Svjetlo želja

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:51
Svi
2019
23

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Svjetlo želja

Zagreb Banner moj zagreb final c
Zagreb Čitajte Pelikana
Pizzeria ŠPICA
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
04
 
12.2018

Svjetlo želja

za podršku oboljelima od štitnjače - subota, 15. prosinca, posjetitelji će pustiti tisuće lampiona u jezero Bundek
Svjetlo željaSvjetlo zelja 2017 1
 

Tisuće svijetlećih balona i lampiona dobrih želja osvijetlit će Bundek

“Svjetlo želja”, treći po redu humanitarni događaj za podršku oboljelima od poremećaja štitnjače održava se i ovog adventa u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače. U subotu, 15. prosinca, posjetitelji će pustiti tisuće lampiona u jezero Bundek, koje će tako prvi puta u povijesti biti osvjetljeno -  i to humanitarno.

Ovogodišnje “Svjetlo želja” treća je po redu manifestacija udruge kojom se okupljanjem prijatelja, obitelji, podržavatelja oboljelih i svih građana grada Zagreba dobre volje u ovom periodu prije Božića daje potpora mnogobrojnim oboljelima i njihovim obiteljima te ujedno diže svijest o poremećajima štitne žlijezde, jedne od naučestalijih bolesti u svijetu.

“Svjetlo želja” održava se 15.12. na jezeru Bundek od 16 do 18 sati, uz prigodni glazbeni program i simbolično puštanje svijetlećih balona i plutajućih lampiona u 18 sati, a za koje će posjetitelji moći dati prigodnu donaciju. Za dobru atmosferu pobrinut će se voditelji događanja, glumac i radijski voditelj Saša Buneta i voditeljica Marijana Perinić, a svi posjetitelji dobre volje uživat će i u toploj okrepi. Manifestaciju će podržati i gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, prijateljske humantiarne udruge “Fra Mladen Hrkać”, Udruga udovica hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i druge te brojne osobe iz javnog života.

Puštanjem svijetlećih balona i plutajućih lampiona, ovoga puta na jezeru Bundek koje će tako prvi puta biti osvjetljeno upravo u ovu humanitarnu svrhu, simbolično će se poslati poruke dobrih želja svim oboljelima, a prikupljene donacije osigurat će sredstva za rad udruge te pomoć oboljelima od bolesti štitnjače.

Prošlogodišnje “Svjetlo želja” okupilo je brojne podržavatelje, građane Zagreba i Hrvatske kao i posjetitelje iz drugih zemalja koji su zajednički pustili čak 3000 svjetlećih balona u znak podrške oboljelima od poremećaja štitnjače. Pozivamo sve posjetitelje i građane dobre volje da nam se pridruže i ove godine!

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače osnovana je 26. listopada 2007., kao prva udruga bolesnika s bolestima štitnjače u Hrvatskoj, od strane Hrvatskog društva za štitnjaču. Djelatnosti udruge su: organiziranje seminara i skupova bolesnika, njihovih obitelji te zainteresiranih građana radi edukacije i međusobne pomoći, informiranje javnosti o novim i naprednijim metodama liječenja bolesti štitnjače, razvijanje programa međunarodne suradnje te uključivanje u rad istih, suradnja sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika, izdavanja knjiga i časopisa iz područja svoje djelatnosti, jačanje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje, organizacija godišnjeg okupljanja bolesnika i njihovih obitelji te zdravstvenih djelatnika u svrhu međusobne pomoći i razmjene iskustva te organizacija posjeta međunarodnim godišnjim okupljanjima udruga za bolesti štitnjače.

https://www.facebook.com/events/992799950930983/

https://www.facebook.com/HUZBS/

http://stitnjaca.eu/

Video s prošlogodišnjeg eventa:

http://bit.ly/Svjetlozelja2017

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Svjetlo zelja 2017 1
  • Zagreb Svjetlo zelja 2017 2
  • Zagreb Svjetlo zelja 2017 3

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Svjetlo želja