Priča o uspjehu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Kol
2020
12

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Priča o uspjehu

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
28
 
10.2019

Priča o uspjehu

Sigma Plus i ICAS u opremanju ljekarni i drogerija
Priča o uspjehuInside-20002 1
 

Od obične ladice i police do tržišnog lidera jugoistočne Europe

Kontinuiranim radom, osluškivanjem potreba kupaca kao i stalnim iznalaženjem kreativnih i kvalitetno primjenjivih rješenja, u tvrtki Sigma Plus su prepoznali potrebe tržišta opremanja ljekarni i drogerija, te krenuli u suradnju sa talijanskom tvrkom ICAS liderom u tom poslu u ovom dijelu Europe. Tajna uspjeha ICAS-a leži u primjeni tri temelja filozofije sustava za opremanje ljekarni i drogerija - dizajn, kvaliteta materijala i funkcionalnost.

U ICAS-u ističu da su jednostavnu i prema nekima “običnu” ladicu pretvorili u nezamjenjiv i neizostavan dio opremanja svih ljekarni i drogerija.

Razvili su ladicu za svakodnevnu upotrebu, poboljšali njezinu praktičnost, uporabljivost, izgled i jedinstvenost. Ladice su postale ekskluzivni elementi koje se može u potpunosti prilagoditi svakoj ljekarni i drogeriji.Slušali su i osluškuju potrebe tržišta, jer kupci su vodilja u kojem smjeru treba razvijati proizvod i na taj način došli do tržišnih pozicija na kojima su sada. Ono što su kupci govorili, pretočeno je u djelo – kreativan, koristan i prije svega traženi proizvod – istaknuo je Milorad Bijelac, direktor marketinga Sigma plus Concept Storea, obrazlažući nam filozofiju i razloge suradnje s ICAS-om.

Dodaje kako ICAS-ova stalna usredotočenost na kvalitetu, te zahtjeve kupaca dokazuju i mnoge dobivene nagrade prestižnih međunarodnih udruženja u području opremanja i dizajna, poput certifikat kontrole kvalitete ISO 9001.

ICAS kroz šest kategorija ladica obuhvaća brojne zahtjeve tržišta I kupaca, udovoljavajući njihovim potrebama, kao i karakteristikama poslovanja.

Axon A je “prapočelo” svih ladica ICAS i klasika iz koje proizilaze svi ostali modeli. Axon C čini sustav fleksibilnim bilo da se radi o uporabi materijala od stakla, drva, čelika u zakrivljenim zidovima ili dvostrukim gondolama. Ova kategorija ladica prilagoljiva je svakom poslovnom prostoru i uvijetima ugradnje.
Osnovna, linearna, lagana konstrukcija odlike su sustava Axon L koji nalazi svoje mjesto u moderno dizajniranim prostorima. Podnožje, stražnja ploča, poprečna potpora i police su satenske.

Pribor od brušenoga nehrđajućega čelika daje strukturi moderan i estetski dizajn, potpuno ogoljen, pokriven staklom, s visećim ladicama ili s oznakom proizvoda, osigurava eleganciju i maksimalnu funkcionalnost.

U programu „TAXIS” TAXIS 2 ima tradicionalniji dizajn; ona je posebno čvrsta ladica, a proizvedena je uporabom mnogih dijelova prve verzije. Iako ima jednaka tehnička obilježja, TAXIS 2 razlikuje se od TAXIS 1 u dimenziji, posebno na strani, koja je izrađena samo u jednoj ekstrudiranoj aluminijskoj leguri. Što se tiče TAXIS-a, montaža svakog detalja ostvarena je i izvedena s najvećom pozornošću, stvaranjem moderne, elegantne i funkcionalne ladice po vrlo konkurentnoj cijeni.

Nijedna druga ladica za ljekarne i drogerije nije toliko inovativna kao ICAS-ov novi proizvod. TAXIS PLUS ujedinjuje i koristi baštinu TAXIS-a u posljednjih 20 godina 1. i 2. ladice TAXIS-a. TAXIS PLUS je jedina ladica s držačem plastične kartice integriranim u stranicu, što olakšava prepoznatljivost svih proizvoda. Jedinstven u svojemu području, ovaj patentirani sustav nudi 100 % iskoristivost prostora ladice. TAXIS PLUS dostupan je u šest dubina i pet širina.

BANCO sustav je nosiva konstrukcija TAXIS-ovih ladica. S četiri dubine i pet različitih širina, može riješiti gotovo sve potrebe prostora za odlaganjem u svakoj ljekarni. Ovaj je sustav dostupan u tri modela. Kao samostalna struktura može se obložiti odgovarajućim panelima (iveral ili slično) i pri tome se dobiva ergonomska površina za prodajni pult. Složena struktura ladica može se montirati u postojeće korpuse. Treći i najflelksibilniji način pričvršćenja je direktna montaža vodilice ladica na postojeću jedinicu.

Sigma plus je kroz usmjerenost na podršku stolarima pri opremanju zahtjevnih projekata poput hotela, ljekarni ili liječničkih ordinacija, dala mnoga funkcionalna i dopadljiva rješenja interijera diljem Hrvatske. Kako to funkcionira? Stolari svoje projekte softverski oblikovanje i pripremljene, šalju u elektronskom obliku, direktno iz softvera a mi koristeći napredne softvere i CNC tehnologiju radimo tehnološku pripremu i proizvodnju. Na taj način postižemo veliku prilagodljivost zahtjevima kupaca, opreme, prostora, pa i izvedivosti zamišljenog dizajna. Povećavamo produktivnost, nerijetko smanjujući značajno i rokove isporuke.

Upravo zbog značaja tehnološke komponente u kvaliteti našeg rada, naglasak budućih aktivnosti Sigma Plus koncepta opremanja biti će inovacije i ulaganja u taj dio našeg poslovanja radi još veće kvalitete i produktivnosti u opremanju prostora.

detalje ovog proizvoda potražite na: 

http://sigma-plus.hr/

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Inside-20002 1
  • Zagreb Axon c 1
  • Zagreb Axon l 1
  • Zagreb Axon c 02 1
  • Zagreb Icas 3 1
  • Zagreb Icas taxis 1
  • Zagreb Inside-20002 1
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Priča o uspjehu