Poslovna utrka HT B2Run

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Kol
2020
12

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › Poslovna utrka HT B2Run

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
02
 
10.2019

Poslovna utrka HT B2Run

03. listopada u Zagrebu na jezeru Jarun
Poslovna utrka HT B2Run095
 

ZAGREBAČKIM JEZEROM JARUN TRČAT ĆE VIŠE OD 8000 POSLOVNJAKA

 Nakon Splita, Rijeke i Osijeka, došao je red na posljednje ovogodišnje izdanje poslovne utrke HT B2Run u Zagrebu. Bit će ovo peti put da se ova najveća poslovna utrka trči u glavnom gradu. Više od 8000 prijavljenih trkača iz 444 kompanija trčat će zagrebačko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titule, a zajedno će istrčati više od 40.000 kilometara te potrošiti 2.625.000 kalorija. No pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko-poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe. 

''HT B2Run u ovoj godini donosi brojne zanimljivosti s ciljem da budemo još veći, da trčimo još brže za naš humanitarni cilj te da zdravlje naših trkača. Naravno, zdravlje i zadovoljstvo trkača donosi i bolje poslovne performanse, stoga se trčanje pokazalo kao odličan oblik team buildinga. Otvorili smo priliku i za nove trkače u novim kategorijama poput obrta i udruga odnosno klubova, a odlučili smo uz sportske sposobnosti ove godine, uz kreativnost nagraditi i motivaciju. Zagrebačko jezero okupit će više od 8000 trkača iz raznih kompanija što nas čini najvećom utrkom u HT B2Run seriji nakon Njemačke, na što smo iznimno ponosni. Također, želio bih se zahvaliti i svih 167 ljudi iz organizacijskog odbora te 95 volontera koji će učiniti da utrka teče nesmetano.'', izjavio je Marko Žunić, organizator utrke u Hrvatskoj i suvlasnik B2Run licence.

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run sudjeluju u velikom trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem se zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama. Trenutno je vodeći grad Split s prosječnim prolaznim vremnom 0:29:38.

HT B2Run staza u Zagrebu duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na legendarnoj gradskoj lokaciji i poznatom okupljalištu sportaša, na jezeru Jarun. Utrka starta u 18.00 sati. Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program gdje će na After Run druženju biti osigurana hrana i piće za sve sudionike te više od 600 navijača koji će bodriti trkače.

Ulazak automobilima na Jarun bit će zatvoren. S obzirom na zatvoren ulaz, preporučujemo da se sudionici na vrijeme upute prema startnoj zoni na Jarunu. Također, organizatori preporučuju korištenje javnog ili taxi prijevoza kako biste izbjegli gužve i traženje parkirališnih mjesta. Trkači koji dolaze osobnim automobilima mogu koristiti parking kod Sportskog parka Mladost, Jarunska ulica 5.

Start se nalazi u Aleji Matije Ljubeka kod terena za rukomet na pijesku. Utrka se nastavlja prometnicom za automobile i bicikle. Zatim stižete do okrepe kod Ribičkog prilaza, netom prije Otoka Veslača. Nastavljate prometnicom za automobile i bicikle (Aleja Matije Ljubeka) do cilja na zapadnom ulazu/izlazu (Ulica Hrvatskog Sokola).

Informacije o utrci dostupne su na 

www.b2run.hr

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb 095
  • Zagreb Dsc 0232
  • Zagreb Img 3164
  • Zagreb Tour zagreb 2019
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Sport › Poslovna utrka HT B2Run