Predavanja o samoizdavaštvu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
14

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Predavanja o samoizdavaštvu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
16
 
11.2018

Predavanja o samoizdavaštvu

kako izdati svoju knjigu i drugi savjeti i trikovi - subota 17.11.2018. u 11 sati, Paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu
Predavanja o samoizdavaštvuInterliber leabrezar
 

Kako izdati svoju knjigu

i drugi savjeti i trikovi 

Za sve zainteresirane posjetitelje Interlibera održat će se dva zanimljiva predavanja o samoizdavaštvu i promociji knjige u inozemstvu

U subotu 17.11.2018. u Paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu Interlibera, autorica Lea Brezar će na svom štandu održati dva predavanja:  

U 11 sati - “Put knjige do stranih izdavača?” razgovor s literarnim agentom Kurtom Wilkesmannom, vodi Lea Brezar, poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja

U 14 sati - “Koraci i trikovi samoizdavaštva”, Lea Brezar, poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja

Andy Warhol jednom je rekao da će jednoga dana svi imati priliku osjetiti svojih petnaest minuta slave. A taj dan se može dogoditi već sljedeći tjedan, ako ste planirali posjetiti ovogodišnji Interliber i sudjelovati na predavanjima o samoizdavaštvu i promociji knjige u inozemstvu, poduzetnice, spisateljice i pjesnikinje Lee Brezar.

Lea Brezar će na svom štandu u sklopu prvog predavanja „Put knjige do stranih izdavača?“ ugostiti literarnog agenta Kurta Wilkesmanna s kojim će razgovarati o putevima izdavaštva u inozemstvu, pravilima, savjetima, te korisnima trikovima kako promovirati knjigu izvan Hrvatske. 

Kurt Wilkesmann je rođeni Australac gdje je odrastao i završio sveučilišni studij, a od 1997. živi u Sloveniji. Već petnaest godina djeluje na međunarodnim tržištima (Europa, Velika Britanija, SAD i Australija). Također radi kao stručnjak za engleski jezik, prijevod i korekturu. Knjige su njegova strast i ljubav. Prevodi prvenstveno literaturu i djela iz područja psihologije i osobnog razvoja. Ono što je u početku bio njegov hobi, odnedavno je postao sve važniji prioritet.

U svojem drugom predavanju „Koraci i trikovi samoizdavaštva“, Lea Brezar će govoriti o svojem iskustvu samoizdavanja knjiga, o procesu od početka do kraja, na što treba biti spreman i na što treba posebno obratiti pozornost. Samoizdavaštvo na prvu može zvučati kao težak i skup put do vlastite knjige, no Lea Brezar će vas uvjeriti u suprotno.

Lea Brezar je poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja koja, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu je pisala u svojoj knjizi Izvan okvira“. Nakon šesnaest uspješnih godina poduzetništva, Lea naglašava kako temelj za uspjeh jedne kompanije leži u timu i ljudima te odnosima.

Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju Lea Brezar vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja.

Autorica je projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već tri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

http://leabrezar.com/

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Interliber leabrezar
  • Zagreb Interliber leabrezar 2
  • Zagreb Interliber
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Predavanja o samoizdavaštvu