Prijavi se na LEAP Summit i saznaj tajne uspješnih mladih ljudi!

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
23

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Prijavi se na LEAP Summit i saznaj tajne uspješnih mladih ljudi!

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
05
 
05.2016

Prijavi se na LEAP Summit i saznaj tajne uspješnih mladih ljudi!

od 5. do 7. svibnja 2016. godine
Prijavi se na LEAP Summit i saznaj tajne uspješnih mladih ljudi!Leap-sd
 

Najveći međunarodni događaj u Hrvatskoj za mlade održat će se u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine. Zagreb na tri dana postaje domaćin preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije. Sve detalje i najave predavača možete provjeriti na službenoj stranici Summita.

LEAP Summit okupit će u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu oko tisuću sudionika, odnosno mladih poduzetnika, studenata, profesionalaca i međunarodnih lidera iz više od 30 zemalja svijeta. Sudionike očekuje mnogo vrhunskih predavanja, stjecanje novih znanja, ali i brojni popratni sadržaji.

Svi sudionici će, kroz bogati formalni i neformalni program, biti upoznati s temama iz područja inovacija, poduzetništva, uspjeha i razvoja osobne karijere. Neke od tema su: Eksponencijalne tehnologije, Big Data, Social Media tricks te Novi poslovni modeli u digitalnoj ekonomiji.

Kako ti LEAP Summit može pomoći da se predstaviš poslodavcima?

U tri dana konferencije, sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, panela i radionica na kojima će moći ostvariti vrijedne kontakte. U Zagreb dolaze svjetski poznati predavači iz multinacionalnih kompanija kao što su IBM, Google, Disney, Deutsche Telekom, kao i poduzetnici i investitori iz Njemačke, Izraela, Škotske, Velike Britanije i ostalih krajeva svijeta. Među njima su i Theo Priestley, tehnološki evanđelist i futurist, Andrew Grill i Harriet Ruff iz IBM-a, Seema Aggarwal, zadužena za digitalni marketing u Walt Disneyu, Liat Aaronson, jedna od vodećih osoba izraelske startup scene i mnogi drugi.

U sklopu Summita bit će organiziran speed dating na kojem će sudionici moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te će saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, Metro, HEP, Microsoft, Imago i mnogi drugi. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Ali da ne bi sve stalo samo na poslu, organizatori su pripremili i zanimljiv neformalni program koji se ističe bogatim networkingom i dodatnim sadržajima, a više informacija o LEAP Summitu može se pronaći na službenoj stranici konferencije.

Organizator je osigurao posebne cijene za grupne ulaznice, a za više informacija i detalja o prijavi kliknite ovdje ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Leap-sd
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Prijavi se na LEAP Summit i saznaj tajne uspješnih mladih ljudi!