Švicarski akademski

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Svi
2020
27

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Švicarski akademski

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Trenutno nema povezanih sadržaja
Zadnje vijesti
02
 
09.2019

Švicarski akademski

know how od studenog u Zagrebu
Švicarski akademskiKampus ssbm-a 3
 

U Hrvatskoj je krenula s radom Swiss School of Business and Management (SSBM). Tako je prvi put u regiji kroz Blended MBA program integrirana online i on campus nastava, a sve s ciljem odgovaranja na potrebe polaznika MBA programa. SSBM online platforma temelji se na istoj tehnologiji koju koriste Harvard i MIT i u potpunosti je prilagođena polaznicima pružajući im vrhunsko iskustvo online studiranja. Ovaj model usavršavanja u europskim zemljama primjenjuje se već dugi niz godina, a u svom radu koriste ga i svjetski poznate tvrtke. SSBM izvodi svoje programe u bliskoj suradnji s jednom od vodećih svjetskih konzultantskih kuća – Deloitte-om.

SSBM je globalno i inovativno visoko učilište, utemeljeno u Ženevi na dugogodišnjem poslovnom, istraživačkom i predavačkom iskustvu stručnjaka s uglednih sveučilišta diljem svijeta kao što su Sveučilište Indiana, Penn State, Državno sveučilište New York, Sveučilište u Michiganu te Sveučilište u Firenzi. Osim u Hrvatskoj, SSBM je trenutno prisutan u više od 11 zemalja. Ovo švicarsko učilište nudi različite MBA, ali i Doctor of Business Administration (DBA) programe te niz specijaliziranih edukacijskih programa. Trenutno je u Zagrebu moguće upisati tri MBA programa: Blended, Global i Executive. Global MBA program namijenjen je osobama do pet godina radnog iskustva, dok je Executive MBA posebno osmišljen za osobe iznad pet godina radnog iskustva. Jedinstven model obrazovanja koje SSBM pruža najbolje se ogleda u Blended MBA programu koji kombinira online i on campus načine učenja, a koji posebno odgovara polaznicima koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti.

„Vjerujemo da akademsko znanje mora biti usko povezano s tržištem. Zato SSBM nudi jedinstven pristup nastavi utemeljen na prenošenju znanja kroz praktične i primjenjive primjere. Naši predavači i suradnici svoje su dugogodišnje iskustvo stjecali u više od 70 međunarodnih i domaćih organizacija, a što im omogućava da znanja prenesu na nov i uzbudljiv način.“, istaknuo je Dino Kolak, voditelj SSBM-a za Adriatic regiju, i dodao kako su predavači SSBM-a ugledni stručnjaci iz globalnih i domaćih kompanija.

Data Analytics for Decision Making, Digital Transformation, Robots te People HR & Management Issues samo su neki od kolegija koje ova „švicarska škola“ nudi. S obzirom da je nastava orijentirana na praksu i dodatan razvoj profesionalnih vještina, predavači će velik segment svoje nastave podrediti studijima slučaja kako bi polaznike i buduće menadžere potaknuli na kritički i konstruktivan pristup znanjima koja će primjenjivati u hrvatskim, ali i inozemnim kompanijama.

Predavanja prvoj generaciji polaznika SSBM-ovih MBA programa počinju u studenome, a prijave za MBA programe čijim se završetkom stječe švicarska diploma iz Ženeve moguće su na

službenoj stranici.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Kampus ssbm-a 1
  • Zagreb Kampus ssbm-a 2
  • Zagreb Kampus ssbm-a 3

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Švicarski akademski