The Banker Erste Groupu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › The Banker Erste Groupu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
03
 
11.2016

The Banker Erste Groupu

dodijelio nagradu za najbolje privatno bankarstvo u središnjoj i istočnoj Europi
The Banker Erste GroupuErstebankapromo
 

The Banker i PWM prepoznali su Erste Group Bank AG (Erste Group) kao ”Najbolju privatnu banku u središnjoj i istočnoj Europi" u okviru nagrada za privatno bankarstvo za 2016., koje zajednički dodjeljuju ti časopisi financijske industrije. The Banker i PWM nagradili su i podružnicu Erste Grupe Erste Bank Oesterreich kao ”Najbolju privatnu banku u Austriji.” Dobitnici ovih cijenjenih nagrada proglašeni su prošlog tjedna na dodjeli nagrada u Londonu.

"Počašćeni smo da su The Banker i PWM prepoznali našu dugu tradiciju u pružanju vrhunskih usluga u privatnom bankarstvu u središnjoj i istočnoj Europi", rekao je Wolfgang Traindl, direktor privatnog bankarstva i institucionalnih klijenata Erste Groupa. "Neovisno o tome na kojim se našim tržištima nalazili, naši klijenti dobivaju individualiziranu podršku i savjete za ulaganje na najvišoj razini, pri čemu u cijelosti koristimo rigorozne lokalne i međunarodne edukacije i odabir naših savjetnika u privatnom bankarstvu."

Prema žiriju, koji je odabrao dobitnike nagrada koje dodjeljuju The Banker i PWM, "Erste Private Banking vodeća je privatna banka u Austriji i središnjoj i istočnoj Europi, s više od 7.000 klijenata u Austriji te 9.000 klijenata u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Rumunjskoj. Rast klijenata privatnog bankarstva poprilično je zdrav te iznosi 3,5 do 4 posto u posljednjih nekoliko godina."

Kod odabira žiri, koji se sastojao od stručnjaka iz privatnog bankarstva i industrije upravljanja bogatstvom, usporedio je više od 120 banaka iz 60 zemalja, pri čemu su koristili ključne poslovne pokazatelje, poput upravljanja portfeljem, razvrstavanja imovine, dubinske analize, upravljanja rizikom, strategija rasta, korisničke usluge, etičnih čimbenika, poslovnih modela, razine zadržavanja osoblja i inovacije.

Najbolja privatna banka u središnjoj i istočnoj Europi.

Erste Private Banking uslužuje 16.000 klijenata s ukupnim bogatstvom od gotovo 17 milijardi eura diljem njegovih šest tržišta. Erste Group osvojila je treću godinu zaredom cijenjenu nagradu za “Najbolju banku u središnjoj i istočnoj Europi” časopisa The Banker i PWM. Ta je bankarska grupa nedavno prepoznata i kao "Najbolja banka za upravljanje bogatstvom u središnjoj i istočnoj Europi" od strane Euromoneya.

"Poštene organizacijske strukture koje pružaju podršku, realistično određivanje broja klijenata za svakog menadžera koji je zadužen za odnose s kupcima, kao i moćna programska okolina i edukacija samo su neki primjeri mjera koje smo uveli i nastavljamo uvoditi kako bismo i dalje poboljšavali kvalitetu naših savjetodavnih usluga u privatnom bankarstvu", rekao je Wolfgang Traindl.

The Banker, kojeg izdaje Financial Times Group iz Londona, mjesečnik je specijaliziran za bankarstvo i čije su nagrade i ljestvice prepoznate kao mjerila u međunarodnoj bankarskoj industriji. PWM Professional Wealth Management, koji je isto dio Financial Times Groupa, pruža informacije i analize proizvoda, tržišnih događaja, poreznih pitanja i fondova za pojedince s visokim primanjima.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Erstebankapromo
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Događanja › The Banker Erste Groupu