Shhhefica Success Talks

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
15

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Shhhefica Success Talks

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
21
 
05.2018

Shhhefica Success Talks

4. druženje uspješnih poduzetnica u Zagrebu
Shhhefica Success TalksFoto 1
 

Četvrto inspirativno druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks sunčanu subotu u Zagrebu uljepšalo je dodatno inspirativnim pričama Ingrid Divković, Jelene Šimić Valenić, Maje Crnjak, Ane Plišić i Ljudmile Mihajlović u kojima je uživalo 30 posjetiteljica koje su imale priliku iz prve ruke doznati što je sve potrebno za uspjeh, ali i kako se nositi s neuspjesima i teškoćama na putu.

Koliko je važno zadržati vjeru u sebe u početnim trenucima, potvrdila je uspješna spisateljica Ingrid Divković koja je na druženju podijelila svoju priču o tome kako je nastala njena uspješnica „J...e li vas ego?“ koja je u samom početku nailazila na odbijenice i prazne stolice na promocijama. Unatoč tome, Ingrid je hrabro nastavila dalje radeći ono što je veseli, s vjerom u sebe i svoj rad što ju je na koncu dovelo do uspjeha.
Kako se nositi sa svakodnevnim zastojima, računima i obvezama prema zaposlenicima i dobavljačima, potpuno iskreno je s nama podijelila Jelena Šimić Valentić, vlasnica Pupitres bara, prvog bara vinske kulture u Hrvatskoj.  „Velika je to odgovornost, morate o svemu razmišljati, ali upravo me pomisao da nečije obitelji ovise o tome, motivira da se s još većim žarom borim i dalje.“ Istaknula je koliko joj je u svemu značila velika podrška i razumijevanje od strane njenog muža te vjera koju su oboje imali u nju i njenu ideju.

Direktorica ljudskih resursa Erste banke, Maja Crnjak, istaknula je koliko je važno stalno raditi na sebe i imati ispred sebe cilj i plan svoje karijere. Primijetila je kako dosta zaposlenika očekuje od svojih poslodavaca da imaju plan za njih, a u konačnici oni su ti koji trebaju proaktivno postaviti svoje ciljeve profesionalnog razvoja i raditi na njima.
Ana Plišić, direktorica Native Ad Studija u okviru Hanza medije istaknula je koliko joj je značila međunarodna podrška u njenom radu te obrazovanje koje je stekla izvan Hrvatske. Unatoč tome što je u Hanza mediju dovela potpuno novo područje, uživala je povjerenje svojih kolega te je napravila odlične rezultate.

Ljudmila Mihajlović, suvlasnica brenda Shuz je istaknula kako u početku nije imala podršku obitelji i prijatelja te kako su je nagovarali da si nađe „normalan posao“, da je poduzetništvo nesigurno i da se ne zanosi. Danas, zajedno s prijateljicom Majom Žirovčić već 9 godina uspješno vodi vlastitu tvrtku i brend koji niže uspjehe. 

Tanja Džido, pokretačica Shhhefice i organizatorica događanja, istaknula je važnost vjere u sebe i vlastite talente unatoč svim izazovima na putu prema uspjehu. Koliko je važno slijediti svoje srce kad razum i drugi ljudi oko nas govore kako trebamo biti zahvalni postojećim poslom koji nam plaća račune, ali ako mi nismo u tome sretni, ništa nije vrijedno toga i dužni smo sebi pokušati ostvariti svoje snove. 
Četvrti Shhhefica Success Talks održan je uz podršku Erste banke i PPD Hrvatska, a sama ideja nastala je  s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i  umrežavanju mladih uspješnih dama. Umjesto negativnih vijesti i tračeva, kojima smo svakodnevno okruženi, u društvu uspješnih poduzetnica i uz šalicu omiljene kave posjetitelji mogu doznati o usponima i padovima  koji stoje iza svakog uspjeha.

Tanja Džido je specijalistica digitalnog marketinga, poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Posjeduje više od deset godina iskustva u industriji komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Nakon četiri godine rada na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih i lokalnih brendova, u prosincu 2016. napušta stalno radno mjesto te kreće u poduzetništvo. U veljači 2017. pokreće portal Shhhefica, u lipnju radionice Digital Wings, a u rujnu inspirativna događanja Shhhefica Success Talks, sve kako bi osnažila mlade i ponudila im mjesto za motivaciju. inspiraciju i umrežavanje s uspješnim ljudima.

Shhhefica.com je pokrenuta u veljači 2017. s ciljem pružanja platforme za umrežavanje, inspiraciju i motivaciju mladih dama poduzetničkog duha. Kroz savjete, podršku i edukacije teži potaknuti mlade žene na ostvarenje karijere iz snova.  Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo.

www.shhhefica.com
www.facebook.com/shhhefica
www.instagram.com/shhhefica

Administrator: Koraljka Dilić, kdilic@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Foto 1
  • Zagreb Foto 2
  • Zagreb Foto 3
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › Shhhefica Success Talks