadržajan program sajma CROAGRO, uz brojne popratne manifestacije, sukladno preliminarnoj obradi i procjeni tržišta, privući će oko 50.000 – 60.000 posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju. Budući da je sajam promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, navedenom procjenom obuhvaćeni su poslovni posjetitelji i šira javnost.

Na sajmu CROAGRO vidjet ćete i doživjeti  – mnogo novosti, tehnoloških inovacija, noviteta iz struke, novih proizvoda i tehnologija, svjetske premijere ili vicepremijere poljoprivredne mehanizacije.

CROAGRO je poljoprivredni, ali i obiteljski sajam gdje su dobrodošli svi od 7 do 77. I mladi i odrasli naći će mnoštvo zanimljvih sadržaja uz koristan stručni, zabavni i gastro program koji vas očekuje svakog dana na sajmu.

Stoga ne čekajte da vam drugi kažu što ste propustili, već dođite na Zagrebački velesajam od 05. - 08.prosinca i zavirite u budućnost poljoprivrede.

Sve zainteresirane za izlaganje na najznačajnijem sajmu poljoprivrede u Republici Hrvatskoj pozivamo da se prijave na 

www.croagro.hr

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Croagro 2019.
  • Zagreb Croagro

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › POLJOPRIVREDNI SAJAM