Rakuten Viber

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
30

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Rakuten Viber

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
08.2020

Rakuten Viber

predstavlja nove alate za borbu protiv spama
Rakuten ViberViber borba protiv spama
 

U sklopu svoje politike zaštite privatnosti, Viber korisnicima odsad omogućuje automatsko filtriranje poruka, kao i odlučivanje tko ih može dodati u grupni chat ili  community

Rakuten Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, najavio je predstavljanje nekoliko novih anti-spam alata, kako bi postavio dodatnu razinu zaštite privatnosti svojih korisnika. Jedna od novih opcija je i pretraga korisnika prema imenu, a bit će zaštićena posebnim mjerama, u skladu s Viberovim strogim pravilima o privatnosti svojih korisnika.

Kako se svijet i životne navike mijenjaju, a messaging aplikacije igraju sve važniju ulogu u komunikaciji, ljudi neprekidno traže nove načine kako proširiti svoj krug prijatelja i mrežu kontakata. No, istovremeno smo bombardirani s nikad većom količinom informacija i uspješno izbjegavanje spama je od ključne važnosti. Pronaći nove kontakte online nije problem, izazov je kako to učiniti na siguran način koji vodi računa o privatnosti. Viberovi novi alati odgovor su na taj izazov.

Viber će svojim korisnicima dati kontrolu nad odlučivanjem tko će ih moći dodati u communityje i grupne chatove, npr. hoće li to moći bilo tko ili samo njihovih osobni kontakti. Kako bi namjestili ove postavke, korisnici trebaju jednostavno kliknuti na Više > Postavke > Privatnost > Grupe > Dozvoli dodavanje u grupe.

Usto, novi pozivi za pridruživanje communityju ili grupnom chatu od nepoznatih pošiljatelja automatski će biti spremljeni u novi Message Requests inbox, kako bi glavna chat lista korisnika ostala uredna i nezakrčena novim neželjenim porukama.

Nova opcija pretrage na Viberu otvorit će nove mogućnosti za proširivanje mreže kontakata, uz zadržavanje najviše razine privatnosti. Nakon što netko u Viberovu pretragu upiše ime druge osobe, ono će se pojaviti u rezultatima, zajedno s fotografijom koju je taj korisnik postavio. U duhu Viberove snažne politike privatnosti, bilo kakav chat koji korisnik želi započeti s osobom koju je pronašao bit će podložan dodatnim mjerama privatnosti, kao npr.:

  • Broj mobitela svakog korisnika ostaje skriven sve dok ga osoba sama ne odluči podijeliti.
  • Online status korisnika je skriven.
  • Glasovni i video pozivi su onemogućeni.

Korisnici koji ne žele dozvoliti da ih se može pronaći putem pretrage mogu jednostavno izmijeniti postavku tako da kliknu na Više > Postavke > Privatnost > Dozvoli pronalaženje prema imenu.

Pretraga prema imenu, kao i novi Message Requests inbox, prvo će biti testirani u odabranim zemljama, a tek zatim uključeni u novi globalni update.

“Korisnicima je važno da mogu slobodno širiti svoje društvene krugove, no s druge strane njihov prostor za osobnu komunikaciju moramo zaštititi od spama. Neumorno radimo na pronalaženju optimalnih rješenja, poput ovih koja ćemo uskoro predstaviti, kako bismo korisnicima dali još više mogućnosti širenja svojih horizonata, dok istovremeno znaju da su njihova sigurnost i privatnost zaštićeni,” izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Vibera.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber spaja ljude. Bez obzira na to tko su i odakle dolaze. Naša svjetska baza korisnika na raspolaganju ima široku paletu funkcija – kao što su chat uživo, video pozivi, razmjena poruka unutar grupa i praćenje njihovih omiljenih brendova i poznatih osoba. Svojim korisnicima osiguravamo besplatnu i sigurnu okolinu za dijeljenje svoje svakodnevice.

Rakuten Viber je članica Rakuten grupacije tvrtki, svjetskog lidera u elektroničkoj trgovini i financijskim uslugama. Službeni je komunikacijski kanal FC Barcelone i službena aplikacija za slanje poruka i pozive Golden State Warriorsa.

Pridružite se Viberu već danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Viber borba protiv spama

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Rakuten Viber