RADIONICE LJUBAVI

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Ožu
2019
24

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › RADIONICE LJUBAVI

Zagreb Čitajte Pelikana
Zagreb DICK - Kuhinjski i profesionalni noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
13
 
03.2018

RADIONICE LJUBAVI

kako zavoljeti sebe - od 17-31. ožujka - voditeljica radionica Lidia Černi
RADIONICE LJUBAVICentar pozitiva radionice ljubavi foto promo
 

Centar Pozitiva srdačno Vas poziva na RADIONICE LJUBAVI- Kako zavoljeti i prihvatiti sebe- koje će početi u subotu, 17.ožujka od 17-19 sati u prostoru MO „Kralj Petar Svačić“, Preradovićeva 29.

Radionice će se održavati u 3 susreta, ( RADIONICE LJUBAVI- Kako zavoljeti sebe od 17-31. ožujka. ) jednom tjedno, subotom u isto vrijeme..

O radionici:

U samoj srži ljubavi za sebe leži ogromno samopoštovanje koje možemo iskusiti jedino kad istinski prihvatimo sebe onakvima kakvi smo sada – sa svim svojim nedostacima, manama, greškama jer će nam tada biti puno lakše prihvatiti takve mane kod drugih koje želimo voljeti. Voljeti sebe najbolji je način da naučimo formulu – kako uopće voljeti. Ljubav je umijeće koja zahtijeva određena znanja, vještine i sposobnosti. Vježbajući ljubav na sebi, treniramo se da naučimo voljeti nekog ili pak svakog drugog.

No, jednu stvar koju ne možemo dobiti od drugih - ne može nas nitko drugi učiniti cjelovitom osobom. Mi smo jedini koji možemo sebe učiniti kompletnim, potpunim i nesalomljivim...

Na RADIONICAMA LJUBAVI naučiti ćemo upravo to najvažnije – kako prihvatiti i zavoljeti sebe – bez ikakvih uvjeta, bez ikakvih izvanjskih (naučenih i stečenih) faktora..
Naučit ćemo prihvatiti sebe takve kakvi smo ovog trenutka, otkriti svoje skrivene, podsvjesne ljubavne kapaciteta. 
Otkrit ćemo koliko nas i danas poražavaju stare navike razmišljanja o ljubavi – klišeji, dogme i iluzije – i osvjestit ćemo sve njih.

Mnogi od nas i dalje vjeruju u mit da negdje postoji netko tko je naša bolja polovica. Ta paradigma pretpostavlja da smo sami nepotpuni i da nam treba partner da nas učini cjelovitima, što nas dovodi do unutarnjeg dojma vlastite nedostatnosti koji stvara osjećaj praznine, oskudnosti i samopredbacivanja.
Zbog takvih osjećaja tragamo za partnerom koji će popuniti te praznine. No, velika je ironija da je taj osjećaj oskudice koji nas nagoni u potragu za ljubavlju isti onaj koji sprječava ljubav da procvjeta. 
Pravu ljubav privlače oni koji je djele, a odbijaju je oni koji je očajnički traže u drugima... Ja trebam - stvara efekt vakuuma koji nas prisiljava da ugrabimo, ščepamo, priljepimo se i konzumiramo. Ja volim sebe- stvara otvorenost koja nam omogućuje da istražujemo promišljamo i oblikujemo vezu koju želimo.
Samo kad djelujemo na temelju toga što smo cjelovita osoba, možemo pronaći ljubav zasnovanu na poštovanju, prihvaćanju, dijeljenju i užitku. Ne na potrebi. 
Jer kad istinski prihvatimo sebe i naučimo sebe voljeti, moći ćemo privući onakvog partnera kakav nam treba i ostvariti odnos kakav istinski želimo.. 

Voditeljica radionica: Lidia Černi, certificirani life and spiritual coach (trener životnih vrijednosti), Center of Exellence London, članica International Alliance of Holistic Therapist, certificirani hipno-terapeut UK Hypnosis Academy, predavač, voditelj brojnih radionica samorazvoja i osobne izvrsnosti,  novinar, urednik...

Cijena radionice je 150 kuna.

Prijave su obavezne na 097 6830310 ili na centarpozitiva@gmail.com

Radujem se Vašem dolasku

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Centar pozitiva radionice ljubavi foto promo

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › RADIONICE LJUBAVI